Galvassāpes + sāpes kaklā

Aizsāka Astro 

Galvassāpes + sāpes kaklā
12.05.2016 15:43
Esmu novērojusi periodiskas galvassāpes, sāpes kakla daļā, sprandā, kurām ibumetīns maz palīdz.

Gada sākumā kādu mēnesi katru dienu sāpēja galva (stiprāk/mazāk, bet katru dienu). Sāpes pakauša daļā un pieres daļā. Sajūta, ka sāpes nāca no sprandas, to izkustinot, tā iekrakšķ. Dažreiz sajūta, ka tās sāpes aiziet pa mugurkaulu līdz krūškurvim.
Darbs sēdošs, bet apmeklēju sporta zāli, grupu nodarbības, vingrošanu (~3x nedēļā). Protams, līdz ar sāpēm, zūd koncentrēšanās darbā, ir nevēlēšanās un slikta motivācija kaut ko darīt, nogurums.

Biju pie neirologa, kurš teica, ka tās esot saspringuma sāpēs no stresa (lai gan ikdiena man ir samērā mierīga). Izrakstīja Noofen, palietoju, nepalīdzēja. Piedāvāja lietot AD, bet es pieteicos uz masāžām. Kādu 1-2 mēnešiem sāpju nebija. Tagad jūtu, ka atkal sāk parādītites tās pašas sāpes.Tika veikta MR, bet it kā viss esot ok.

Ko varētu ieteikt? Paldies.
mana
Re: Galvassāpes + sāpes kaklā
12.05.2016 17:11
Kādu laiku arī mocījos ar šādu pašu ligu. Beigās neatlika nekas cits, kā vien masāžu kurss 1x gadā un fizioterapeita ieteiktu vingrojumu sprandam pildīšana. Ik pa laikam iesaku nomainīt spilvenu. Kad pie viena veida spilvena sprands pierod un atkal sāk sāpēt, paņemu citu. Man ir Tempur un pāris parastie.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 12?
Ziņa: