dzimumlocekļa priekšādiņa

Aizsāka debussy 

dzimumlocekļa priekšādiņa
21.07.2014 17:01
Pirms divām dienām mazgājoties atvilku priekšādiņu un pilnībā atsedzu dzimumlocekļa galviņu, sākumā tas īpašas neērtības neradīja, bet erakcijas laikā parādās ļoti lielas sāpes un dzimumlocekļa galviņa paliek zilganā nokrāsā, itkā tai trūkstu asins padeves. Iepriekš dzīvoju ar nosegtu dzimumlocekļa galviņu un arī erakcija laikā tā bija nosegta - nekādu sāpju un problēmu nebija. Ikdienā staigājot un strādājot arī tas sagādā diezgan lielas neērtības un spontānās erakcijas laikā pat sāpes. Vai tas nozīmē, ka ir par mazu priekšādiņas gredzens? Vai kas cits? Ir kādi risinājumi? Jo atvilkt atpakaļ priekšādiņu varis saviem spēkiem nevaru. Itkā miera stāvoklī tā aizsedz galviņu, bet erakcijas laikā atkal galviņa paliek neaizsegta.
Re: dzimumlocekļa priekšādiņa
21.07.2014 18:00
No fimozes pašrocīgi esi izveidojis parafimozi- tas ir bīstami, jo erekcijas laikā var izveidoties dzimumlocekļa galviņas nekroze ( atmiršana). Jāiet nekavējoties pie urologa, kurš veiks cirkumcīziju.
Re: dzimumlocekļa priekšādiņa
21.07.2014 19:07
stella_ Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> No fimozes pašrocīgi esi izveidojis parafimozi-
> tas ir bīstami, jo erekcijas laikā var
> izveidoties dzimumlocekļa galviņas nekroze (
> atmiršana). Jāiet nekavējoties pie urologa,
> kurš veiks cirkumcīziju___________________________
_______________________________________________
Domāju,ka tik traki nav. Vajag samitrināt priekšādiņu no iekšpuses un mēģināt atvilkt to atpakaļ iepriekšējā stāvoklī. Ja neizdodas tad skriešus pie urologa.Aizspied priekšādiņu un palaid urīnu.Tikai uzmanīgi , lai nenodarītu skādi. Ļauj izšauties urīnam, kā no lielgabala. Varbt tas palīdzēs.Vispār, pie normālas priekšādiņas tādam stāvoklim nevajadzēja rasties. Būs jādara,kā liek Stella.
Lai saprāts un veiksme.
Re: dzimumlocekļa priekšādiņa
21.07.2014 21:00
Vai varat ieteikt varbūt šiet kādu urologu, pie kura ir bijusi kāda peiredze? Ja tas ir jāizdara pēc iespējas ātrāk, mēģināšu to arī darīt, lai gan pie urologa neesmu nekad bijis.
Re: dzimumlocekļa priekšādiņa
22.07.2014 12:23
Sigurds Knipšis, Austrumu slimnīcā, sakarīgs večuks un vēl operē, bet tava kaite ir ārstējama pie jebkura urologa, nekāda lielā kvalifikācija un sarežģīta tehnika tur nav vajadzīga.

http://www.neslimo.lv/medicinas-iestades/knipsis-sigurds-arsta-prakse-urologija-b



Edited 1 time(s). Last edit at 22.07.2014 12:31 by nex.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 10?
Ziņa: