Erekcijas vājums

Aizsāka holivud 

Erekcijas vājums
28.12.2014 15:04
Sveiki!
V-36,S-114kg,A-2.0metri.
Lieta tāda,ka mana problēma,kas bija pagājusi,ir atgriezisies atpakał(
Proti, agrāk rakstiju forumā par erekcijas problēmu..sexsa laikā draudzińš sāk palikt mīkstāks,un ja sāk mainīt pozu,tad izkrīt mīkstińš.tad es pec ieteikumiem nopetu pīpèšanu un viss,atkal bija ok)tagad ir jauna draudzene,un problēma atkal ir atgriezusies.no sākuma liels stingrs,pec min 5 kad gribu nomainīt pozu,lai nav vienmułš sexs,vińš zaudē savu spēku.tāpat vel nepīpēju cigaretes,bet gan 2 gadi elektronisko velku..
Sportoju regulāri,ēdu veselīgi,zivis,rieksti,olivas,ovakado utt.rīta erekcija normāla stāv kā briedis)
Vel pamaniju,kad eju savā draudzenē,kad vińa vel nav slapja,man ir patīkami,bet kad vińa paliek parbudināta,tur pludo,un manam draudzińam vairs nav tik komforti,kā no sākuma.dzīvoju ārzemēs pie daktera gimenes ārsta neēsmu bijis,bet domāju,ka vairāk kā viagru neko neizrakstīs.
Varbūt mans testesterona līmenis ir krities..?kad cilāju svarus,proteīnus arī vairs nelietoju.
Kas vel..lietoju Climax Control,nopirku pus gadam,atsauksmes jau baigās,pēc kursa beigšanas,es tik 3 mēnesi sāku lietot,pabeigšu tad redzèsim.
Ko varat ieteikt.......?

Paldies jau iepriekš)
Re: Erekcijas vājums
28.12.2014 18:26
Tā ir kompleksa problēma. Nav tā, ka viena kaut kāda iemesla dēļ pavājinās erekcija un to novēršot viss būs kārtībā. 36 gadi arī ir visai tipisks vecums kad sākas erekcijas pavājināšanās. Bet diezgan droši varu apgalvot, ka samazinot svaru par kilogramiem 15...20 problēma krasi samazināsies.

Tāpat visai maldīgs priekšstats ir ka sportošana un veselīgs uzturs it kā būtu garantija labai veselībai. Patiesībā labi gēni un daudz lielāka garantija bez sportošanas un labā uztura. Taču gēni ir tādi kādi ir un ar to jāsadzīvo.

Turklāt, kāpēc Tu sver 114? Jā, Tu esi garš. Bet tas nozīmē, ka Tev ir lielāka attiecība garumam pret "platumu", ja tā var teikt. Un Tev būtu jāsver zem 90 kg.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Erekcijas vājums
28.12.2014 18:50
Pievienojos.Ir nopietni jāpārbaudās vai nav kaut kas ar prostatu.Silti neģērbties. Tas ir, oliņas siltumā ražo mazāk testosterona. Šokalāde,rieksti, pipariņi,kafija, ķiploki bet saprātīgā daudzumā. . Jāatrod veids, kas uzsit asinis tev.Meklē un atradīsi.Latvijā esot jāapmeklē urologs un ja par maz tad arī seksolgs (Andrologs) .
.Nekādas elektroniskās cigaretes. Nikotīns spazmē perifēriju. Alus satur sievišķos hormonus. Svars ir jānomet,kā teiekts iepriekš
Lai veicas
Re: Erekcijas vājums
28.12.2014 19:08
Paldies par atbildēm!
Vårdu sakot,ir jānomet svars kvai līdz 100 kg un tad viss būs kā agrāk?!
Lūdzu paskaidrojiet,ja nav grūti,kāpēc svars ietekmē potenci?
Es esmu būdīgs,bet ne resns!
Ko jūs varat pateikt,par climax control,ko patreiz lietoju.
Nu un protams,kad būšu LV,aiziešu parbaudīt prostatu.
Re: Erekcijas vājums
28.12.2014 19:27
kāds ir sastāvs?

slinkums meklēt ;)
Gvido
Re: Erekcijas vājums
28.12.2014 20:03
Tas Climax Control ir kārtējais mēsls bez sastāva. Bet "zinātniskie pētījumi" aprobežojas ar to, ka kaut kāda "daktere" ir pētījusi tūkstošiem pacientu, kā arī "pozitīvā pacientu pieredze".
Re: Erekcijas vājums
28.12.2014 20:05
http://climaxcontrol.lv/efektiva-dzimumakta-pagarinasana.html
ClimaxStop proprietary blend: 533.74 mg
L-carnitine L-tartrate. 176.48mg
L-arginine base. 150mg
L-lysine mono Hcl. 150mg
Pumpkin seed 4:1. 30mg
Zinc oxide 80%. 18,76mg
Tribulus terrestris 12:1. 16,7mg
Sarsaparilla root 4:1. 5.00mg
Cranberry fruit 25:1. 4,8mg
Licorice root 10:1. 2.00mg



Other ingredients:
Microcrystalline cellulose (flocel 102) E460. 220.0mg
Magnesium stearate E470b. 10.00mg
Colloidal silica E551. 4.00mg
Re: Erekcijas vājums
28.12.2014 20:55
Jà Gvido tapēc arī nopirku 6 mēnešu kursu,jo domāju ka perfect as un bez kīmisko piejaukumu.
Re: Erekcijas vājums
28.12.2014 21:18
Nu nez, es paliku skeptiska, it sevišķi izlasot "ķirbju sēklas" un "dzērveņu augļi".

Zini, holivud, es neesmu baisi veca, bet tomēr par Tevi vecāka, esmu sabijusi medicīnā un pēcāk diezgan daudz ap to, tad vēl pašai ir bijušas visādas ligas ar veselību. Ļaužus neietekmē tas, ko viņi ēd, nedz arī tas, cik viņi ir resni. Nu labi, visam ir robežas, bet tomēr... Svarīgas ir sajūtas, domas, fantāzijas.

Domāju, ka Tu to burciņu vari ēst, bet jēgas no tā nebūs vairāk kā no dzērvenēm. Dzērvenes pat tagad būtu labāk.

Ja Tev aizgriežas ciet, kad viņa paliek mitra, tad tas ir seksloģijas un psiholoģijas lauciņš. Es nesaku, ka Tev uzreiz jāiet pie kāda speciālista (ģimenes ārsts pilnīgi garām – vai Tu domā, ka tā ir slimība?), bet padomā pats – kas Tev darās galvā tai mirklī? Bail izdrāzt?

Kāda Tev bija māte? Pa taisno valdonīga? Tāda, kas panāca savu ar smalkām manipulācijām? Tev bija tēvs? Ja nebija, tad jautājumi par mātes dabu ir lieki, jo viņa ir faktiskais dēla partneris, bet ar mātēm neguļ. Tev vēl ir bail no mātes?

Padomā pats.

Man nav svarīgi, kā Tev tur viss bija (varbūt pilnīgi citi varianti, bet šādu problēmu sākums ir ģimene, kur cilvēks dzimis.

Protams, ka ārsts izrakstīs viagru. Nu bet ko gan citu lai viņš dara?
Re: Erekcijas vājums
28.12.2014 22:40
Runcene..
Pilnīgi garām par māti,es nekad tā īsti neēsmu dzīvojis mājās.tēvs ir,bet vińam nav nekādas dałas gar mani un nekad nav bijis.patēvs bija alkaholikis un nomira loti agri.viss drīzāk ka man ir psihologiskas dabas problēma,kuru pats kaut kā nebūt esmu izveidojis savā prātā.
Re: Erekcijas vājums
29.12.2014 00:35
Mans mērķis nebija precīzi uzminēt, to jau rakstīju, jo man nav laika un es nemaz negribu pētīt citu privātās lietas, kas jāpēta pašiem (jo tikai tā kaut ko par sevi var saprast), bet teksts "tēvs ir, bet viņam nav nekādas daļas gar mani un nekad nav bijis. patēvs bija alkoholiķis un nomira ļoti agri" pasaka gana daudz.

Psiholoģiskas problēmas manto, un Tev nav bijis vīrieša piemēra, normāla veča, ko redzēt (un tās 100% ir visiem vīriešiem bez tēva). Tad nu nākas macīties kā visiem, kas negrib to pašu atkārtot vai beigt kā darbaholiķis vai alkoholiķis.

Kāds te ģimenes ārsts...

Ja gribi uzpeldēt, tad mēģini saprast savas dzimtas dažādās lomas un to ietekmi uz Tava pamata veidošanos līdz 3 gadu vecumam un arī turpmāko dzīvi.

Un 30+ vīrietim nav jābūt ar erekcijas problēmām.

Bet tas, ko uzrakstīju, ir vidusskolas psiholoģijas līmenis, nekāda dižā atklāsme.



Edited 2 time(s). Last edit at 29.12.2014 12:28 by Runcene.
Re: Erekcijas vājums
29.12.2014 09:40
Zinc oxide 80%. 18,76mg
Tribulus terrestris 12:1. 16,7mg
Cinks ir ļoti vajadzīgs prostatas normālai darbībai .Tribulus ir netiešs potences pastiprinātājs.Tomēr tas neizslēdz ārsta -urologa apskati.
Re: Erekcijas vājums
29.12.2014 12:36
Ko var palīdzēt urologs, ja draudziņš aiziet atpūsties, kad vīrietis redz gatavu sievieti?
Re: Erekcijas vājums
29.12.2014 13:03
Es domāju, ka runa ir par citu problēmu. Kad vagīna vēl nav riktīgi slapja tad berze ir pastiprināta un erekcija turas bet kad paliek slidena tad sakarā ar samazināto jūtīgumu "sajūta" zūd un krāns laižas lejā. Un tam nebūs nekāda sakara ar nepareizu izpratni par gatavu sievieti.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Erekcijas vājums
29.12.2014 13:13
ku! Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Es domāju, ka runa ir par citu problēmu. Kad
> vagīna vēl nav riktīgi slapja tad berze ir
> pastiprināta un erekcija turas bet kad paliek
> slidena tad sakarā ar samazināto jūtīgumu
> "sajūta" zūd un krāns laižas lejā. Un tam
> nebūs nekāda sakara ar nepareizu izpratni par
> gatavu sievieti.


Daļēji varētu piekrist, bet to vēl pastiprina tā saucamais - " neveiksmes fenomens" , 99,0% gadījumu vainīga tieši šī neveiksmes gaidīšanas, satraukums, līdz ar to problēma ir psiholoģiska, protams ja izslēdz organisko pamatu, kas sastāda tikai, aptuveni 1% no visiem " neveiksmes" gadījumiem.
Re: Erekcijas vājums
29.12.2014 13:29
Tas nav izpratnes, bet citu sajūtu līmenis.

Un reizēm tur nekā cita nevar darīt, kā tikai darboties. Ja kaut kas neizdodas, mēģināt atkal, mēģināt citādi.

Tas ir arī fantāziju līmenis par to, kā it kā jābūt, apmēram, ka visiem jābūt kā pornoaktieriem, kas var vienādi visu laiku, lai gan gandrīz visi noliegs, ka viņiem šāda ideja galvā tiešām kaut kur sēž.

Liela daļa vīriešu baidās kļūt smieklīgi, un šīs bailes ir pazudinošas. Tur ir savs arhaiskais aspekts ar bailēm no alas sievietes, no kuras vīrietis bija atkarīgs (arheoloģija pierāda, ka dzimta iztika no tā, ko savāca sievietes, bet nevis no vīriešu atnestajiem mamutiem, kā varbūt ir pierasts domāt), un tam ir saistība arī ar to, kāda ir bijusi konkrētā vīrieša māte un tēvs.

36 gados seksuālā pieredze ir apm. 20 gadus. Tas ir krietns stāžs, kad sevi jau varēja iepazīt.

Blakus izpratnei par bērnībā ar sajūtām neapzināti uztverto (pēc izpratnes nāk spējas lietas mainīt) stāv varēšana lietas izrunāt. Tas noņem štromu. Ja sieviete nav atbalstoša, tad ir grūti. Šādā situācijā svarīgi ir divi cilvēki, nevis viens, kam it kā ir erekcijas grūtības. Sieviete var dot visādus mesidžus, kuriem vienmēr ir liela nozīme.
Re: Erekcijas vājums
29.12.2014 14:09
(arheoloģija pierāda, ka dzimta iztika no tā, ko savāca sievietes, bet nevis no vīriešu atnestajiem mamutiem, kā varbūt ir pierasts domāt),

arheoloģija, te gan neko nepierāda, drīzāk pretēji, Kromanjonas sievietes praktiski visu laiku bija stāvoklī, un neko dižu savākt nevarēja, arheoloģiskiem pierādījumiem nav arhetipiska konteksta, bet principā pilnīgi piekrītu Runcenei, ar to atrunu ka, 20 gadu pieredze nav liekama uz svariem, pret arhetipu.
Re: Erekcijas vājums
29.12.2014 14:30
Es arī nelieku uz svariem, nav jau monogrāfija ar 800 lpp., vien pāris domu no visa: ja ar 20 gadu pieredzi neko nevarētu iesākt, tad mēs visi būtu nogrimuši, jo nav jau tā, ka arhetipisko nemaz nevar vadīt.

Varu atdot mamutu tiesības, jo dažādās vietās ir atšķirīgi pētījumi. Latvju vēsturnieki, atsaucoties uz arheoloģiju, gan pastāv uz to, ka mūsu teritorijā vākšana bija pamatu pamats, bet, iespējams, ka kāds no viņiem domā arī citādi.
Re: Erekcijas vājums
29.12.2014 14:44
Arhetipam ir miljonu gadu pieredze, pret 20, tas nav it nekas, un nav jau tā, ka ar to pieredzi neko nevar iesākt, bet konfrontējot arhetipu ar individuālo pieredzi, neizbēgami ir fiasco pieredzei. Arhetips, kā fenomens nav definējams un vadīt to, ko neizproti nav iespējams, iespējams- tikai sadzīvot.

8 tūkstoši gadu atpakaļ tika celtas un grautas impērijas, bija jau izgudrots ūdensvads, kanalizācijas sistēmas, sarežģītas inženiertehniskās būves, un tas bija jau tad, kad mūsu senči, latvijas teritorijā vēl kokos sēdēja.
Re: Erekcijas vājums
29.12.2014 14:57
Nex, bet vai, Tavuprāt, var sadzīvot ar kaut ko pilnīgi neizprastu? Manuprāt, nevar.

Un man ir tāds priekšstats un sava pieredze, ka arhetipisko vismaz es kā sieviete kaut kādā līmenī sevī pazīstu. Un citi apkārtējie arī zina, kas varētu būt gaidāms kādā konkrētā laikā :)

Turklāt man šais meklējumos ir tikai 10 gadu pieredze. Arhetipiskais pamostas krīzēs, karos, kas mums bija ļoti nesen.

Poliandrija, būt visu laiku stāvoklī kā kromanjonietēm, jā, tas ir nopietni, jo dažas "profesionālas surogātmātes" ir apliecinājušas, ka viņām visu laiku vajag būt stāvoklī, bet kāda ir viņu privātā vēsture? Viņas gandrīz vienmēr ir seksuāli izmantotas kā bērni vai kāds cits shit tur ir bijis. Tātad krīze pamodina arhetipisko arī šajā aspektā. Un tā nav mana ideja, bet tā strādā ar šīm sievietēm dzīļu psiholoģijā, un viņas tomēr iemācās nemocīt savu ķermeni, nevis tikai sadzīvot ar to, ka tas fiziski ir izsmelts. Reizēm nāk talkā arī bioloģiskā psihiatrija, bet tai nav viss svars.



Edited 1 time(s). Last edit at 29.12.2014 15:10 by Runcene.
Re: Erekcijas vājums
29.12.2014 15:18
arhetips - " The collective unconscious was expressed through 'archetypes', universal thought-forms or mental images that influenced an individual's feelings and action" Un kā - unconscious, viņš nevar būt apzināts, tiklīdz tas tiek apzināts vai izpaužas apzinātā formā, tas vairs nav arhetips, bet gan simbols, un tās ir dažādas lietas - arhetips un viņa izpausme.
Arhetips pastāv neatkarīgi no indivīda un indivīdā tas izpaužās, kā simbols. Ar simbolu nav jāsaprot konkrētu zīni, tas var būt arī koncepcija, teiksim, kā " pestīšana" , un ja viduslaikos tas bija saistīts ar dievu, tad tagad ar medicīnu, medicīna te funkcionē kā, pastīšanas vai glābšanas simbols, ar mūžīgās dzīves apsolījumu! :)

runājot par tēmu - erekcija arī ir simbols, un funkcionē simboliski, ne tikai fizioloģiski.



Edited 1 time(s). Last edit at 29.12.2014 15:22 by nex.
Re: Erekcijas vājums
29.12.2014 15:36
Paldies, nex, labas domas ar struktūru, es mazliet tā dzejiski :)

Bet par tām kromanjonietēm man būs vairāk jāpapratina "mans aģents", jo pati uz izrakumiem nedodos.
Re: Erekcijas vājums
29.12.2014 15:52
Nu ņem par labu!
Bet, arheologi ir arheologi, viņi redz to, kas jāredz - kauliņus! Interpretācija ir; margināli - asociālu elementu lauciņš. ( no malas vienmēr labāk redzams) :)
Re: Erekcijas vājums
31.12.2014 14:00
ku! [ PM ]
Re: Erekcijas vājums
29.12.2014 13:03 Moderators
Piedalās jau: 10 gadus
Ieraksti: 18'955
Es domāju, ka runa ir par citu problēmu. Kad vagīna vēl nav riktīgi slapja tad berze ir pastiprināta un erekcija turas bet kad paliek slidena tad sakarā ar samazināto jūtīgumu "sajūta" zūd un krāns laižas lejā. Un tam nebūs nekāda sakara ar nepareizu izpratni par gatavu sievieti.

Ščiet tikai Ku,ir sapratusi problēmas būtību..pārējie,tukshi runā!
Runcene,Nex
Re: Erekcijas vājums
31.12.2014 15:37
Viens otru neizslēdz.

Ja nedomāsi dziļāk, gadiem nīdēsi par savu erekciju.

Mēs varētu saderēt, ka ar burciņām to nevar atrisināt.

Kam te forumā esmu iedevusi normālu seksologu vai psihoterapeitu kontaktus, šādas problēmas gan sievietēm, gan vīriešiem izdodas atrisnāt vai vismaz situāciju krietni uzlabot. Bioloģiskās šķēres arī ir vieglāk pārdzīvot, ja izprot savas funkcionēšanas vājās puses.

Standartā visi ir tikpat varoši vai nevaroši un par sevi pārliecināti vai nepārliecināti kā viņu vecāki.

Ja no dabas kaut kas ir pietrūcis, to var risināt, lietojot galvu, un reizēm nekait, ja kāds no malas palīdz.

Bet turpmāk varbūt norādi, ko gribi dzirdēt...

Ieteicu pieeju/filosofiju, par ko zinu atsauksmes, kas kopumā ir cerīgas.

Ja Tev nepatīk, dzīvo mierīgi tālāk ar savām burciņām...

Bet tagad aiz dusmām varbūt izdosies :)

Veiksmes!



Edited 1 time(s). Last edit at 31.12.2014 15:52 by Runcene.
Re: Erekcijas vājums
04.01.2015 16:08
Starp citu šokolādes un riekstu ēšana ļoti labi palīdz. Man ir tāda šaize, ka visu dzīvi moka herpess vīruss, tāpēc es ne tikai riju aciklovīru, kad ir bīstamība izsitumiem vai tie jau ir notikuši, bet arī ēdu regulāri lizīna kapsulas, arī cinku.
Tad lūk, ja es daudz arginīna ēdu vairākas dienas no vietas (šokolāde, rieksti), papildus nelietojot lizīnu, tad man ir tāds stojaks, ka var 4 reizes pa nakti. Bet ja nelieto ar arginīnu bagātus produktus, tad erekcija diezgan samazinās, nu kopumā gribēšana ir daudz mazāka. Sports arī dod savu artavu, tomēr pārtikai ir ļoti liela nozīme.
Un tev svars ir par lielu, to jau pareizi minēja.
Potences tabletes – https://nplink.net/oj7a3psu Kopumā esmu apmierināta ar šo produktu un iesaku to lietot arī citiem.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 13?
Ziņa: