bezspēks kājās

Aizsāka normālis 

bezspēks kājās
29.01.2015 12:10
Mēģināšu izskaidrot situāciju, lai arī pats īsti to nesaprotu...

Vīrietis, 69 gadi, svars nokritis drošvien ap 50 pie kāda 175 auguma.

Sākās viss pagājušā gada pavasarī, cik noprotu ar vēdera bruku (ceru, ka pareizi pateicu). Šajā mirklī cik noprotu ar lielām ķīmisku zāļu devām svars stipri nokrita neskatoties uz to vnm ir bijis vājš...
No medicīnas kļūda bij tur, ka pirms operēja vēderu, nemanija analīzes kur kreatinīns bij kādi 300. Ok, vēderu izoperēja. Un problēmas tikai sākās. Protams bij atkārtotas analīzes un tas pats kreatinīns jau bij vel krietni vairāk. Nonāca uroloģijā. Nestrādā neviena niere. Nu tā kopš tāka laika līdz šai dienai ir dialīzes, zāles utt. Interesantākās zāles kuras nevaru saprast kas ir - Renvela 800, sevelamēra karbonāts.Kāds var paskaidrot kas tas ir ?
jāpiemin, ka pirms visa šī cilvēks bij darbaholoķis, kurš nekad nevarēja uz vietas nosēdēt....protams, nu jau droši pus gadu viņš tikai guļ - mājās vai slimnīcā, kā nu kad sanāk... Depresija viņam domāju ir visai smaga. Veselība brūk un jūk, šobrīd ir slimnīcā, jo ''sagriežas'' seja...

Jautājums protams retorisks, maz ticams, ka atbildi var saņemt, bet tomēr, kapēc kājās ir bezspēks - pa kāpnēm praktiski nekā nevar pakāpt, ar roku palīdz sev kāju celt.. ja paņem taisnos gabalus tad varbūt 20 metri tā saviem spēkiem noies.

Vel - zinot cik līdz šim ir zāles lietotas un kāds ir vecums - būtu gudri sūtīt pie psihiatra, jo pie visa depresija ir liela problēma, viņam pašam nav motivācijas censties vairot veselību vai spēku. tie visi AD nepiebeigtu veselību līdz galam ?!
Re: bezspēks kājās
29.01.2015 12:23
Renvela ir preparāts slimniekiem ar nieru nepietiekamību. Bet viņam biezi var būt nepatīkamas blakus parādības. Taču kā galveno vājuma cēloni es uzskatu tieši nieru nepietiekamību.

Brukas operācijai nevajadzētu būtiski ietekmēt veselības stāvokli, ja vien runa patiešām ir par bruku.. Tāpat nav skaidrs kās tā par ķīmiju kas tiek lietota.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: bezspēks kājās
30.01.2015 16:30
Pilnīgi piekrītu Ku. Nieru izteikta mazspēja ir galvenais bezspēka iemesls. Par zālēm jārunā ar speciālistu.Jālasa anotācijas (lietošanas instrukcijas).
Lai miers un veselība.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 13?
Ziņa: