Sirds sâpe

Aizsāka Mâte 

Mâte
Sirds sâpe
23.06.2005 19:13
Esmu vientuïa mâte un manam dçlam ir 18 gadi. Viòam ir problçmas ar alkaholu un nezinu, kâ lai palîdzu. Kâ man rîkoties? Varbût vârdotâja varçtu lîdzçt? Gaidîðu padomus.
danee
Re: Sirds sâpe
24.06.2005 11:52
Ir vairâki, kam palîdzçjusi Minesotas programma. Nu tad viòi tagad ir nedzeroðie alkoholiíi.
bet vispâr - te meklçtâjâ vajadzçtu bût daudz info par ðo problçmu.
Izsaku lîdzjûtîbu.(:
Re: Sirds sâpe
25.06.2005 00:26
Uzrakstiishu tikai viedokli par sho probleemu: Juusu deels ir jauns cilveeks, jauns viirietis... Juus, kaa maate, vislabaak paziistat savu deelu (vai tomeer NEpaziistat) - kaadi ir vinja tuvaakaas/taalaakaas naakotnes plaani attieciibaa uz pasha dziivi, kaadi meerkji, fantaazijas, kaadi ir vinja draugi un sho draugu meerkji, kaadas ir Juusu deela intereses u.c.,u.t.t., proti, kas tas ir par TUKSHUMU (gariigu vai emocionaalu), kuru vinjsh izjuut un kompensee to ar alkoholu?
Ja alkohola lietoshanas biezhums un daudzums ir jau paarsniedzis kaut kaadas robezhas, tad jameklee speciaalista (narkologa vai psihoterapeita) paliidziiba... Bet arii tas ir jaagrib Juusu deelam, taapeec nedomaaju, ka konkreeti Juus vareesiet paliidzeet... Juus vareetu buut atbalsts, bet TIKAI taajaa gadiijumaa, ja Juusu deels patieshaam veelas paliidzeet pats sev...

Tas, ko vareetu meegjinaat Juus: pakonsulteeties pie kaada narkologa vai psihoterapeita, pamekleet un palasiit kaadu informatiivu graamatu par sho teemu, paaanalizeet, kaapeec taa vispaar noticis,pamekleet kaadu vientuljo maashu atbalsta grupu (esmu dzirdeejusi, ka taadas esot)visbeidzot ieiet bazniicaa...

Nu jaa, nenomokiet sevi ar pashpaarmetumiem vai vainas sajuutu, taa teikt, NEsajauciet kljuudas (kas ir ik viena cilv. dziivee) ar greekiem...

Lai Jums abiem izdodaas!
zâlîte
Re: Sirds sâpe
25.06.2005 09:19
Jâ, pçc likuma tikai no 18 gadiem drîkstçtu sâkt lietot alkoholu.
Lîdz bçrna pilngadîbai jûs tomçr bijât pilnîgi atbildîga par savu bçrnu un problçmas ar alkoholu nerodas vienas dienas laikâ. Tâtad kaut ko savlaicîgi neesat pamanîjusi vai negribçjât pamanît. Varbût tçva stingrâs rokas pietrûka.
Ko tagad darît? - to paðu, ko visiem, kas nonâk atkarîbâs...ðeit ir daudz rakstîts...izòçmumu diemþçl nav.
Un vçl. Manuprât vçlme iet pie vârdotâjas, parâda to, ka ir liela vçlme viegli izðmaukt no grûtîbâm ( manu dçlu apvârdos un viss bûs kârtîbâ ) - tâ nenotiek.
diks
Re: Sirds sâpe
25.06.2005 10:57
Ðònabja pudelç paturçt nedçïu krupi un dot dzert....riebumu pret alkoholiskiem dzçrieniem uz mûþu kâ ar rokas mâjienu noòems.
Mâte
Re: Sirds sâpe
25.06.2005 12:16
diks- Tu mani âzç vai nopietni to domâ?
...
Re: Sirds sâpe
25.06.2005 18:32
Nee Juus, ne vaardotaaja neko neliidzees, ja deels pats negribees mainiit savu dziivi.
Re: Sirds sâpe
07.10.2005 14:27
Saadaa probleemaa jau vainojami tikai vecaaki,kur juus bijaat tos 18 gadus,par alkaholiki jau nekluust 1 dienaa!!!!!
Skara'
Re: Sirds sâpe
07.10.2005 16:13
To Mikels:

Vecâkus protams ir visvieglâk vainot. Ne vienmçr ta ir vecaku vaina - bieþi vien tie ir draugi, arî iedzimtîbai ir liela nozîme.
Re: Sirds sâpe
07.10.2005 20:40
Mâte - palasies www.aa.org.lv un alanon.aa.org.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 12?
Ziņa: