Par Rehband produkciju

Aizsāka Mateus 

Par Rehband produkciju
04.05.2005 00:15
Vai to arii tirgo kaados veikalos? Es sev ljoti nesen iegaadaajos Rehband shortus treninjiem un pasuutiiju arii svarcelshanas jostu, bet vai sho (Rehband) produkciju tirgo arii veikalos? Ir kaadam shaada infa?
Paldies
vasja
Re: Par Rehband produkciju
04.05.2005 00:17
rehband, ja nemaldos, izmanto neoprçnu. tas jau ir pagâtnes materiâls - neelpo. :) bet ja tev interesç, varu dabût veikalâ ar atlaidi.
Nu shortus es pa 35Ls pasuutiiju. Kapeec pagaatnes? Ir kas labaaks prieksh strongiem piedaavaajams? Vel pagaashgad pasaules chempii visi ar Rehband noekipeejushies tuseeja :/
Visa sâls ir funkcijâ ðorti dod sildoðu un vienmçrîgu kompresiju, kas veicina asins pieplûdi muskulî, sildîðana pasargâ no atdziðanas, kas pasargâ no muskuïu traumâm, ðâdus ðortus lieto ne vien spçkavîri, bet arî daudzi citu sporta veidu sportisti visâ pasaulç, Rehband ðorti atðíiras ar kvalitâti un ilgmûþîbu tieði ðî iemesla pçc sportisti izvçlas ðos ðortus un citas Rehband lietas.

boleks
Re: Par Rehband produkciju
12.10.2005 21:38
vai nav vieglâk, çrtâk un âtrâk paðam pameklçt meklçtâjâ?
skaties ðeit: www.rehband.lv

P.S. vasja man liekas pats ir atpalicis zinâðanâs...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 8?
Ziņa: