herpes zoster (jostas roze)

Aizsāka sn 

sn
herpes zoster (jostas roze)
05.08.2003 10:24

Vai luudzu kaads zinoss cilveeks nevareetu apskaidrot, ko noziimee, ja analiizes uz herpes zoster izraadijusaas pozitiivas. Arste infektologijas centraa teica, ka tas esot nieks vien, ignoreejot pacienta suudziibas.

Veletos uzzinaat, ko dariit, pie kaada arsta veertsies un ko herpes zoster var izdariit?

Japieziimee, ka pacients ilgstosi (4 gadus) mocaas ar dazadiem neizskaidrotas izcelsmes iekaisumiem dzimumorgaanu rajonaa, kaa arii 2 gadus jau kaa ir plekis uz dibena, kurs nemaina izmeerus, bet tikai kraasu (kosaaks, vaajaaks).

Esmu izmisumaa, ko dariit, kaa izaarsteeties, kaa atguut normaalu passajuutu un normaalas seksuaalaas attieciibas gimenee.
Mamzele
Re: herpes zoster (jostas roze)
05.08.2003 13:09
Tas nozîmç, ka ir problçmas ar imûno sistçmu. Varçtu lîdzçt vobenzîms pa 5tb 3x dienâ- nedçïu, tad pa3tb 3x dienâ kâdu mçnesi, tad var samazinât uz 2tb 3x dienâ! Vajadzçtu lîdzçt! Vobenzîms stiprina imûno sistçmu!
...
Re: herpes zoster (jostas roze)
05.08.2003 13:14
tas nav nekâdsjoks, pavasarî man ìimenç viens izslimoja ar jostas rozi, pamatîga ârstçðana sâkumâ ar zâlçm (diezgan dârgas), pçc tam bija arî procedûras.vispâr grûti ârstçjama un vçl vismaz gadu bûðot jûtama nieze un var bût sâpes.Vispâr ìim ârsts bij diezgan satraucies, tâtad var bût visâdi.
sn
Re: herpes zoster (jostas roze)
05.08.2003 13:54
Saki, ka aatklaajaat, ka ir hereps zoster?
Redz, es vislaik tam plekim uzmanibu nepieversu - jo ne niezeja, ne saapeeja, vienigi radaas visadas nenosakamas izcelsmes iekaisumi. Arsti raustija plecus, bet plekim uz dibena nepieversa nekadu uzmanibu.
Visu so 4 gadu laikaa ir izdzertas daudzas antibiotikas, ari vobenzins ir dzerts.
Pats uz savu iniciativu nolemu parbaudities uz herpes zoster un atkalajas, ka pozitivs, arste dermatovenerologe saka, ka tas nieks vien ir un nekadas zales neizraksta.
Iesaku griezties pie neirologa,tâ ir nopietna lieta un tur dermatovenerologs nelîdzçs.
...
Re: herpes zoster (jostas roze)
05.08.2003 16:17
drausmîgi pleíi uz âdas uzmetâs,`vçlâk kïuva èulgaini
ineshuks
Re: herpes zoster (jostas roze)
05.08.2003 16:39
Veel jau ir jautaajums, kuras klases antivielas pret herpes zoster bija pzitiivas. Izklausaas ka G klases, kas liecina par kaadreiz paarslimotu herpes infekciju nevis akuutu staavokli. Tad taam jaaliek miers.
sn
Re: herpes zoster (jostas roze)
06.08.2003 09:25
ja,a taisniiba, atrada G klases antivielas, bet to daudzums ir 176, norma ir mazaka par 50

un ko tad darit, ja plekis uz dibena ir palicis un nost neiet? nu, jaa - nesaap, neniez, bet nenosakamas izcelsmes iekaisumi dzimumorgaanos vienalga ir un tie nekadi nepaklaujas arstesanai
ineshuks
Re: herpes zoster (jostas roze)
06.08.2003 18:34
Gruuti kaut ko komenteet, jo es ne visai saprotu, ko noziimee "nenoskaidrotas izcelsmes iekaisumi dzimumorgaanos". Ari par aadas kraasas izmainjaam uz dibena, jo sevishkji neredzot, apgruutinos ko teikt. Vieniigais, kas man liekas, ka jostas roze taa gan nav, vismaz ne patrreiz.
Un antivielas, kaa jau rakstiiju, noraada par kaadreiz paarslimotu infekciju, taapeec ir paaugstinaatas. Ja buutu normaa, tad nebuutu slimots.
sn
Re: herpes zoster (jostas roze)
07.08.2003 10:23
nenosakaamas izcelsmes iekaisumi dzimumorgaanu rajonaa - prostatiits, vairaakas cistas prostataa, ureoplazma, (pret siem visiem tiek veikta terapija jau 3 gadus, nekaadu izmainu) hemoroiidi (pagaasgad pavasarii izopereeja un uz bridi palika labaak, bet tad sudzibas atkal atkartojaas, proktologs suuta paris maajas taalaak un izraksta nervu zaales), un arpus dzimumorgaanien - gastriits (it kaa saaarsteets, nu vismaz gastroenterologs arii suuta paris maajas taalaak un it kaa saapes veederaa tas arii nav).

pie kaada arsta iesakat veersties?
ja pie urologa, tad varbut varat ieteikt kaadu?
vienigais arsts, kurs palidzeja, bet ar kuru terapija palika pusceljaa, ir dr.Ivdra no Gailezera ...

izmisums
Ïoti liela nozîme herpes zoster infekcijas attîstîbâ ir organisma imunitates novajinasanas situâcijai . Tapçc iesaku lietotarî imunitâti ceïoðus medikamentus , vitamînus . Arî ar osteopâtiju var nostiprinât imunitâti .
Ar cieòu dr A .Zemîtis .
www.rehab.lv/BOA
sn
Re: herpes zoster (jostas roze)
11.08.2003 14:06
paldies visiem par informaciju!
Re: herpes zoster (jostas roze)
05.05.2012 14:07
Es 5 gadus mocījos ar herpes vīrusu (uz jostas, lūpas un intīmajās zonās). Esmu izmēģinājusi visu iespējamo. Infektologs, imunologs un ģimenes ārsts raustīja plecus. Esmu lietojusi Heviranu (acikloviru), Valacikloviru, Vonbezīmu, Cikloferonu, ehināciju, nekas nelīdzēja. Vīruss atkārtojās 2 reizes mēnesī.
Izmēģiniet Milgammu vai arī Neirorubīnu! Tie ir B vitamīna kompleksi. Jālieto 2reiz dienā mēnesi vai divus. Man to ieteica neirologs, jo B vitamīns iedarbojas uz nerviem, bet herpe dzīvo nervu galos.
Domāju, ka ārsti Latvijā vienkārši nav šajā jomā izglītoti un nezina, ka B vitamīns lielās devās var palīdzēt.
Milgammas lietošanas instrukcijā pat norādīts, ka to paraksta jostas rozes gadījumā (tas, kā jūs droši vien zināt, ir tas pats herpes vīruss).
Ilgāk par 2 mēnešiem gan nelietojiet, jo B12 uzkrājas aknās un lielās devās var būt toksisks.
Re: herpes zoster (jostas roze)
05.05.2012 23:50
gludene rakstīja:
Domāju, ka ārsti Latvijā vienkārši nav šajā jomā izglītoti un nezina, ka B vitamīns lielās devās var palīdzēt
----------------------------------------------------------------
Domju ,ka Dr.lv nedrkst kļūt par vitamīnu un uztura bagātinātāju izplatītāju ruporu.Jo rodas iespaids,ka oficiāla vietne atbalsta šo šarlatānu ieteikumus.Pie tam ,nevietā apvainojot ārstējošās personas nezināšanā.Latvijas,ārsti regulāri piedalās starptautiskajās konferencēs.Dodas pieredzes apmaiņās.Māk lasīt angliski.Ļoti labi zina starptautiskās medicīniskās vadlīnijas.
Domāju,ka apšaubot Latvijas ārstu kompotenci un iesakot pacientiem medikamentus,nezinot to vēsturi,dignozes, tiek parkāpts ārstniecības likums.
Moderātoriem ir principiāli jācīnas pret šo šarlatānu uzbrukumiem.
Nekādi "B" vitamīni nevar izārstēt vīrusa infekcijas.Šī grupa,ka visi citi vitamīni var tikt lietota tikai kompleksa ārstēšanas kursā.Pie tam ģimenes ārsta un pieredzējuša speciālista vadībā un kontrolē.
Sveicināti,
vēlos padalīties ar pārslimoto " herpes zoster" . Pavasarī, kad tik labi jutos, pēc skaista ceļojuma, kad biju tik jauki atpūtusies, sajutu, ka labā pusē ,ribu rajonā sāk sāpēt. Domāju, ka esmu kaut ko sastiepusi, bet tad pēc kadām dienām 5-7 parādījās sarkanīgs pleķis. Vēl pēc dažām dienām tādas kā pūtītes. Aizgāju pie dakteres. Jostas roze ( tā šo slimību sauc tautas valodā ). Par cik izsitumi bija jau sākušies, dakterīte ieteica smērēt tikai" zeļonku"Pāris dienas bija arī temperatūra. Zāles nekādas nedzēru. Pec divām nedēļām sāka jau veidoties krevelītes un pamazām pumpas gāja nost. Bet sākums bija gana mokošs. Krūšturi uzvilkt nevarēju. Mazākā berze ar audumu izraisīja sāpes. Gulēt ejot stingri aptinu apkārt sev palagu, tad bija vieglāk. Mugurkauls sāpēja, sāns sāpēja, ka bija ļoti grūti pagriezties. Nevienam nenovēlu.Esmu dzirdējusi, ka šīs lietas jāiet apvārdot, tad divu dienu laikā viss pāriet. Esmu kristiete, tādēļ no šī soļa atturējos. Viss kas ar mums notiek,kad saslimstam liek mums apsāties un padomāt par savu dzīves veidu.Galu galā mēs cīnamies jau ar sekām. Visiem vēlu stipru veselību un gaišas domas. Viss būs brīnišķīgi!
moljers
Re: herpes zoster (jostas roze)
06.09.2012 21:32
sn Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> nenosakaamas izcelsmes iekaisumi dzimumorgaanu
> rajonaa - prostatiits, vairaakas cistas prostataa,
> ureoplazma, (pret siem visiem tiek veikta terapija
> jau 3 gadus, nekaadu izmainu) hemoroiidi
> (pagaasgad pavasarii izopereeja un uz bridi palika
> labaak, bet tad sudzibas atkal atkartojaas,
> proktologs suuta paris maajas taalaak un izraksta
> nervu zaales), un arpus dzimumorgaanien -
> gastriits (it kaa saaarsteets, nu vismaz
> gastroenterologs arii suuta paris maajas taalaak
> un it kaa saapes veederaa tas arii nav).
>
> pie kaada arsta iesakat veersties?
> ja pie urologa, tad varbut varat ieteikt kaadu?
> vienigais arsts, kurs palidzeja, bet ar kuru
> terapija palika pusceljaa, ir dr.Ivdra no
> Gailezera ...
>
> izmisums
nesapratu, kas ir tas , kas dzen izmisumā ?
tas , ka ir prostatīts, ureaplazmas, gastrīts, hemoroidi ?
( jo , kas traucē jau nebija rakstīts }

Neviena no šīm slimībām dzīvību neapdraud, daļa no viņām vispār ir apšaubāmas
gastīts - stipri apšaubāma diagnoze, ko pēdējos gados faktiski noliedz
prostatīts - ir akūts, hroniska esamība arī tiek apšaubīta
cistas prostatā - tā vispār nav diagnoze, bet štrunts
ureaplazmas - relatīvi patogēna infekcija, kas nerada nopietnas problēmas, var arī neārstēt
hemoroidi - rada nelielu diskomfortu, bet ja ir izoperēti, tad diez vai vajadzētu būt problēmām

Ja cilvēku dzen izmisumā 4 faktsiki neesošas slimības, tad jādomā vai problēma nav citur
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 12?
Ziņa: