mazdakterim un vel kas ir gudrs,išēmija.

Aizsāka angelika 

mazdakterim un vel kas ir gudrs,išēmija.
11.05.2014 00:53
Šodien konstatēja išēmiju sirds un sinus tahik. No zālēm atteicos,ieteica gulēt slimnīcā pie monitora,cik tas ir bistami? Ar ko var beigties? Un vai valeron un tadi visadi lidzeklisi nevar palidzet,jo arsti sabiedeja,ka tas ir nopietni,pat loti,vai tas tiešām tā ir? Vec.37.gadi,174,aug,svars 70.kg.trauce biezi parsitieni,kulenjosana,ik pec 3 sekundem,var but stundu lidz 5 stundam,tad pariet,tad atkal no jauna.ir nogurums liels,reiboņi,galvassapes bieži un ilgstosas.
Nu redz-tagad vienreiz ir iespēja pieteikties visiem,kas ir gudri,nu es arī esmu gudrs....ar ko tas var beigties-pilnīgi noteikti ar nāvi-pēc 35 gadiem ļoti ticams,ka būsi beigta,a tu nestreso-tas visiem tā....beidzas....dažiem ātrāk,dažiem vēlāk....bet iznākums 100% drošs!!Nu a ko te komentēt ,ja no zālēm atteicies....tad vrb sameklē kādu šarlatānu:))
Re: mazdakterim un vel kas ir gudrs,išēmija.
11.05.2014 13:06
Nesaprotu,kāpēc jāatsakās no zālēm? Zāles paplašina sirds koronāros (barojošos) asinsvadus. Līdz ar to sirds muskulis saņem barības vielas, skābekli un labāk aiznes šlakvielas.Nelietot zāles,šajā gadījumā ir tas pats kas uzlikt uz kakla cilpu un lēnām sevi žņaugt.
Dakteri dos ne tikai koronāro asinsvadu paplašinātājus. Viņi dos arī "sirds vitamīnus". Vadāmības uzlabotājus un tahikardijas samazinātāj preperātus.
Citus padomus dot nevaru, jo neesmu kardiologs un nezinu išēmijas iemeslus.
Vajadzīgs svaigs gaiss.Stresa noņemšana.Pietiekošā daudzumā ogļhidrāti. Protams, arī likvidēt išēmijas iemeslus.
Lai veselība cerība un uzticēšanās speciālistiem.
Cilvēki jau dažādi, bet vai Angelika baidies no ārstēšanas slimnīcā un zāļu lietošanas sev par labu?
Ja vēl ir laiks domāt, palasi kaut cik jēdzīgu literatūru, kas tas ir un sapratīsi varbūt, ka tomēr vajadzētu ārstēties kā ārsts saka, nekā dzenāt teikumus forumā!
Ja nepatīk esošais kardiologs aiziej pie zinošākiem? Kardio jau LV ir gana attīstīta tomēr, lai tiktu galā ar šādām problēmām.
Re: mazdakterim un vel kas ir gudrs,išēmija.
11.05.2014 22:12
Mazdakterim paldies,rīt rakstos pie Ērgļa!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 8?
Ziņa: