nogurums vīrietim

Aizsāka angelika 

nogurums vīrietim
27.05.2015 00:14
Vairs nevaru izsturēt un nezinu,ko iesākt,vīram patstāvīgi nogurums,jau 13 gadus,no sākuma it kā nebija tik traki,tagad pat man traucējoši,no rīta ceļās iet uz darbu bez problēmām,dienā par nogurumu nesūdzas,modrs,pēc darba jau tāds so so,vakarā ap 21.00 parubās un nogulšņā pat līdz 3.00 naktī,tad iet dušā un pa jaunam gulēt,tā kā līdzi nāk depresija,ir bijis arī pie psihiatra,bet antidep,atsakās dzert,pati no tā nogurstu,jo pašai ir 2 grupa ar epi,un citām kaitēm,esmu optimiste un enerğiska,visu mājās padaru,viņam nav jādara nekas,strādā par tirdzn,vad,darbs nav nogurdinoš cik man ir info,tikai visu laiku sūdzas,ka ir lūzers un neveiksminieks...sāk apnikt,kad ierosinu šķiršanos,pasarg Dievs,tracis uzreiz,bet gulošā princese man arī nav vajadzīga,jo līdz ar to pastaigas gar jūru izpaliek,izklaides neinterese,remonts 25 gadi nav taisīts un tas viņu nesatrauc...baac,paliek baisi,draugi iesaka šķirties neko viņam nesakot,bet tomēr es kā pēdējā muļke cerēšu uz Jūsu padomu! Vīrietis vecums 36,augums 174,svars laikam 82.kg,iet uz zāli 3 reiz nedēļā,dzer proteīnus,utt.visu normas robežās. Es vienkārši nesaorotu kā var tā gulēt! Un otrs nav interese par neko!!! Alko vispār nelieto,un nesmēķē,apkārt arī nestaigā,mājās pēc darba kā štiks.. lūdzu help!
Re: nogurums vīrietim
27.05.2015 13:09
Neviens no 30.neatbildēja..bēdīgi.. :( varbūt mazdakteris?
Re: nogurums vīrietim
27.05.2015 14:28
Es principā nesniedzu konsultācijas caur trešajām personām. Tas ir aizliegts. Lai jautā pats.
Piedodiet.
Re: nogurums vīrietim
27.05.2015 14:37
Es jau rakstu pati savu bēdu,viņş pat nenojauš,ka te rakstu! Gribu padomu! Man pašai no tā ir slikti,es dzeru klonazepamus no nervu sabrukuma un nesaprašanas,kas viņam galvā?!
Re: nogurums vīrietim
27.05.2015 16:09
Grūti te ir ko ieteikt. Ja jau cilvēks ir norāvies pa darbu un 3 nedēļā kačājās tad it kā ir normāli būt nogurušam.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 13?
Ziņa: