Vçzis

Aizsāka Ainaars 

Vçzis
29.06.2005 14:44
Vai kâdam ir kas zinâms par Ukrainâ izgudrotu un raþotu preperâtu: UKRAIN. Ðeit ir saite par ðo preperâtu:http://medserver.tripod.com/ukrain.htm. Palasot ðo informâciju un vçl citus materiâlus par ðim zâlçm rodas iespaids, ka tas ir brînumlîdzeklis. Vai tas patieðâm ir tâ? Ja kâdam ir pieredze ar ðo preperâtu darât visiem zinâmu par to, un kur tas ir iegûstams.
Krabis
Re: Vçzis
29.06.2005 15:06
Ukrainâ tâpat kâ Krievijâ katrâ lielâ pilsçtâ vçl no padomju laikiem ir kâds "slavens un varens'' institûts, kas konkurçjot ar citiem tâdiem paðiem kantoriem visu laiku raþo "unikâlus lîdzekïus un metodes", kuras nekad neattaisnojas. Ja tieðâm tiek radîts kaut kas labs, tad momentâ ir liela aþiotâþa un troksnis oficiâlajos ârzemju izdevumos un presç. Farmâcija ir 2. lielâkais bizness pasaulç aiz naftas un visas labâs idejas momentâ pârpçrk Eiropa, USA vai Japâna.
Re: Vçzis
29.06.2005 15:40
Tur jau tâ lieta, ka par ðo preperâtu gan troksnis gan aþiotâþa ir liela, tikai ne pie mums. Ja ir interese ieteiktu pameklçt info par ðo preperâtu internetâ. Uzreiz pieminçðu, ka lîdzeklis jau tika izgudrots 60-70 gados un tika ïoti veiksmîgi pielietots, tikai zem cita nosaukuma. Preperâta izgudrotâjs, Ukrainâ dzimuðais Austrijas pilsonis, ar ðo preperâtu nodarbojas Austrijâ paða vadîtajâ institûtâ. Ðîs zâles pçc apraksta ir homeopâtiskas.
bazuka
Re: Vçzis
29.06.2005 16:06
Ne nekâ, neesam mçs aiz dzelzs aizkara. Ja pie mums nav aþiotâþas, tâtad tâs nav vispâr. Fufelis.
Re: Vçzis
29.06.2005 17:02
Krievijâ (Ukrainâ arî LAtvijâ) cilvçki mîl ticçt brînumam, brînumlîdzeklim, brînumnûjiòai u.t.t.
Lîdz ar to regulâri lielâ daudzuma parâdâs brînumlîdzekïi, brînummetodes, brînumdari.
hi
Re: Vçzis
29.06.2005 17:03
u kaalab neticeet? mans domaat ka visas slimiibas ar milziigu ticiibu var izaarsteet....un ja nu ir briinumliidzeklis>? no meejinaashanas gan jau nenomirs...ja mirt taapat lemc...
Re: Vçzis
29.06.2005 17:14
Ukraina palika darbspejigi instituti? Man liekas ka Latvija tur paslaik ir loti zems zinatnes limenis vispar. Jo finansesana ir pasi ziniet kada. Amerikani tere miljardus jauno zalu izstradei, ja kas paradisies radikali jauns tad ASV ))
vainîgais
Re: Vçzis
29.06.2005 17:17
Rietumu samaitâtais emigrants
diks
Re: Vçzis
29.06.2005 17:49
Nav izdevîgi raþot brînumlîdzekli vçþa ârstçðanai.Ja visi paliks veseli,tad onkoloìija kâ tâda nomirs dabîgâ nâvç .Medicînas bizness attîstâs uz kâ rçíina?Protams uz slimo rçíina....jo vairâk slimo,jo vairâk pelna.Ja kâds negrib mocîties nâvîgâs sâpçs,viòð maxâs bargu naudu kaut vai par 1 ðpricîti,lai remdçtu necieðamas mokas.To jau pierâdîja Onkoloìijas centrs,ka tur viss par maxu,jo valsts apmaksâ tikai kaut kâdu tur analginu,kas noòem labi ja zobu sâpes sâkuma stadijâ...
Santa
Re: Vçzis
29.06.2005 18:02
Gan jau ASV patents ir nopirkts un zem cita nosaukuma preparâts tiek tirgots par milzu naudu.
fiona
Re: Vçzis
29.06.2005 18:04
viena no nevisai laba lîdzekïa pazîmçm, ir ka to sauc par brînumlîdzekli:) ja tas tâds bûtu, tad sen jau par to rakstîtu zinâtniskajos þurnâlos un presç;)
D.E.
Re: Vçzis
29.06.2005 18:15
Un kâ ir ar mûsu paðu zinâtnieces Ainas Mucenieces izstrâdâto Rigvir? Cik zinu - lielisks lîdzeklis vçþa (laikam melanomas) ârstçðanâ. Atklâts jau pâris desmitus gadus atpakaï. Tomçr naudas trûkuma dçï zâïu raþoðana nav novesta lîdz galam, pavisam nesen vçl dzirdçju, ka tiek vâkti lîdzekïi lai ðî lieta pabîdîtos uz priekðu.
Ostaps
Re: Vçzis
29.06.2005 22:50
nee, to izgudroju es, un mans teetis bija Turcijas pavalstnieks:)))
to D.E.
Re: Vçzis
29.06.2005 23:12
zini, lieta taada,ka tieshaam valsts ir izdariijusi visu,lai Muceniece neko nevareetu saakt razhot!
bija intervija ar vinju. Protams, skaidri jau neteica,ka valsts vainiiga shajaa zinjaa, jo jau naakamajaa dienaa buutu beigta atrasta... bet maajieni nepaarprotami.

pareizi jau ieprieksh teica - kam gan vajag briinumliidzekljus,kas speej izaarsteet,ja pacienti maksaa TAADU naudu!

taada ir visas pasaules politika!
kretiini!!
...
Re: Vçzis
30.06.2005 12:54
Par to Rigvir taa lieta ar nav tik skaidra- Muceniece tomeer tante gados. Un es apshaubu, ka neviens negribeetu investeet perspektiivaa preparaataa, ar kuru peecaak var pelniit milzu naudu. Vai paardot kaadam patentu. Un pashu preparaatu realizeet par milzu cenu.
Re: Vçzis
30.06.2005 17:40
Latvijâ darbojas kâda zinâtniece- mikrobioloìijas doktorante Ilmâra Vîna. Valsts uzdevumâ viòa visu savu mûþu meklç lîdzekïus kas palîdzçtu rusinât problçmas ar vçzi. Viòa pati bija slima, tâpçc tas viòai arî tik ïoti interesçja. Pâris gadu atpakaï viòai parâdija kâdu prederâtu ar nosaukumu Antiox+ ..atklâjâs tâdas lietas, ko viòa visu savu mûþu bij meklçjusi..tur bija viss vienâ bundþiòa tâ savienots, ka pçc laiciòa vçzis atkâpâs. Un tagad ðis antioksidants palîdz vçl daudziem cilvçkiem risinât veselîbas problçmas..arî vçzi!
doks
Re: Vçzis
30.06.2005 18:40

Brînumlîdzekïu nav, bet ir lîdzekïi, kuri spçj palîdzçt. Tikai vai ir ieinteresçti kâdi noteikti spçki , tos pielietot . Tas pats dzirdçts par AIDS - farmâcijas bizness ieinteresçtas "neiegût "tâdu vakcînu.
valda
Re: Vçzis
30.06.2005 20:03
Ticu gan, ka ar to var ârstçt audzçju, jo tas ir viena struteòu (Chelidonium majus) alkaloîda trifosfora atvasinâjums. Cik nu efektîvi ârstç - grûti spriest.

Kâ zinâms, lielâ strutene arî Latvijâ tiek uzskatîta par augu, kas kavç audzçja attîstîbu. Pie tam tai ir arî bateriosatiska un fungicîda iedarbîba.

Vispâr interesanti, ka augi, kas atzîti lietojami profilaktiski pret audzçjiem, ir arî fungicîdi.
Tas arî varçtu bût daïçjs pierâdîjums, ka vçþa izcelsme ir parazitâra un visticamâk vçzis rodas stresa rezultâtâ pazeminoties imunitâtei tâ, ka organisms vairs nespçj cînîties ar pârmçrîgu sçnîðu savairoðanos. Un kad audzçjs jau ir paaudzies, tas raþo sporas, kuras caur limfâtisko sistçmu izplatâs organismâ, kur sev patîkamâs vietâs izveido metastâzes.
Laima
Re: Vçzis
12.09.2005 21:26
Vai Riga ir organizacija kur var griezties slimnieka radinieki lai sanemt atbalstu un info - ka palidzet slimniekiem, gan psihologiski gan fiziski?
Juris
Re: Vçzis
13.09.2005 13:42
Laima!
Zinu ka to var izdarît Gaiïezerâ, onkoloìijas centrâ.
Bet visu to var izrunât ar dakteriem. Fantastiski dakteri ir 7.nodaïâ, arî pati nodaïas vadîtâja ir sirds cilvçks, tapçc domâju ka visu var iegût uz vietas
nu?
Re: Vçzis
13.09.2005 15:49
www.dzivibaskoks.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 2?
Ziņa: