vai tas ir saistiits?

Aizsāka zarna 

zarna
vai tas ir saistiits?
04.10.2004 15:02
jau ilgaaku laiku ir paaugstinata temperatuura ap 37,2. Vai shi tempereatuura vareetu but saistita ar zarnu problemam, piem, iekaisums, jo ir taisitas asisns analizes, bet neko neatrod, vienigas, ko saaku domaat, ka shi temperatuura rodas no zarnaam, jo taas ilgaaku laiku ir juutiigas un taa ka biebriedushas vienaa pusee. Pie aarsta ieshu, bet tikai peec 3 ned. vareeja pierakstiities, bet nemiers liels... Paldies!
Re: vai tas ir saistiits?
04.10.2004 17:30
Ar zarnaam minimaali. Taads neskaidrs temperatuuras paceelums var buut no daudzaam infekcijaam - tai skaitaa tubekrulozes. Tas var buut da jeb kas.
Re: vai tas ir saistiits?
04.10.2004 22:29
Nezinu cik tas nopietni bet zinu divus gadiijumus ar kad slimniekiem peec slimoshanas nekritaas temperatuura kameer netika izdariita zarnu tiiriishana ar klizmas paliidziibu.Abi gadiijumi dzirdeeti no neatkariigiem cilveekiem ar daudzu gadu intervaalu.Pirmais jau bija aizmirsies kad staastija otro:)Izklausaas taa neticami bet varbuut tomeer kaads knifs tur ira.
Re: vai tas ir saistiits?
04.10.2004 22:41
Nu ja jau buutu tas zarnu iekaisums, vai tad nebutu asins analizee kaadas izmainjas?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 10?
Ziņa: