Krēpas, klepus.

Aizsāka DarkBlu 

Krēpas, klepus.
05.01.2015 18:05
Sveiki ļoti sen šeit nēesmu griezies, ar psihisko veselību esmu ticis galā bet joprojām dienu dienā nomoka krēpas, it īpaši smēķējot...nav ko aizrādīt zinu ka jāmet nost...krēpām klāt tāds kā smagums nepatīkama sajūta krūtīs brīžiem takā liekas ka no kakla tas viss nāk..klāt pievienojas arī liels nogurums ļoti traucē ikdienišķām lietām..pie ĢA biju uztaisīju rentgenu viss esot kārtībā.. Augums 188, svars 86, vecums 20
Re: Krēpas, klepus.
05.01.2015 18:10
Aizmirsu pieminēt ka piemēram smēķējot klepus uznāk pilnīgi ar vemstīšanos..
Re: Krēpas, klepus.
05.01.2015 19:21
Bet Tu taču atbildi zini.
Re: Krēpas, klepus.
06.01.2015 02:56
Izskatās ka tikai tu visu zini gudriniek..
Re: Krēpas, klepus.
06.01.2015 14:50
Nesaprotu tavu agresiju. Ku pateica pilnīgi pareizi. Ir cilvēki kas var smēķēt visu mūžu un nekas. Ir ģenētiski indivīdi,kas mirst jau jauni.
Atbilde var būt tikai viena. Steidzīgi atmest smēķēšanu. Nevajag dusmoties.
Es kā ģimenes ārsts( ja tāds būtu) ieteiktu atkrēpojošus preperātus. Pret iekaisuma līdzekļus. Psiho-hipno terapeita palīdzību.Atrast alternatīvu adrenalīna iegūšanai.
Jo esi kļuvis adrenalīn atkarīgais. Tikai ir daudz veidu, kā adrenalīnu iegūt bez nikotīna palīdzības.Cigaretes iedarbojas ar paaugstinātu lokālu t*, kas veicina kaitīgo vielu iedarbību.



Edited 1 time(s). Last edit at 07.01.2015 16:07 by Mazdakteris1.
Re: Krēpas, klepus.
06.01.2015 20:13
Paldies par ieteikumiem, tāda veida atbildi es arī gaidīju neuzskatu to par agresiju vienkārši ja nav ko rakstīt tad arī nevajag neko rakstīt..
Re: Krēpas, klepus.
07.01.2015 16:26
Nikotīns dabiska spēcīga inde, kas izsauc atkarību ( devas palielināšanu).
Co2 tvana gāze bez snmaržas un garšas. Bloķē eritrocītos skābekļa ātoma pieķeršanos. Preifērie audi un smadzenes saņem mazāk skābekļa. Arī oliņas kas ir perifērija nesaņem skābekli. Tas slikti iespaido spermatoģenēzi un ar laiku potenci. Sākumā efekts varētu būt pretējs.
Radioaktīvais polonijs. Uzkrājas izcilās mikrodevās tieši tabakas lapās. Pirmie atklāja amerikāņu zinātnieki un bija ļoti lepni.Radioaktīvais polonijs kopā ar lokāli paaugstināti t* veicina ļaundabīgo audzēju veidošanos aukslēju, mēles un rīkles rajonos. Arī plaušās.
Darvvielas. Ir ienestas kanceregāno vielu izraisītāju sarakstā.
Pretēji zviedru speciālistiem uzskatu, ka cigareteas (tabaka) izsauc atkarību. Jā, itkā trūkst viena faktora- eiforijas. Netiek ņemts vērā , ka ir liels skaits vīriešu, kuriem adrenalīns kopā ar testosteronu izsauc eiforiju (atkarību). Gaišuma sajūta. Vēlme kur traukties. Laimes priekšnojausmas efekts u.c.
Re: Krēpas, klepus.
10.01.2015 17:12
Un kā ir ar manu gadījumu, vai varētu būt kas nopietns?
Re: Krēpas, klepus.
10.01.2015 18:21
Tūkstoškārt atvainojos, bet tas, ko Tu uzrakstīji, gan neliecina, ka "esi ticis galā ar psihisko veselību". :)

Ku! jau uzrakstīja, ka Tu pats visu zini. Tev tas nepatika, bet vai Tu tiešām nezini, ka Tavas sūdzības ir tūkstošiem smēķētāju? Ko citu Tu sagaidi šādā situācijā no foruma? Mazdaktera tipa lekcijas ir pilns internets.

Ne mēs varam atmest Tavā vietā, ne uzminēt, vai (un kad) Tev no smēkēšanas piemetīsies kaut kas draņķīgs un pat neārstējams, jo tā notiek un arī nenotiek.

Un gan jau ka ņervišķi arī pastreiko, spinnim mozgom čustvoju.

Ja pats netiec galā, meklē kādu atkarību speciālistu vai smēkēšanas atmētēju forumus (angliski tādu ir ļoti daudz), un miers.

Ja negribi atmest, tad aizmirsti par tām krēpām tāpat kā par piršanu, ko Tu tāpat izveic katru mīļu dienu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 6?
Ziņa: