Lipanthyl

Aizsāka Jean 

Lipanthyl
16.01.2016 14:14
Interesē atsauksmes par šo preperātu.Mani vispār fascinē mūsdienu medakamentu lietošanas instrukcijas ar biedējošiem nopietņu blakņu aprakstiem. Vecākam cilvēkam, kuram parakstītas šīs zāles holisterīna izvadīšanai, vispār ir šaubas pēc brīdinājuma par iespējamiem nopietniem muskuļu bojājumiem un to sabrukšanu..Vismaz netieik draudets ar apziņas aptumšošanos un pēkšņu nāvi, kā kādreiz citām zālēm, kuras parakstot bija domāts ārstēt sāpošu muguru... varbūt ir kāda mazāk potenciāli bīstama alternatīva, ņemot vērā ka cilvēkam 74 gadi, lieto asinis šķidrinošu līdzekli, bijis mikroinsults, bijušas problēmas ar aknām, lai arī ne nopietni bojājumi.
Re: Lipanthyl
16.01.2016 15:09
Cilvēkiem vecumā ir svarīgi saglabāt dzīves kvalitāti.

Esmu mediķis, bet pašai ir arī gana daudz gados vecu radiņu. Dodam tos medikamentus, kas palīdz, lapeles nav viņiem jārāda.

Zāļu firmas, lai nebūtu jātiesājas, instrukcijas uztaisa tādas, ka zāles drīkst lietot tikai absolūti vesels cilvēks, kas ir neiespējama lieta. Mēģiniet, skatieties paši. Neviens cilvēks absolūti nelīdzinās citam, katram jāskatās pēc savām reakcijām.



Edited 1 time(s). Last edit at 16.01.2016 15:10 by Runcene.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 14?
Ziņa: