Iesakiet homeopâtu

Aizsāka Sarmulis 

Iesakiet homeopâtu
15.07.2005 16:58
Sveiki! Varbût kâds no savas pieredzes var ieteikt LABU ârstu - homeopâtu, kas varçtu palîdzçt bçrnam, kurð regulâri slimo ar kakla iekaisumiem? Jau iepriekð pateicos.
seerga
Re: Iesakiet homeopâtu
15.07.2005 17:40
es vareetu, bet taa dakteriite liidz rudenim ir atvaljinaajumaa un nav Latvijaa:(
Re: Iesakiet homeopâtu
15.07.2005 19:15
DR. Iveta Garoza,homeopâte,Reiki speciâliste.Varu tieðâm ieteikt,jo manam bçrnam viòa ârstç psoriâzi un ar ïoti labâm sekmçm.Ârstçðana ir kompleksa,sâkot ar organisma attîrîðanu utt.Varu iedot adresi,brt telefona numuru esmu nozaudçjusi un nevaru atrast.Daktere pieòem Èaka ielâ 83/85,dz.48.Pieòem ari Liepâjâ un Jelgavâ.Lai Jums veicas,es tieðâm esmu ïoti apmierinâta un iespçju robeþâs pie tradicionâlâs medicînas vairs neatgriezîðos.
dakteris
Re: Iesakiet homeopâtu
15.07.2005 19:22


dr. Vecvagare un dr. Kalsnava
par Ivetu Garozu
04.09.2005 17:54
Jums gan neieteiktu iet pie Ivetas Garozas, divi mani tuvi draugi apmekleeja vinu, aarpraats kaut kaadas mulkibas sastaastiija, ko kristaala lodee redzeejusi par siem, un tad veel kaut kaads homopaatiskaas zaales par druumaakajaam naudaam lika pirkt, un kaa tik pie vinas atnaak, ne seansu uztaisa vai ko taadu, taa tik zaales celaa un raada kas jaapeer, labs biznesins daamiitei. Un vienreiz konkreeti paprasiijusi cik naudas makaa un tad teikusi, labi piemekeelism attieciigas zaales. Ejiet pie iistiem aarstiem vai tiesaam iistiem no Dieva dotiem dziedniekiem, neviss pie viltvaarziem.
Enja
Re: Iesakiet homeopâtu
04.09.2005 19:05
Lîga Roze ARSâ!
Re: Iesakiet homeopâtu
05.09.2005 11:41
Labas ir dr.Joksta (tikai ïoti dârgi), dr.Kalsnava, dr.Roze (LOR). Saku no savas pieredzes.
Klera
Re: Dace
05.09.2005 12:19
Vai tad Psoriâzi ir iespçjams izârstçt?
...
Re: Iesakiet homeopâtu
05.09.2005 13:35
Peedeejaa vai nu British Medical Journal vai Lancet bija raksts, ka homeopaatija pilniigi nerullee. Peec kaadiem vinju tur peetiijumiem efekts saliidzinaams ar placebo. Bet no otras puses- vai nav vienalga no kaa labi paliek?
Es ar piekriitu tam, ka homeopaatijaa daudz no svara ir tas, ka aarsts daudz ilgaak un ruupiigaak sarunaajas ar pacinetu (sava veida psihoterija) un tieshi taadeelj akuraat psihosomatiskaas slimiibas taa aarsteejas vislabaak. Bet, ka jau teicu- galvenais, lai liidz :-)
iesaku
Re: Iesakiet homeopâtu
05.09.2005 15:01
bernam, kas biezi slimo ar kaklu - viennozimigi L. Roze, Ars
Re: Iesakiet homeopâtu
05.09.2005 16:00


beernu LORs - homeopaats dr. Pâvels Naumovs.Peec pieredzes -loti labs.
leila
Re: par Ivetu Garozu
28.05.2006 22:57
Muïíîbas, ko tas Igors sarakstîjis. Pirmkârt, viòa nekâdâ kristâla lodç neskatâs, otrkârt, viòa nav nekâda burve, tâpçc zâles tâpat ir jâdzer, bet tâs nav íîmiskâs zâles, kas vienu kaiti ârstç, bet citu veicina. Tie ir homeopâtiskie lîdzekïi un kâ zinâms, tas kas ir dabîgs ir daudzreiz dârgâks nekâ sintçtiskais. Man ilgi un dikti nevienas analizes neuzrâdîja, ka ir virsnieru iekaisums, bet mugurpusç nieru rajonâ sâpçja arvien spçcîgâk. Aizgâju pie Ivetas un mçneða laikâ tiku vaïâ un joprojâm sâpes nav atgriezuðâs.
pp
Re: Iesakiet homeopâtu
29.05.2006 11:47
es bçrnus vedu pie Santas Liepas t: 9889024, kas ir gatava mazos pieòemt pat brîvdienâs, ja rodas steidzama vajadzîba, kolosâla, ilgi runâjas un izznina par mazajiem visu visos sîkumos, pietam nav no tâm dârgajâm, brniem pat homeopâtiskos graudinus ja ir iedod par velti, super daktere
bubble
Re: Iesakiet homeopâtu
29.05.2006 12:52
Raimond, ja jau JÛS ÂRSTI - tradicionâlie, bûtu spçjuði cilvçkiem palîdziet, neesi aizdomâjies, - tad jau cilvçki nebûtu tantukus meklçjuði! Kâ saprast nevari???!!!
AgneseA
Re: Iesakiet homeopâtu
23.05.2010 22:04
Par reiki homeopātiju. Mīļie latvieši, pirms izvēlēties tā saucamo "reiki homeopātiju", ieteiktu vispirms pameklēt informāciju no kurienes tas "reiki" pie mums ir atnācis! Internetā šādu informāciju var atrast daudz. Gribu pievērst jūsu uzmanību, ka tas viss nācis no Japānas un tātad nav radīts mums latviešiem. Gribu tikai un vienīgi apelēt pie latvieša veselā saprāta un, pirms doties pie šiem viltus speciālistiem, vispirms ievākt pamatīgu informāciju ne tikai internetā, bet arī no saviem draugiem un paziņām. Es no savas puses varu teikt, ka manā ģimenē "reiki homeopātija un dziedniecība" ienāca 3 gadus atpakaļ. Veselus 3 gadus tikām "ārstēti" un tas viss beidzās ar nelaimi. Varu tikai novēlēt būt modriem, garīgi spēcīgiem un attapīgiem, lai spētu atšķirt labo no ļaunā! Neielaidiet šo postu savā mājā, tā ir kā sērga, kas izpostīs visu, kas jums ir. Un tie, kas uz šī "āķa" ir uzķērušies, piekritīs man, ka tabletītes tiešām maksā lielu naudu un ko viņa ieber tajā maisiņā, netiek rādīts. Pudelīšu saturs ļoti ātri tiek pārbērts maisiņā, uzrakstīts cik daudz jādzer un kad jānāk nākamreiz kārtējo mēneša "nodevu" samaksāt no jūsu maka un no jūsu garīgās enerģijas!!! Esiet prātīgi! Lai veselība jums un jūsu mīļajiem!
Re: Iesakiet homeopâtu
23.05.2010 22:08
Man gan vairāk interesētu, no kurienes radusies "reiki homeopātija"? Ko tikai neapvieno, lai gūtu peļņu? :)
Re: Iesakiet homeopâtu
26.05.2010 15:18
Reiki nav nekāda sakara ar homeopātiju un otrādāk. Ja kaut kas tāds tiek praktizēts, tad pašam jābūt modram, kādās rokās "atdoties" un kādās - nē. Ja vēlaties homeopātiju - meklējiet ārstu-klasisko homeopātu. Bez nekādām astītēm.
Klasiskajai homeopātijai ir maz kas kopīgs, piemēram, ar Heel kombinētajiem preparātiem, kas nopērkami aptiekās....ja nu vienīgi sastāvdaļu nosaukumi un potences uz etiķetes. Homeopātija tiek piemērota katram cilvēkam ļoooti individuāli un tad tā tiešām darbojas. Ja kaut kas nedarbojas, tātad tas nav piemērots konkrētajam cilvēkam/gadījumam.
Labs homeopāts ir Dr.Judina.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 10?
Ziņa: