Izsitumi uz lūpas.

Aizsāka ewa 

Izsitumi uz lūpas.
05.08.2016 17:46
Labdien!

Neatkarīgi no gadalaika, vai tā būtu ziema vai vasara, ikdienā lietoju lūpu balzamu, jo lūpas parasti ir sausas, reizēm sasprēgā un sāp, taču tikai pirms divām dienām pamanīju, ka uz apakšējās lūpas, vairāk tieši uz lūpas gļotādas daļas, parādījušās 2-3 mazas pumpiņas no kurām vienai vēl vakar bija tāds kā balts galiņš, bet šodien ir pazudis. Jāsaka, ka drīzāk tās pat neizskatās pēc pumpām, bet nelieliem izsitumiem. Arī pašas lūpas kārtējo reizi ir sasprēgājušas, tāpēc īsti jau vairs nevaru saprast - sāp tie izsitumi vai pati sasprēgājusī lūpa.
Internetā jau esmu salasījusies tik daudz informācijas par dažādām šausmīgām slimībām, ka pašai paliek bail, tāpēc nolēmu vaicāt pēc padoma šeit - kā rīkoties? Ņemt kājas pār pleciem un jozt pie ārsta vai arī nogaidīt, jo, iespējams, izsitumi radušies citu lietu rezultātā. Karstajā laikā bieži sanāk uzturēties caurvējā, mīlu arī sāļus ēdienus pēc kuriem lūpas mēdz sūrstēt... Grūti pašai saprast kas par lietu, tāpēc priecāšos par ieteikumiem un padomiem, citādi sirds vairs nav mierīga pēc dažādu baisu rakstu izlasīšanas.
Re: Izsitumi uz lūpas.
06.08.2016 18:06
Vai nav iets pie dermatologa. Ja tās ir herpes,tad jo ātrāk uz aptieku.Speciāla ziede herpes vīrusam.
Pārējo jāprasa dermatologam. Te neviens neminēs.
moljers
Re: Izsitumi uz lūpas.
07.08.2016 17:47
sifiliss !
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 9?
Ziņa: