nieze anālajā atverē?

Aizsāka Paoluss 

nieze anālajā atverē?
16.06.2013 03:12
sveiki.

vīrietis, 19 gadi, 180 garums un kaut kur drusku zem 80 kg svars

tātad, sākoties siltākam laikam, man parādijās nieze anālajā atverē.
kad es nesen esmu kakājis un vēl svīstu tur lejā tad arī mēdz parādīties tā nieze, kura dažreiz velk uz tādu kā iekaisuma sajūtu vēlāk.

pie iekaisuma sajūtas var just drusku sāpes un dikomfortu, ja aiztieku tur ar pirkstiem

bet tā parasti ir tikai nieze, nieze, kura liekas dziļa ( iekš anālās atveres).

iespējams mani kas līdzīgs mocīja arī pagājušo vasaru.

pedantisks es esmu, un varbūt to vietu pārāk bieži un pārāk centīgi mazgāju ar ziepēm agrāk, bet tagad ir tā, ka ja esmu kakājis, apmazgājes un paspēju vēl pasvīst kaut ko darot, tad atkal es burtiski varētu paņemt un noslaucīt savu dupsi vēlreiz un tur būtu tāds tā kā iedzeltens, varbūt tas ir normāli. man tur spailvains lejā un es svīstu bieži.

lai vai kā, spalīši tā kā būtu izslēgti (pat izmēgināju tabletes), lasīju pie hemoroīdiem - nekādi asins pleķi nav bijuši,
salocījies pie spoguļa apskatījos ānusu, izskatās viss normāli, es teiktu, kakāju normāli nekādu aizcietējumu,

tad es nopirku tādu ziedi "mastu", palietoju jau nedaudz un tagad ir labāk. (pat bez ziedes arī tagad nu teiksim nav ne tuvu tik traki, cik bija pirms kādām 3 nedēļām, laikam jau ziedes dēļ, bet varbūt, varbūt tie varētu būt tie vitamīni Livol multi, kurus nesen nopirku, jo labu laiku ēdu barību bez zaļumiem ),

zinu, ka varēju apmeklēt ārstu, bet to neizdarīju. Gribēju jums pajautāt, vai tā tad varētu būt kāda hemoroīdu sākumstadija?

Paldies.






**************************************************************************************************************** 16/06/2013

Paldies ku!, Runcenei un Mazdakterim1, pae atbildēm.



Edited 6 time(s). Last edit at 17.06.2013 05:44 by Paoluss.
Re: nieze anālajā atverē?
16.06.2013 10:58
Vispār anusa nieze ir riebīga lieta jo ne vienmēr izdodas atklāt viņas cēloni. Spalīši ir populāra lieta ja mājā ir vairāk bērnu. Tad ir grūti tikt no viņiem vaļā un viegli var inficēties atkal. Jā, hemoroīdi var būt par iemeslu niezei. Pareizāk sakot hemoroīdi veidošanās sākumā. A asinis sākumā nav. Asinis jau ir beigu stadijā. Vēl var būt par iemeslu cukura diabēts. Uz to vajag pārbaudīties.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: nieze anālajā atverē?
16.06.2013 15:45
Ja pēc iešanas uz tualeti regulāri apmazgājies, pamēģini pēc tam pasmērēt bepanthen ziedi, var arī krēmu, bet tas vājāks. Pēc tam var pāriet uz kādiem bērnu dupšu kopšanas līdzekļiem.

Viena mana versija ir tāda, ka pēc mazgāšanās tā vieta vienkārši ir pārāk sausa, un, ja pasvīst, tad sāļie sviedri kairina. Tur var nebūt nekas krimināls, tikai tā sausā āda.

Protams, vari arī aiziet pie proktologa uz konsultāciju, jo otra versija ir tāda, ka varbūt ir kādi iekšējie hemoroidālie mezgli, kurus var gan operēt, gan apārstēt ar ziedēm un svecītēm. Rūpīgi visu pieskatot, ar to var dzīvot visu mūžu.



Edited 1 time(s). Last edit at 16.06.2013 18:01 by Runcene.
Re: nieze anālajā atverē?
16.06.2013 20:39
Izslēdz no ēdienkartes pārāk daudz sāli,asas,kūpinātas ,marinētas,etiķi, kečupi u.c. vielas. Proktologs jāapmeklā. Alerģija arī sākuma stadijā var dot anālo niezi.
Bide mājās jābūt. Ziepes ir sārms un spēj izsaukt dermatītu. Var būt kairināto zarnu sindroms.Par lielākās devās saldumi,šokolāde var to dot. Guli bez biksēm.Silti nesedzies. Nenēsā ciešu apģērbu. Revidē ēdienkarti. Lieto Calcija glukonāta tabletes,kumelīšu tējas. Labi bez Bepantena ziedes palīdz kortikoīdu (ārsta recepte) ziedes.Ja nav daudz jāstaigā jāskrien, tad var cinka ziedi. Vai bērnu krēmu.Vēdera izejai jābūt katru dienu.
Lai veiksme un veselība.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 18?
Ziņa: