sirds stiprināšana pēc plaušu karsoņa

Aizsāka laimīte 

sirds stiprināšana pēc plaušu karsoņa
24.09.2016 16:14
Tikko esmu pārslimojusi plaušu karsoni un tāpēc sirds skrien kā negudra pat pēc mazākās slodzes (piem, veļās ielādēšanas automātā). Vēl esmu pa mājām un nestrādāju.
ĢĀ ārste ieteica dzert Mildronātu vismaz pāris nedēļas (un Volokardīnu).

Tā kā mana galvenā sportiskā aktivitāte ir stundu garas ikdienas pastaigas (ātrā solī), tad varbūt kādam ir ideja, cik drīz un strauji to vajadzētu atsākt. Bišku vēl nogaidīt vai jau sākt pamazām?
Re: sirds stiprināšana pēc plaušu karsoņa
24.09.2016 19:55
Šeit jāstrādā vairākos virzienos. Pēc antibiotikām ir cietis kuņģa zarnu trakts. Jāatjauno normāla mikro flora,kura izstrādā B gr. vitamīnus.
Slodzes tikai tādas kas nerada diskomfortu.Galvenais pakāpeniskums. Miega režīms vidēji 6-8 stundas.Pilnīgā klusuma. tumsā , bez mobilajām ierīcēm tuvumā. Ūdens dzeršanas režīms.Dabīgās sulas .Augļi, dārzeņi.Var konsultēties ar fizioterapeitu.
Lai veselība un prieks.
Re: sirds stiprināšana pēc plaušu karsoņa
24.09.2016 22:00
EKG veikta?
Re: sirds stiprināšana pēc plaušu karsoņa
25.09.2016 18:16
Jā, noteikti izveic EKG. Tas pirmkārt.

Otrkārt, mēģini gulēt vairāk, varbūt pat pa dienu.

Tev bija iekaisušas un piebriedušas plaušas, ne jau puņķi. Tas atiet LĒNI, kaut akūtais periods garām un Rtg bilde tīra.
Re: sirds stiprināšana pēc plaušu karsoņa
26.09.2016 11:58
Paldies par padomiem!

Rtg man veiks pēc mēneša, jo drīz plānojas plānveida operācija.
Jā, es tagad saprotu, ka tā nebija nekāda joka lieta, tieši dēļ tā ka uzlabošanās notiek ļoti pakāpeniski. Likās, ka nedēļu pabūšu mājās un viss būs super duper, bet galīgi tā nav :D Bet nu tajā pašā laikā, ir sajūta, ka paliek labāk :) par to prieks :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 20?
Ziņa: