spirâle?

Aizsāka ðoreiz ne 

ðoreiz ne
spirâle?
18.07.2005 11:31
Kad ðusmîgi sâka sâpçt mugura, ârsts pateica, ka radziòi. Bet es ievçroju citu sakarîbu: lîdz ar muguras sâpçm sâkâs lieli pârtraukumi menstruâcijâs, un tagad vispâr m.r.nav bijuðas 40 dienas. Stâvoklî neesmu, jo tikko biju pie ginekologa, vienîgi viòa tâda vienaldzîga, neko îpaðu neteica, bet es iedomâjos- ja nu spirâle ieaugusi. Pastâstiet man, kâdas ir sajûtas, kad ieaug spirâle (ðî gada beigâs bûtu jâòem laukâ). Un vai no kâdâm problçmâm pa gin.lîniju var tik ðausmîgi sâpçt mugura. Esmu vingrojusi, masçjusies, pilnîgi nekâda jçga.
viizija
Re: spirâle?
18.07.2005 11:41
Nu bet aarsts jau pateica, ka radzinji...
Aizej veel pie kaada aarsta, varbuut pie dziednieka - sirdsmieram, tad jau redzeesi, ko dariit...
MR var buut neregulaaraas pie 100+1 saslimshanaam...
Re: spirâle?
29.09.2005 17:05
Mja, spiraale ieaugusi. Tikko pirms paaris dienaam biju aizbraukusi pie Elejas Veronikas , vienkaarshi sirdsmieram, jo muuzhiigais stress un nemiers nedeva mieru, bet Vinha ir gan apbriinojama, pateica visas manas bijushaas kaites un ari likstas un tagad - esot ieaugusi spiraale. Vinha to neteica uzreiz, tik ieteica aiziet pie ginekologa un tikai peec mana jautaajuma - kaapeec, paskaidroja. Tagad sapratu savas muguras saapes, velkosho sajuutu un vispar juutiigumu. Domaju, ka aizbraukt pie Veronikas tantes vajadzeetu katram, kursh negrib skraidiit pie aarstiem un no katra dzirdeet savu diagnozi. Milziigs paldies Veronikai, jo vinha tieshaam ir iipasha. Taa es nekad nebiju bijusi pie dziedniekiem, jo neticeeju tam, bet te ir patiess Dieva briinums.
si
Re: spirâle?
30.09.2005 08:25
Aizbrauciet, azibrauciet ... vienkârði sirdsmieram. Ðis man patîk.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 4?
Ziņa: