Iesakiet specialistu

Aizsāka ilmars90 

Iesakiet specialistu
22.08.2016 21:37
Vai kāds varētu ieteikt kādu labu kardilogu un psihoterapeitu (kas strādā ar VD)?
Re: Iesakiet specialistu
23.08.2016 18:02
Vai vienā personā, jeb 2 ārstus Tu gribi?
Re: Iesakiet specialistu
23.08.2016 19:57
kachenite Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Vai vienā personā, jeb 2 ārstus Tu gribi?

Divus atsevišķus.
Re: Iesakiet specialistu
23.08.2016 20:43
Pie reizes varbūt kāds var pakonsultēt attiecība uz kafijas un alkohola lietošanu, ja ir VD – cik saprotu, no šiem abiem būtu tā kā max jāizvairās?
VD nu jau ir kādus 5 gadus un parasti izteikti uznāk/slikti paliek lielākoties tieši pavasarī un uz rudens pusi. Recepšu antidepresantus neesmu lietojis, lietoju Nervostong/Nervomax/Silvadeprex (nelietoju visus kopā).
Izskatās, ka organisms laikam jau ir sagaidījis rudeni šajā sezonā, un atkal VD ir saasinājies tā, ka laikam būs jāprasās pēc antidepresantiem.
Alkohols reizēm man palīdz tā kā atslābt, bet ir reizes, kad paģiras ir ļoti trakas pat pēc nelielas alko lietošanas (saprotu, ka tas dēļ VD) un šobrīd arī tas man īsti nepalīdz atslābt.
Darbs ir sēdošs pie datora – lietojot Nervostrung utt. parādās nespēks un grūtības koncentrēties (visu laiku žāvājos, grūti saņemties kaut ko darīt). Iedzeru kafiju – palīdz sakoncentrēties, taču tad atkal sāk trakāk sisties sirds. Pulss jau izsenis ir paātrināts, ārstam esmu sūdzējies, ka sirds sitas ātri un ļoti stipri. Vai ir kādas tējas vai dabīgi produkti, kas palīdzētu koncentrācijai un neliktu papildus slodzi sirdij?
Ir taisītas gan kardio, gan eho grammas, arī tāds kā slodzes tests (minos uz riteņa) un ari holters – visur viss it kā kārtība, taču pulss neko īsti nedarot bieži vien ir ap 100 un ārsti šo nekad tā nav īsti komentējuši, tik parasti pasaka, ka rezultāti ir normāli. Diezgan aktīvi arī sportoju, jo pēc izmocītiem treniņiem jūtos kaut cik normāli, taču pēdējā laikā treniņi ir ļoti slikti -nav spēka un jau tikai iesildoties pulss ir ap 110. Attiecīgi sākot kaut ko darīt ilgi neizdodas izturēt, jo paliek slikti un nav spēka turpināt (pulss uzlec uz 180).
Šobrīd satraucos par to, ka paralēli visam VD sirds miera stāvoklī neuzvedas kā miera stāvoklī.
Esmu 26 gadus vecs, sveru ap 78kg, augums 182.
Re: Iesakiet specialistu
23.08.2016 22:49
Vairāk izskatās pēc nervu pārpūles.Stresi. Gulēt 8 st.Pilnīgs klusums,tumsa,drošība.Mobilie,austiņas naktī tālāk par 2-3 m.Pie psihiatra un izanalizēt kāpēc dzeram zāles,kādas .Blaknes var dot jebkas,ko lieto par daudz vai pārāk ilgi.Jāskatās vai vesels kuņģis un zarnu trakts.
Kofeīns parāk lielās devās arī var dot līdzīgus simptomus.
Lai veselība un cerība.
Re: Iesakiet specialistu
24.08.2016 11:14
Psihoterapeiti Latvijā nekur nav noslēpušies, palasi, ko viņi raksta vai stāsta medijos, piezvani vairākiem pēc kārtas, pataujā cenas un ej pie tā, kurš iepatikās.

Jāsaprot, ka VD mūsdienās nav nekas unikāls, to zinās katrs psihoterapeits, bet katram cilvēkam tam ir savi cēloņi.

Pulsu varētu normalizēt antidepresanti. Ir psihoterapeiti, kam ir arī sertifikāts psihiatrijā un kas var izrakstīt šīs zāles.

Ja tiešām konkrēti, tad labas atsauksmes dzirdētas par Rolandu Ivanovu un Sandru Pūci, bet zāles viņiem nav prioritāte. To ļoti nopietni vajag izsvērt kopā ar psihoterapeitu, jo tomēr tām ir savas blaknes, var veidoties arī psiholoģiskā atkarība.

Psihoterapeiti dažreiz piedāvā intensīvus kursus 2-3 reizes nedēļā. Reizēm tas palīdz izvairīties no zālēm.

Bet Tevis lietotos augu preparātus ar Tavām sūdzībām sevišķi nopietni neuztveru, jo VD ir saistīta ar domāšanu, pasaules uztveri. Tāds svētais ūdens varbūt, nekas cits.

Ja AD tahikardiju nemazina, tad pie kardiologa, izrakstīs sava lauciņa medikamentus. Sirdij šāda slodze nav veselīga, ar laiku var sākties īstas problēmas.
Re: Iesakiet specialistu
24.08.2016 19:46
Lai dabūtu zāles pret tahikardiju nav jāiet pie kardiologa, ar to var tikt galā jebkurš ģ.ārsts.
Re: Iesakiet specialistu
24.08.2016 19:50
Tas atkarīgs no ģimenes ārsta, daži ir gatavi ārstēt tikai ARS, to, kas pati pāriet.
Re: Iesakiet specialistu
24.08.2016 23:50
Nu beidziet-tās ir elementārās lietas. Pacients ar VD kardiologam ir ārkārtīgi neinteresants :)
Re: Iesakiet specialistu
25.08.2016 13:22
Kam tas nabaga neirotiķis vispār ir interesants :)

Kad man savulaik bija panikas lēkmes veikalā, tas likās klusais ārprāts, un es sagaidīju vispārēju līdzjūtību.

Tagad tas jau šķiet smieklīgi, un ir cerības, ka visi pazīstamie to jau ir aizmirsuši.
Re: Iesakiet specialistu
25.08.2016 14:23
Paldies par viedokļiem/ieteikumiem.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 19?
Ziņa: