Kadel virietis sevi apmierina???

Aizsāka aizdomajusies 

aizdomajusies
Kadel virietis sevi apmierina???
14.01.2005 17:18
Nav jau man te nekada problema.... tikai loti gribetos dzirdet, ko saka citi...kads no malas... neiesu tak es ar draudzeni vai ar mammu par to runat :(
Ar puisi kopa esam jau treso gadu un tikai nesen piefikseju, ka vins diezgan regulari apmierina sevi (es domaju seksuali) no rita dusa piemeram. Ir pat bijis, kad naktis vins grozas un nevar pagulet un skraida uz tualeti...nezinu gan, ko darit...ne jau nu curat ik stundu! Vina urinpuslis biezak ka 4 reizes diena neprasas...
Ir ari normals sekss.... Ta aptuveni 3 reizes nedela, bet parasti man ir jagaida, lai vins butu tas, kurs pamudina uz to...ja es kadu reizi gribesu, noteikti dzirdesu kaut kadu aizbildinajumu. Skatamies tv. Esmu noguris. Miegs nak.... uttt Un ja sis 3-4 reizes nedela nav bijis kaut kada iemesla del, ka piemeram vinam gribejies futbolu taja vakar redzet....tad nakamaja rita vins sevi apmierina dusa. Ja ieprieks dzivojam dzivokli, kur dusa bija dzivokla otra puse, tad seit ir tiesi blakus gulamistabai! Nav ne jausmas ka tas bija agrak. Nedzirdeju un nedomaju par tadam lietam! Tagad mocu sevi tikai!

Man jau skiet, ka no ta, ka vins to dara ar roku, sekss ari ir atraks. Ir sajuta, ka vins negrib meginat pavilkt garuma to visu... Bet ir jau ari 30 gadi, nevis vairs 16!!!

Foruma viriesi, kaut anonimi, bet loti gribetu dzirdet, kadel viriesu pratam tadas lietas gribas, ja blakus ir feina sieviete (un to vins nenoliedz, ka patiku es vinam)???? Ka man to uznemt? Ko domat?
apdomiòð
Re: Kadel virietis sevi apmierina???
14.01.2005 17:43
Es domâju ka tas dþeks vienkârði neciena tevi,ja dara to tâ,ka tu dzirdi.Kauè kâ pretîgi:(:(
aizdomajusies
Re: Kadel virietis sevi apmierina???
14.01.2005 17:48
Pajautaju vinam reiz te... nedomaju, ka vins ir aizdomajies lidz tam, ka to var dzirdet.... Paris dienas nerunaja ar mani..... un it ka "aizmirsa" visu, ko biju patiekusi. Var jau but, ka nevajag man vinu "kutinat" ar so temu. Nezinu. Tadel gribeju dzirdet viriesu viedoklus....
Kas tas pa jociigu veci??? Ja vecis atlaujas paaris dienas nerunaat ar sievieti,tad vinsh nav iisti riktigs..mikstmiesis,egoists,domaa tikai par savu labsajuutu, jo vieglak jau nodriciit pasam ar roku, nekaa apmierinat sievieti.
spiderman
Re: Kadel virietis sevi apmierina???
14.01.2005 18:43
Vîrieði ir daþâdi, bet vienalga man kaut kâ nelîmejas kopâ fakts, ka vîrietis seksam labâk izvçlas savu roku nekâ patîkamu sievieti. Gribçtos atturçties no diagnozçm "jocîgs", "neriktîgs", bet tâ lieta tîra nav.
Nenoliedzami, ka daþkârt paða roka medz bût prasmîgâka par mîïotâs roku, lûpâm un mçlîti, bet nu bût iekðâ pie mîïotâs tam nu nekas nevar lîdzinâties.
Man ir divi varinanti, viens skumjais otrs optimistiskais.
Pirmais - Tu tomçr vinjam nepatîc, nevaldzini vinju, Otrais - viòð nodarbojas ar dzimumakta paildzinâðanas treniòiem.

Jebkurâ gadîjumâ, bûs vajadzîga Tava sapratne un iejûtîba. Pirmajâ gadîjumâ jâsâk piedomât kâ viòu savaldzinât, uzbudinât, iekârdinât ...

Nu vajag jau arî pacînîties par saviem vîrieðiem, lai nav visa slodze jânovel uz savu roku vai vçl trakâk uz Èaka ielu
Laimiigaa - 3 reizes nedeeljaa... Un vecis taads griboshs, ja jau veel nepietiek. Ja sbuutu vecis, man leiaks, man arii 3 reizes nedeeljaa buutu pietiekami.
spiderman
Re: Kadel virietis sevi apmierina???
14.01.2005 19:01
Laimîgs nav tas kam ir daudz, bet tas, kam pietiek...
aizdomajusies
Re: Kadel virietis sevi apmierina???
15.01.2005 00:21
Runa nav par to cik reizes ir nedela ar mani...bet gan vairak sirdi sapina fakts, ka zinu - vins to dara viens pats! Slepus. Es tacu labprat to daritu kopa jebkura diennakts laika.
Tatad pirma doma - es neesmu laba gana! Vai varbut vins tomer uztraucas, ka parak atri beidz ar mani.... vai sazin kas vel....
Jautaju ar domu, ka varbut vel kads ta dara.....un kadel tad....
Bet tas nu ta.
ideja
aizdomâjusies
15.01.2005 14:38
Tas ir normâli. Man liekas, ka tev tur nav par ko satraukties.

Vienîgais, par ko varbût tu varçtu padomât, ir - kad jûs mîlejaties, tad kurð ir aktîvâks ? Ja tikai viòð, tad padomâ pati - ja viòð katru reizi gulçtu un gaidîtu, ka tu ar viòu kaut ko dari, tad vai tev paðai gribçtos seksu katru dienu. :)
marfa
Re: Kadel virietis sevi apmierina???
15.01.2005 18:17
Varbût ieej pie viòa vannasistabâ, kad viòð to dara? ðoka moments, kâ teikt.
Mçs ar vîru daþreiz, kad esam pârguruði un negribas gultu èîkstinât, izdarâm viens otram patîkami, apmierinoties kopâ. Varen forða sajûta.
Bet ej tu saproti tos vîrieðus, kas vienam patîk otram var nepatikt un tad riktîgi apvainosies un nerunâs visu atlikuðo dzîvi.
Varbût piedâvâ viòam aiziet kopâ uz pirti, tur silts un mikls gaiss, visâdas domas raisâs...
forshi forshi..cilveeks 30 gados jau nu zinaas ko dariit.. btw man shkjiet ka tu neesi iistaa sieviete vinjam

nemeties ar sarunu viòam tâ virsû un nez vai iet iekðâ vannas istabâ - tâ uzreiz vajadzçtu. Masturbçjot vîrieði "mçìina "palielinât savu draudziòu.
Varbût kâdreiz uzaicini viòu duðâ un pamçìini uzsâkt ar viòu ðo paðu masturbçðanu, tad "nejauði "izmet , ka gribçtu to kâdreiz arî gultâ darît.

Esi apdomîga, ja viòam liksies ( ja tâ metîsies duðâ , kad viòð tur masturbçs ), ka viòð ir pieíerts "nedarbâ "- nevar zinât , kâ tas beigsies.
Vîrieði ir ïoti ïoti jûtîgi tajâs lietiòâs, ja tas skar konkrçti viòus , kaut gan ârçji var bût pat parupji.
aizdomajusies
Re: Kadel virietis sevi apmierina???
16.01.2005 19:31
bet vai tad masturbejot var palielinat dzimumlocekli?
Seit nav ko lieki uztraukties - apmierinaties ir pilnigi normali jebkura vecuma, tas ir veids, ka sev papildus nodrosinat labsajutu. tapec vien tas jau nenozime, ka tevi vairs nemil! Ari es pats vislielako kaifu gustu tad, kad apmierinos, jo sevi parzinu perfekti, cita ada tacu neielidisi, tacu otra pusite man ir loti nepieciesama!!!! Ta ka viss ir kartiba!!!
man gan ðíiet, ka autorei ir tiesîbas paust savu negatîvo nostâju ðajâ jautâjumâ un nebaidîties, ka draugs nerunâs vairâkas dienas ! lai nerunâ ! un tas, ka vîrietis zibina bieþâk nekâ mîlçjas, tas gan nav îsti normâli. Kaut kas zem tâ visa ir. Varbût tieðâm, pamçìiniet apmierinât sevi divatâ, varbût tas bûs nebijis pârdzîvojums jums abiem.
Re: Kadel virietis sevi apmierina???
16.01.2005 22:21
Tavam vîrietim ir reâli kompleksi.
Pamçìini iedomâties, ka sex, kurð tev varbût ðíiet ideâls, nemaz tâds neðíiet viòam. Izklausâs tçviðíîgi pamâcoði, bet tas varçtu bût viens no iemesliem.
Pamçìini kâdreiz uzòemties iniciatîvu un izdari ko neparastu - interesantu, kas piepilda viòa sexuâlâs fantâzijas.
Saku no pieredzes. Ir gadîjies ar to saskarties.
aizdomajusies
Re: Kadel virietis sevi apmierina???
16.01.2005 22:47
paldies par atbildem! Vismaz kada cita skatijums uz to.... vai nu palidz, tas cits jautajums :), bet ir labi zinat, ka te var uzrakstit un sanemt lauzu viedoklus.
pasaki vinjam, ka veelies redzeet,ka vinjs sevi apmierina, ka tas tevi uzbudina.Redzeesi, ka kulakaa sishana automatiski paries mileeshanas variantaa.vai ari masturbee liidz.Jebkura gadiijumaa slikti nebuus!
boleks
Re: Kadel virietis sevi apmierina???
18.01.2005 09:15
manuprat ari vinjam ir kompleksi... tev butu jamegjina saprotoshi un neparmetoshi ar vinju izrunaties par seksu, kas un kaa vinjam labak patiktu utt. varbut vinjs kautrejas ar tevi runat par to, prasit... iespejams vinjam pietrukst tieshi tadaa veidaa, ka vinjs pats to var izdarit. varbut ka ja tu to daritu tieshi tapat, butu ok. bet iespejams ka vinjs ir pieradis to taa darit jau agrak pirms tevis un vel joprojam netiek vai negrib no ta tikt valja. liekas ka vins tiesham nenojaush ka tu par to zini (labi, vienreiz piekjeri un reakcija bija logjiska) un baidas no tavas reakcijas ja vinsh to daritu blakus tev gultaa un tev zinot. tapec baigi piesardzigi un saprotoshi vajadzetu izrunaties.
nedomaju ka tas ir palielinashanas delj un jutibas treneshanas iespejai dodu 5%.
marks
Re: Kadel virietis sevi apmierina???
18.01.2005 14:07
Kâds tur sakars tam ar mîlestîbu-nemîlestîbu!
Vienkârsi sevi apmierinât ir vienkârsâk un âtrâk. Arî spçku patçriòð ir minimâls.
Protams, ka ar sievieti ir patîkamâk, bet ja nav daudz laika, vai arî jûties noguris, bet gribâs, tad tas ir izlîdzçðanâs variants.
Sievietei jâpadomâ, vai sex laikâ vîrietim nav pârâk ilgi un lielâ tempâ jânodarbojas ar "sportu". Varbût ka var piedâvât pozu, kur "pavingro" pati sieviete.
Un risinâjums var bût arî sex darbîbu klâsta paplaðinâðana, tehnikas attîstîðana, kas savukârt liktu vîrietim pârdomât par iespçju izjust ko jaunu, vai nodarboties ar to pasu veco pasapmierinâðanos.
KAUT KA TACU JADZIVO IR! PROTAMS, JA MAN BUTU SIEVIETE, ES PIE SADIEM SOLIEM NEKERTOS.
bladac
Re: Kadel virietis sevi apmierina???
18.01.2005 14:40
Bet ko darît, ja pastâvîgas partneres nav, un kad kâda uzrodas - tad tâ pati problçma - nevar beigt bez ïoooti aktîvas piepalîdzçðanas ar roku!??
Man jau tâda nodarbe liekas normâla.. Viòam droði vien ir vainas apziòa, ka viòð dara kaut ko sliktu, tâpçc arî to slçpj... Runât jau vajadzçtu mçìinât.. diemþçl daþi civçki ir tik ietiepîgi, sturgalvîgi un kompleksaini, ka nekas no tâ neiznâks..
forumnieks
Re: Kadel virietis sevi apmierina???
18.01.2005 17:02
Cilvekam ir fantazijas. Kras vins pardzivo. Ari seksualas. Ir citas pievilcigas sievietes kuras vilina, bet negribas krapt otro pusi. Ir stresi, hormonu vetras, ir hiperseksualitete, so visu daudzi megina risinat tada veida. Ir trennini, ir slinkums. Var but saposas mugura, pastieptie muskuli, vecas traumas kuras nelauj ar pierasto sex nodarboties aktivi, negribas tas problemas atklat, vai neuzskata par vajadzigu. Iemeslu daudz.
Jus tacu neziniet ko vins doma/velas, pardzivoja vai grib pardzivot.
Meginiet aprunaties, vai atstjiet visu pa vecam - galu gala tas tacu neiespaido jusu dzivi graujosi. Vai pagaidam neskar. Vai neskars nekadigi ari nakotne. Cilveka domas ir - biezi neprognozejamas no malas.

Uznematies aktivako lomu. Negaidiet. Jus tacu ziniet cik biezi vins to dara. Aktivaku lomu - es domaju jaunu sexualu velu, mainiet majas drebju stilu, tam jabut pievilcigam ari majas. Kopjiet sevi ari majas apstaklos ))) (Es savai sievai vienu reizi vienkarsi no veciem dzinciem jokojot, negaiditi noravu abas mugurejas kabatas - jokojot pateicu, skaidri devu signalu ka ciest nevaru vecas nesexualas drebas majas redzet). Lieniet pirma pati, bet aktivak. Uzaicinosak. Runajiet par to. Forma - nevis "kapec tu to dari, tads un tads", bet - "ko lai mums uzlabot milais..., jo esmu gribosa...." Tada stila.
Re: Kadel virietis sevi apmierina???
18.01.2005 17:10
Statistika - 96% seksuali aktiivo viiriesu nodarbojas ar masrubaciju. Ap 50% to dara regulari.
Kur lasiju naeceros, bet dzelteno presi nelasu
aizdomajusies
Re: Kadel virietis sevi apmierina???
18.01.2005 21:33
Interesantas domas. Patiesi.

Esmu ari es bijusi gana aktiva pati...., bet vins nu ir vaditgribetajs jebkura lieta. Tas tiek skaidri ta nostadits. Varbut, ka nevajadzetu to nemt "piere" un tiesam vairak darit pasai... bet neesmu auksta zivs, neesmu! Darbojos gana aktivi :).

un ar runsanu daudz pie vian nevar panakt. Parasti ne. Vins ir no klusetajiem saja tema :). Vai tadi nav vairums viriesu? Man jau skiet, ka butu tik viegli izdarit visu ko, ja tik varetu skaidri un gaisi pateikt - daram ta un ta...gribu sadi un ne tadi.. Es, ka jau sieviet, varu runat par jebkuru temu, problemu. Viriesi manuprat so te lietu uznem parak nopietni, jo viniem tak jabut tiem, kas gana ilgi spej izturet... pienemu, ka ne visi organismi ir vienadaki un es nebut negribu, lai vins butu labaks! Patik man vins tads kads ir.... bet esmu jau piefiksejusi, ka vins nespej pateikt, ko grib atteicigaja bridi. Panemt manu roku un uzlikt, ja, bet ari ne vienmer...

Ieteikums viriesiem - esiet atvertaki! Tas nekadi nekaites attiecibam.. :)
Vîrieði tomçr domâ savâdâk.Katram ir gadijies tomçr kaut reizi mûþâ "izprovocçt"klusçjoðo vîrieti uz atklâtu sarunu.Un tad nu iet vaïâ "es" "man" utt..Pçc tam tu saproti,ka esam tomçr no daþâdâm plançtâm:)
runcis
Re: Kadel virietis sevi apmierina???
18.01.2005 22:39
pashapmierinaaties ir forshi! tas ir savaadaak nekaa ar sievieti, tad kaapeec liegt sev visas baudas? ...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 20?
Ziņa: