âda

Aizsāka laila 

âda
06.08.2005 12:53
Sveicinâti! Kopð sevi atceros, man ir bijuðas problçmas ar âdu. Jau tas, ka tâ ir ïoti gaiða. Par sauïoðanos vispâr var aizmirst - nekâda rezultâta, tikai apdegumi un viss. Uz roku âda ir negluda un klâta ar sîkâm, zilganâm pumpiòâm, kuras vçsâ laikâ izskatâs îpaði neglîtas. Uz kâjâm tâs ir mazâk izteiktas, bet vienalga pamanâmas. Un pats galvenais - man ir mûþîgi sârti vaigi. Nevis veselîgi sârti, bet ar tâdiem kâ pleíiem. Kad uztraucos, tad tie ir îpaði pamanâmi. Esmu izgâjusi daþâdas apskates, bet izârstçties tâ arî neizdevâs. Ârste izrakstîja ziedi Advantan - tâ nedaudz palîdzçja. Tomçr likvidçt sârtumu neizdevâs. Nezinu, varbût tâ ir tâda âdas îpatnîba un viss, bet ar to samierinâties ir ïoti grûti. Lietoju diezgan veselîgu pârtiku, nesmçíçju. Ïoti vçlos, lai mana âda izskatîtos veselîga, jo paskatoties uz to rodas jautâjums par nekoptu, vai slimu âdu. Pat karstâ laikâ es nevalkâju apìçrbu ar îsâm rokâm un nestaigâju ar svârkiem, kaut arî to ïoti gribçtu. Vai kâds varçtu kaut ko ieteikt? Paldies jau iepriekð.
Re: âda
06.08.2005 15:39
Viena mana draudzene izskataas akuraat taa kaa tu sevi apraksti. Ar baltu aadu, sarkanu taureni uz vaigiem un daudz, daudz dzimumziimeem. Un tieshi taapeec vinja man ljoti patiik. Tikai vinja nekomplekso. Vienkaarshi nesauljojas un viss. Bet mums saskaneeja kopaa jo es arii nesauljojos. Un vasaraa vinja nevisai plaani gheerbaas jo bija diezgan saliiga. Taa kaa es neredzu kur tad ir taa lielaa probleema. Tas ka tu neesi tieshi taada kaa citas? Man piemeeram pilniigi neinteresee lai mana druzhka buutu taada kaa citas. Man vajag taadu kas man patiik. Un es teikshu ka vinja zinaamaa meeraa bija paaraaka par citaam jo neteereeja laiku visaadaam fignjaam kas saistiitas ar to hrenova sauljoshanos.
Zebra
Re: âda
07.08.2005 14:08
Aizej pie dermatologa (pieteikties var pa tâlr.7315687, dakterîte pieòem treðdienâs), jo var bût, ka Tavas problçmas saistîtas ne tik daudz ar âdu, kâ ar vielmaiòu, asinsriti utml. Tad noteikti var palîdzçt, bet ja ne, tad dakterîte Tev tâ arî pateiks, un izbeigsies Tavi minçjumi un neziòa.
Eola
Re: âda
07.08.2005 22:21
Manai mâsas meitai (viòai ir 12g.) arî ir negluda roku âda (îpaði uz augðdelmiem), tâ it kâ visu laiku bûtu zosâda, raupja un nepatîkama. Dermatologs ieteica ejot duðâ, regulâri ðîs problçmzonas noklât ar sejas skrubi, kas ir paredzçts jûtîgai âdai un ar raupju (!) duðas cimdu ðîs vietas vienmçrîgi rîvçt, pçc tam to visu noskalot. Pçc duðas ðîs vietas maigi iziest ar ïoti mitrinoðu kremu, konkrçti viòai tika ieteikts "Neutrogena" mitrinoðais krems, kurð patieðâm ir ïo-o-oti mitrinoðs, tas ir nopçrkams tikai aptiekâs, apaïâ baltâ bundþiòâ ar tumði zilu vâku, maksâ ap Ls 4,10. Zinu, ka konkrçti tas ir nopçrkams "Alfas centra" aptiekâ, iespçjams, ka arî citâs aptiekâs.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 12?
Ziņa: