Sāpju lēkmes tūplī

Aizsāka GuntaO 

Sāpju lēkmes tūplī
08.02.2017 19:59
Labdien, lūdzu Jūsu viedokli, jo esmu apjukusi medicīnas labirintos. Jau vairāk kā gadus 10 , man ir 40gadi, aptuveni 3mēnešos reizi pārsvarā nakts laikā ir sāpju lēkmes tūplī. Izlīdzos ar hemorol svecītēm vai pretsāpju tableti. Parasti lēkme pāriet un atkārtoti svecīti neprasās lietot līdz nākošajai lēkmei. No saviem novērojumiem liekas ka sāpes saistītas ar pat nelielu apaukstēšanos. Rudenī tās ir biežāk, vasarā izvairos peldēties, vēsā vai aukstā laikā ļoti silti jāģerbjas, tas ir vismaz zeķubikses un bikses, garš mētelus utt. Esmu regulāri apmeklējusi ģinekologu, veikts sonogrāfs iegurņa orgāniem~ nekā. Tikko biju pie proktologa, kurš mani nosauca par nestandarta pacientu, jo no savas puses promlēmu neatrada. Ieteica veikt Datortomogrāfiju ieguņa orgāniem un mugurkaulam, teica jāmeklē adata siena kaudzē! Saprotu, bet tās ir divas izmeklēšanas, ne tās saudzīgākās, arī rezultāts nav garantēts. Es saprotu, ka abas es nevēlos veikt, bet kuru izvēlēties? Ģimenes ārsts arī ir drīzāk neizpratnē. Varbūt vispār neko tālāk nemeklēt, jo var cēloni neatrast vai tas būs tāds ar kuru jāsadzīvo!? Man jau tā ir grūti saņemties aiziet pie ārsta un šī situācija tikai nostiprina manas sajūtas.
Jau iepriekš pateicos par atbildi!
Re: Sāpju lēkmes tūplī
08.02.2017 22:07
Kādā ziņā datortomogrāfija rada bažas? Tas ir pilnīgs štrunts.
Re: Sāpju lēkmes tūplī
09.02.2017 10:06
DT varētu uzrādīt kādu no kaulu pataloģijā m, kas kairina attiecīgo nervu. Te ir lauciņš neirologam.
Varbūt kāds saaugums. Sevišķi ja ir bijis vēderu dobuma ( sieviešu līnijas) iekaisuma process.Mīksto audu pataloģiju uzrādīs MR. To varētu kārtot ja neko neatrod DT.
Ps. Aina kļūtu skaidrāka, ja būtu arī augums un svars.Vai nav kādas problēmas ar endokrīniem dziedzeriem?Tad jāskatās kuņģa-zarnu trakts. Kolikas? Spastiskais kolīts.Gāzēšanās. Aizcietējumi?
Lai cerība un veselība.



Edited 1 time(s). Last edit at 09.02.2017 10:09 by Mazdakteris1.
Re: Sāpju lēkmes tūplī
09.02.2017 17:27
Pats cīnos ar šo broblēmu. Nu jau krietni sen... Risinājuma tam nav. Bet efektīvi palīdz NO-SPA tablete. Tāpēc turu tās pie gultas.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
labais
Re: Sāpju lēkmes tūplī
09.02.2017 21:07
Bij tādas mistiskas sāpes tajā rajonā, drusku blakus...pa laikam uznāca, arī nevarēju neko saprast bet problēma izzuda dzenot arā toksīnus, to var izdarīt ar sulām, var savādāk.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 12?
Ziņa: