Sāpes plecā u.c.

Aizsāka sabucis 

Sāpes plecā u.c.
24.05.2014 22:24
Sāpes plecos pirmoreiz parādijās pirms 4.gadiem, laikā kad ceļoju gar jūras krastu 2.nedēļas, gulēšana bija pārsvarā kāpās teltī. Vienu nakti tika gulēts vietā kur kāpas bija cietas kā klons un aukstas. Uz cieta nevaru gulēt, iespējams apsaldēju, bet laiks jau ilgs pagājis. Pēc ceļojuma pat mīkstā gultā nebija ērti gulēt nepatīkamo sajūtu plecos dēļ. Nu periodiski vairāk vai mazāk sāp pleci. Kad runāju pa telefonu, rokas bieži jāmaina, jo sāp un gurst un nepatīkamā un sāpīgā sajūta nāk no pleciem. Ir bijis kad naktī pamožos no sāpēm plecā uz kura guļu. Tā nav pirmo reizi, bet nu iestājies periods, kad vispār plecu dēļ ir grūtības ar aizmigšanu, mētājos no sāna uz sānu. Plus papildus aizmigt neļauj lielā pirksta kauls pēdā, arī sāp. Ja nākas ilgstoši sēdēt pēdējā laikā, arī sēžot ir nepatīkami, sāp dibena kauli vairāk kreisajā pusē un ceļgali, pēc sēdēšanas pieceļoties stīvums.

Sieviete, 41g, 170cm, 78kg

P.S.Diezgan daudz fiziska darba dārzā
Re: Sāpes plecā u.c.
25.05.2014 23:39
Jāiet pie neirologa. Vispirms pie ģimenes ārsta lai nozīmē asins un urīna analīzes. Visdrīzāk ir izmaiņas mugurkaula starpskriemeļu diskos. Neticas,ka tāda diagnoze jau nav uzstādīta.
Lai veselība un veiksme.



Edited 1 time(s). Last edit at 26.05.2014 14:08 by Mazdakteris1.
Re: Sāpes plecā u.c.
26.05.2014 10:28
Ar analīzēm viss kārtībā. Ģ.ā. neesmu neko teikusi par šīm sāpēm, jo nav kontakta. Mēģināju mainīt dakteri, nekas nesanāca, vai nu pārāk daudz pacienti, vai nolasija man garu moralizējošu lekciju, kas bija pilnīgs marazms un nekādi nebija saistāms ar mani. Maija sākumā pie savas dr. kabinetā biju labi ja 3min, biju analīžu rezultātu dēļ, man bija ko teikt un jautāt dakterei, bet daktere sarunu tā noapaļoja, dodot mājienu, ka saruna beigta.
Pirms 20.gadiem konstatēja skoliozi. Vēl kaut kad rentgenā parādijās kaut kas ar spondilozi saistīts. Pēdējo reiz rentgenu taisija 2012.gada septembrī, tur bija rakstīts, ka lordoze saglabāta un nekas vairāk.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 1?
Ziņa: