Lauzts pirksts?

Aizsāka ewa 

Lauzts pirksts?
05.07.2015 15:22
Vakar piedalījos dārza ballītē, ar slapjām kājām gāju uz mājas pusi, paslīdēju un neveiksmīgi nokritu. Šodien skatos, ka pamatīgi sapampis labās rokas rādītājpirksta gals. Pirkstu nedaudz palocīt var, taču pirksta gals ir uzpampis, zils, sāpošs. Varētu būt lauzts, taču neesmu pārliecināta. Kā pašlaik rīkoties? Ļaut, lai pats dzīst vai tomēr labāk apmeklēt ārstu?
Re: Lauzts pirksts?
05.07.2015 15:24
Protams ārstu. Ar tām mazām locītavām ir vienmēr sarežģīti. Tur vajag zināt , ko un kā.
Lai saprāts.
Pirksts
Re: Lauzts pirksts?
10.01.2017 22:31
Man arī bija durvīs iecirsts un lauzts pirksta gals. Rengenā redz skaidri, ka lauzts. Uzsēja briesmīgu koka puļķi, bet naktī tā kauca lūzums, ka neizturēju un noņēmu. Stingri bija sasiets un bez pretsāpju zālēm ik pa stundai, iztikt nakti nevarēja. Puse naga augšas zila un youTube noskatījos, ka melnumu nagā izdur ar sakaitētu adatu, lai izlaistu sastāvējušās asinis (ķirurga māsiņa tādu lietu minēja). Pie kārtējā nakts bezmiega jau gribēju durt, lai izlaizh asinis. Aprāvos, lai netiek infekcija un trešajā dienā devos uz traumām. Tur Super dakteris paskaidroja, ka neko durt nevajag, ir ilgs laiks jau pagājis un ja jau pampums nebriest, tad ir tikai jāpaciešas. Ķirurgi, lai griež vēderus, bet šeit viss saaugs un pēc 10 dienām jāaiziet pie traumataloga uz kontroli. Metāla uzmavu pirkstam uzlika. Smuks dekors! Pēc nedēļas jau ņēmu to dekoru nost, lai traukus nomazgātu.
Pirksts viss bija zils, bet lielā pampuma nebija. Liku ledus kompresi un ceturtajā dienā jau nakti nogulēju nepamostoties. Izplūdumi pazuda 8 dienā. Naga gals ir melns, bet kamēr lēnām ataugs, var apsiet plāksteri. Vatains tik tas galiņš, kā notirpis, lai gan jau ir 20 dienas pagājušas. Pie traumataloga tomēr uz kontroli negāju. Gan jau.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 14?
Ziņa: