Augu tējiņas ēstgribas mazināšanai

Aizsāka miksa 

Augu tējiņas ēstgribas mazināšanai
17.01.2016 20:26
Psihoterapeite (viņai otra profesija ir ārste) ieteica palietot tējiņas ēstgribas mazināšanai, bet neteica, kādas, lai pats skatoties un jautājot aptiekās. Kāda ir jūsu pieredze un ko varat ieteikt?

Esmu 34 g/185 cm/127 kg. Kopš pagājušā gada oktobra lietoju Valdoxan. Problēma ir tā, ka līdz šim mans svars turējās 123-124.kg, bet kopš decembra beigām ir nākuši klāt 3-4 kg. It kā varu to izskaidrot ar auksto laiku (tad sanāk mazāk svīst), ar Ziemassvētku un Jaungada maltītēm un nelielu palaišanos ikdienā - atļaujos dažreiz apēst kādu picu vai salātiņus ārpus parastām ēdienreizēm.

Solos sev, ka attiekšos no šīm vājībām un gribas cerēt, ka tējiņas palīdzēs.



Edited 1 time(s). Last edit at 17.01.2016 20:26 by miksa.
Re: Augu tējiņas ēstgribas mazināšanai
17.01.2016 20:42
Jautājums interesants un aktuāls arī priekš manis bet pagaidām neko ieteikt nevaru. Kā vienu no apetīti mazinošiem līdzekļiem esmu lietojis vitamīnus. Tie patiešām mazina vajadzību visu laiku kaut ko ēst. Otra lieta ir dzīve bez stresa. Jo pat minimāls stress var rosināt velmi lieku reizi kaut ko apēst. Gandrīz neapzināt...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Augu tējiņas ēstgribas mazināšanai
18.01.2016 14:36
Es domāju, ka tējiņas te nelīdzēs.

Vienkārši sāc pirkt normālāku pārtiku: dārzeņus, gaļu, augļus, rupja maluma maizi un neēd salātiņus ēstuvēs, tie ir baigā kaloriju bumba, neēd picas, burgerus, majonēzes, kečupus.

Ja nav līdzekļu, lai dienā paēstu vietā, kur gatavo mājas ēdienu bez šausmīgiem taukiem, tad gatavo mājās un ņem līdzi, bet darbā uzsildi krāsniņā.

Var taisīt dārzeņu sautējumus ar gaļu, nepērc ruksi, pērc vistas fileju, neliec klāt daudz sāls, liec garšvielas.Arī viens vīrietis var pagatavot sev normālu ēdienu, 3 stundas neņemoties ap plīti. Brokastīs brangas graudu putras, var ar augļiem, bet neliec cukuru. Internets ir pilns ar normāla mājas ēdiena receptēm.

Tev būs ko turēt, jo ar ēdienu Tu pabaro kaut kādas savas emocijas, bet, ja Tu izturēsi, Tu lēnām (ātri nevajag) sevi pieradināsi pie normālas, veselīgas paikas, un tai nav jābūt dārgai.

Tas ir labi, ka Tev ir psihoterapeits, būs arī emocionāls atbalsts.

Bet tējas ir vērts dzert, tirgū tantes tigo, pie RC Piena paviljona kreisā stūra ir viena ražena sieva ar brangām tēju kaudzēm. Arī zemnieki ražo un tirgo visādas tējas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 12?
Ziņa: