HIV

Aizsāka Quest 

Quest
HIV
13.03.2016 21:03
Vai var inficēties ar hiv, ja sieviete taisa tikai minetu bez dzimumakta?
anonimus
Re: HIV
13.03.2016 21:09
Protams, ka var, tikai jautājums, cik liela ir iespēja. Kuram no abiem teorētiski ir HIV?
Quest
Re: HIV
13.03.2016 21:13
sievietei, bet nav dorši zināms
Re: HIV
13.03.2016 21:46
Pag, Tu devi savu peni dāmai, par kuru Tev aizdomas, ka viņai HIV?

Kādu "profesionālo" meiteni paņēmi? Tur ne to vien dabūsi.

HIV vēl nebūtu tas sliktākais, jo AIDS HIV stadijā var izārstēt.
Re: HIV
15.03.2016 12:01
Zinatniski pieraditi tris celi,ka HIV infekcija tiek parnesta no vienas personas citai. Inficesanas notiek,ja kads inficetas personas organisma skidrums
kas satur HIV liela koncentracija - asinis,izdalijumi no dzimumorganiem ( sperma,maksts sekrets) un mates piens nonak otra cilveka organisma. Ar HIV var inficeties: Ja dzimumakta laika ar inficetu personu netiek lietots prezervativs. Sex ar inficetu personu var notikt,tikai lietojot prezervativu.
Inficeties var ari no inficetam asinim,to preperatiem,donoru audiem un citiem biologiskiem skidrumiem,ja tie satur inficetas asinis. Inficeties var berns no mates grytniecibas,dzemdibu vai zidisanas laika ( HIV vertikala transmisija)
AR HIV NEVAR INFICETIES: Sadzives kontaktu cela,pec kukainu vai dzivnieku koduma. Cilveks ir vienigais HIV parnesatajs.Virusam nav starpsaimnieka - noklustot kukaina vai dzivnieka organisma,HIV iet boja.
Arstesana katram ir specifiska, jo tiek parbaudits asins analizes CD4 sunu skaits un arstesana tiek pielietota attiecigi asins analizu raditajiem,tapec katram ta var but atskiriga,kura obligati ir javeic Latvijas infektologijas centra,ieverojot visus arsta infektologa noradijumus. Ar HIV pacients regulari pildot arsta infektologa noradijumus un lietojot pareizi medikamentus var nodzivot pilnvertigu dzivi lidz sirmam vecumam!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 8?
Ziņa: