Cik maksâ vizîte bez nosûtîjuma

Aizsāka Maca 

Jâiet uz Gaiïezru vizîtç pie proktologa, tâ kâ neesmu no Rîgas ìimenes ârsts nôsûtîjumu neraksta, bet ieteica apmeklçt proktologu, tâpçc vai kâds nepateiks cik tas maksâ bez nosûtîjuma Gaiïezerâ.
Vislabâk jau uzzvanît un pajautât, pie reizes arî pierakstîsies uz vizîti :), bet bez nosûtîjuma ar 5 Ls jârçíinâs par konsultâciju + ja vçl vajadzîga rektoskopija, tad sanâk vairâk.
Re: Cik maksâ vizîte bez nosûtîjuma
22.10.2004 13:14
Manupraat gjimenes aarstam bija jaaraksta nosuutiijums.
Strados 15 LVL(kopâ ar apskati) , VC4 10 LVL, gaiïos nezinu
Un,cik jaado kukulis,ja ir nosuutiijums?Ja grib ,lai dakters smaida un ir laipns?

Emsis skaidri un gaishi pateica,lai tik mirst slimie un nespeejiigie maxaat.Bet gribas veel padziivot,taapeec arii tads jautaajums.....
Re: Cik maksâ vizîte bez nosûtîjuma
22.10.2004 15:57
Ir veel aarsti, kuri ari bez kukulja smaida. Nevajag paarspiileet.
piekrîtu ineshukam
Nebiju domaajusi jel kaa paarspiileet.Tagad tik to vien dzirdi,ka aarsts par velti straadaa,tad nu es iedomaajos,ka vajag tachu kaut kaa kompenseet man veltiito konsultaacijas laiku.Vai ta ne taa???

Labi,labi nevienu negribeeju dzilji aizvainot.Piedodiet!
Re: Cik maksâ vizîte bez nosûtîjuma
22.10.2004 16:48
kaut kaa baigi izdeviigi ir kultiveet uzskatu, ka aartsiem visu dod baisos kukuljus. Jo tad nav jaapieliek algas. Un pacients jau taa sabiedeets, ka bez aploksniites neuzdroshinaas iet. Bet cik reaali ir to aarstu, kam dod kukuljus?
Man teevs smagi slimoja, tante biezhi slimo- un nekad neviens neko nav prasiijis un mees arii neesam devushi. Jaa, aarsti visbiezhaak neizpluuda garaas un paarlaipnaas sarunaas. Bet savu darbu padariija un tas manupraat ir galvenais. Pie kam mana pieredze liecina, ka pacienti pashi lai sev sirdi mierinaatu ai kaa miil dot kukuljus. Zvana un prasa- cik jaadod tam un tam, es saku necik. Kaa necik? Mees tomeer iedosim. Nu dodiet, ja gribat. Skaidrs, ka panjems, kursh tad no naudas atteiksies. Tik nevajag peec tam pa pagastu baurot ka devaat, aimirstot piebilst, ka neprasiija. Nesmuki sanaak.
Kad mana vecaamaate slimoja Valmieras slimniicaa,ar gruutiibaam iespiedu maasai rokaa 5 latus,negribeeja njemt-sak,tas ir mans darbs.Kad atbraucu naakamaa dienaa,maasinja raadiija,ka par to naudu nopirkusi vecmammai jogurtus,sulinju,biezpieninjus..Ir arii labi un sirsniigi,nepavisam ne alkatiigi cilveeki..
ups, bet man par konsultâciju ar visu nosûtîjumu bija 5 Ls Gaiïezerâ reìistratûrâ jâmaksâ. Un teica, ka ja bûtu bez - tad bûtu daauudz vairâk (summu neatceros). Kâ tâ? Cik par to rektoskopiju bija jâmaksâ, to vairs neatceros.
Re:
03.01.2005 15:25
man ir hemororoidi. Pie kura arsta lai griezos un kuraa slimniicaa?
Man tas ir jau 3 gadi. cik maksaa operacija?
uzskatu, ka gjimenes aarstam bija jaaraksta nosuutiijums, kad es veel nedziivoju riigaa un braucu uz gailjezeru, man rakstiija.
Te jau namaz nevar zinât,vai proktologs ir vajadzîgs.Man arî viens prasîja nosûtîjumu pie dermatologa ar ieauguðu kâjas nagu un bija varen nikns,kad atbildçju,ka dermatologs te nev vai ko lîdzçs.
Nu noriikojums bija jaaraksta. Tev ir visas tiesiibas to prasiit.
Un par kaajas nagu runaajot, Ave, vai pacientam ir jaazina ar ko konkreeti aarsti nodarbojas? Taapeec gjimenes aarsts to izskaidro- ka dermatologs nepaliidzees, ka jaaiet pie kjirurga, vai jaaiesaka kaut kas cits. Nevis strupi jaaatceert ka dermatologs njeprichom.
Pacienti nav radiiti gjimenes aarstiem, gjimenes aarsti ir radiiti pacientiem.
Un ja mees taa runaajam, tad man ar sliktaama atminjaam saistaas tikai gjimenes aarsti , slimniicu aarsti tomeer ir korektaaki, iejuutiigaaki un saprotoshaaki.
Savaa amulancee no 6 aarstiem tikai par 1 esmu dzirdeejusi ka taa ir miilja jauka utt.
hilfe1
Re:
04.01.2005 13:30
martinsons vc4 vai stradi
kusmane gaiïi
Ineshuks

Bet ja pasaka ka nerakstiis ko tad,jo ir bijis man taa un tagad tikai par maksu eju,jo pie gimenes aarsta vairs neeju:))

Re: Cik maksâ vizîte bez nosûtîjuma
04.01.2005 18:54
Varbuut saakumaa paarpratu, bet man radaasd iespaids, ka tas aarsts suuta pie proktologa, bet nosuutiijumu nedod. Ja nedod jo neuzskata par vajadziigu- taadas nu vinjam tiesiibas. Nevar dot nosuutiijumus visiem uz visu, kas katram praataa ienaak (un ienaak daudz kas). Juridiski nezinu, bet- ja aarsts pats galaa netiek, nosuutiijumu nedod, Juus ejat par maksu un izraadaas pamatoti, droshi vien var MADEKKI vai liidziigaa kantorii griezties ar suudziibu par nekvalitatiivu aarsteeshanu.
Visvienkârðâk pârbaudît ir sagrabinât LVL 10-15 un aiziet pie proktologa privâti, pçc tam protams paprasot slçdzienu.
Ja tieðâm atradîsies proktoloìiska kaite - pilnas tiesîbas èâpot uz madeki u.c. un kaut vai pieprasît no ì.â. lai apmaxâ izdevumus (neaizmirst èeku)
plakanâ pçda
27.10.2005 21:12
labdien,manam bçrnam ir 3 gadiòi un viòai veidojas nepareizs pçdu izliekums.itkaa plakanâ pçda.saldus ârsti iesaka nçsât otrâdi apavus,vai tas nav stulbi!?
ko man darît un kur griezties pçc palîdzîbas.es vçlçtos bçrna problçmu izskatît kâdâ no rîgas klînikâm.
kur man labâk griezties?
Proktologs Gaiïos 9Ls. Rektoskopija +2Ls
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 6?
Ziņa: