Interesanti kâdâï nevienai sievietei neliekos pievilcîgs

Aizsāka Martins 

Interesanti kâdâï nevienai sievietei neliekos pievilcîgs
16.01.2005 21:54
Mana problçma ir saistîta ar to, ka man ir , ja tâ varçtu teikt, priekðlaicîga ejakuâcija.
Kad nonâku lîdz îstajam brîdim, man pietiek ar 0,5 min. , lai beigtu. Bet pçctam apm. pçc minûtes esmu atkal spçjîgs uz visu, nu jau ilgâk. Un tâ varu reizçm pat visu nakti. Pçdçjâs reizes, protams, jau ilgst lîdz 20 min. utt..
Jautâjums bija par to, kâpçc sievietçm tâ nepatîk?
Bet varbût problçma ir citur? Varbût manâ loceklî? Jo izmçri jau arî nav diþie - kâdi 13 cm. ???
Kâdas ir jûsu domas?
:) cik tev gadu:DDD
Re: Interesanti kâdâï nevienai sievietei neliekos pievilcîgs
16.01.2005 22:21
Un vai Tevi daudzas ir "atsuvusas" tiesi si iemesla del? Man ka sievietei gribas teikt, ka nav svarigi locekla izmeri, bet ir jau ir, katrai ir savas domas par to, drosi vien.
Tacu, ja nu puisis ir feins, interesants un man skitis labakais par visiem, tad nedomaju, ka man butu problema vina locekla izmeri vai kaut kas cits, ja tikai to visu varetu izrunat un puisis pats nenoklusetu un netaisitu problemas no ta.
Varbut vaina nebut nav locekli meklejama?
Re: Interesanti kâdâï nevienai sievietei neliekos pievilcîgs
16.01.2005 23:03
Tieði to jau es jautâju! Droðivien tajâ laikâ...
hehe, bet tas jau Tev pasam labak vertejams! Tu tacu te neizklastiji visu savu "story".... varbut vienai nepatika acu krasa, otrai Tavu zeku krasa :-))
Vaina ir galviòâ, vienâ vai otrâ, bet galviòâ ;)
Spiderman :-))..labais teiciens...
..bet ja nopietni, tad man jau nu liekas, ka puisis paaraak saasinaati uztver sho probleemu un ja vinjsh tam pieveersh pastiprinaatu uzmaniibu maybe sievietei jau tas laikas jociigi un nevis konkreeti izmeers vai tamliidziigas lietas :-)...a to iisto briidi, ja nemaldos, var piekorigjeet...bet to jau labaak viirieshi pashi var ieteikt :-)
tieshi taa... galvaa ir vislielaakaa problema. atrodi sievieti kas tevi miil un ir iejuutiiga un saprotosha un mazak domaa par sho problemu...
Nu ja peec taas pirmaas reizes vari ilgaak, tad jau problemam nevajadzetu buut! Bet ja tas ir reizes septinas, kamer tiek lidz taam 20 min, nu tas varetu buut apnicigi, vai kaut kaa ta.
Peec taa atraa, varbuut keries pie meitenes apmierinashanas un tad kaut ka sevi pec tam regule, nu velc araa, ja tulin buus.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 19?
Ziņa: