Prostatīts/ urinācijas un erekcijas problēmas

Aizsāka vecozen 

Prostatīts/ urinācijas un erekcijas problēmas
19.12.2014 19:47
Sveiki, esmu 26 gadus vecs, svars 90 kg, smēķeju, ēdu neveselīgi un lietoju alkaholu reizi nedēļā
Man jau vairāk kā gadu ir problēmas ar čurāšanu. Sāpes starpnē un bieža vēlme iet uz toleti, pat pēc toletes apmeklējuma spiedošā sajūta urīnpūslī nepāriet.
Šīs sajūtas visu pēdējo gadu tad parādās, tad uz nedēļu tākā pāriet un atkal parādās, veicu monitoringu bet nav nekādu kopsaucēju kas to varētu izteikt.
eju ar sūdzībām pie ģimenes ārstes un esmu bijis pie diviem urologiem, veikti dažādi izmeklējumi, sts, prostatas vēža, vairākas reizes urīna un asins analīzes - analīzes labas un ar mani viss esot kārtībā.
Pēdējo reizi kad biju pie urologa (pirms 8 mēnešiem) teica ka esot palielināta prostata, teica lai padzeru prostamol uno divus mēnešus un būšot labi.
Padzēru un īsti nepalīdzēja tikai mazinājās seksuālās vēlmes, tad pats pamēģināju padzert Urinal dzērveņu kapsulas, kaut kādu laiku palīdzēja, bet ik pa parādijās sāpes starpnē un urīnpūslī - tad palielināju devu un palika labāk. tagad pat nepalīdz Urinal un sāku atkal dzert prostamol uno, seksuālā vēlme zudusi un erakciju pat gribot grūti dabūt (tāda sajūta ka tas dēļ Prostamol Uno) Vai tā varētu būt?.
Vajag iet pie uraloga zinu, bet liekas ka atkal tik uztaisīs prostatas masāžu un liks atkal taisīt urīna vai asins analīzes kuras izrādīsies labas! Esmu izmisumā, diskonforta sajūta katru dienu un knapi stāv!!

+ vēl man ir laikam tas saucamais `epididimīts`, sēkliniekā tādi kā izaugumi! (uralogs teica ka no tā var tikt vaļā tikai ķirurģiski) Viņam ir taisība?
Re: Prostatīts/ urinācijas un erekcijas problēmas
22.12.2014 18:36
Ej uz P.Stradiņa poliklīniku (slimnīcas teritorijā). Tur apsekos uz visu un palīdzēs.
Prostatīts ir hroniska slimība,kas pazemina potenci un lēnām progresē. Pie svara pasaki lūdzu augumu. Citādi nevaru saprast ar ko runāju.
Tai lietai jāpieiet ļoti uzmanīgi un ilgstoši.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 1?
Ziņa: