Fat Burneri

Aizsāka taa pati, vecaa 

taa pati, vecaa
Fat Burneri
22.08.2006 00:07
Mateusam, Alsterei un tiem, kas kaut ko sajeedz no sitajiem - kaadas juusu domas par kombinaaciju:
* Tone'n Tighten un
* Fit Active + L-Carnitine,
lietojot abus vienlaiciigi - paraleeli, ja pashlaik uzsaaku (atsaaku) treninjus peec ilga paartraukuma, veelos nodziit liekos taucinjus /kaadus 5kg vismaz/, bet peec tam audzeet muskuljus. plaans ir 2x nedeeljaa trenazhieri un 2x nedeeljaa body bike iesakumam. ir vispaar veerts teereet naudu shitajiem ub, rezultaats buus?

esmu sieviete. 173 cm, 66 kg, bet visu laiku esmu bijusi 54-56 kg - tas mans "normaalais" svars.
Re: Fat Burneri
22.08.2006 10:48
Netici pasakaam par L-Carnitine. Ja vinjsh tieshaam taa dedzinaatu taukus, man jamo nebuutu ne grama ;)

un kas tie vel divi taadi ir? Nesauc luudzu nosaukumus, bet gan aktiivaas vielas, vai vismaz linku uz sastaavu.

Ja baigi vajag sadedzinaat taukus: kofeiins+efedriins = niknaakaa kombinaacija. Bet nu tad ir jaaskataas, kaa organisms panes shiis divas vielas.

Lai gan deelj 5kg... :) tas ir 3nedeelju darbs iisteniibaa pat bez jebkaadiem UB. katru 2. dienu kross 40min, izotoniskie dzeerieni skrienot, peec skrieshanas var iedzer kaadas aminoskaabes ar ogljhidraatiem, bet pirms skrieshanas iedzer paaris tabletes kofeiina. Un dabuusi nost ne tikai 5kg. Vieniigi jaapiedomaa arii pie eshanas ieradumiem. Un peec ieguutaa meerkja nedriixt atkal palaisties ;)

P.S.
kur Tu izraki taadu jeedzienu kaa - mans normaalais svars? o_O kas tas taads? :)
taa pati, vecaa
Re: Fat Burneri
22.08.2006 11:06
taapeec jau es "normaalo" svaru ieliku peedinjaas! tas ir svars, ar kaadu es peedeejos 10 gadus esmu dziivojusi un labi izskatiijusies - liekos 10 kg dabuuju klaat nepilna gada laikaa :(

vari apgalvot, ka L-carnitiinam nav nekaada efekta?
Re: Fat Burneri
22.08.2006 11:17
Ko noziime nav nekaada efekta? :DDD
taa ir aminoskaabe johaidii! :D
Tas nav tauku dedzinaataajs, vienkaarshi piedalaas nedaudz tauku oxidaacijaa ja nejaucu. Shitaa aminoskaabe laikam bija kaut kaa sasitiita ar taukskaabju transporteeshanu. Respektiivi L-carnitine (shii aminoskaabe ir ljoti ljoti daudzos sporta UB) nekaadus taukus nededzina. Ja veelies apgalvojumu par sho faktu - jaa apgalvoju.

Nekaads efekts - shis jeedziens nepastaav, jo pat uudenim ir kaut kaads efekts.

Katraa zinjaa es nevaru vien beigt briiniities par slinkjiem ar taurentinjiem, LIDAam, aabolu etikji + chipsi un televizors... Vajag smagi straadaat ar savu kjermeni nevis mekleet briinumu tabletiites!!! Jo taadu nav! :)
Tontõns
Re: Fat Burneri
22.08.2006 13:09
Labi, bet, kâpçc lai taurenîtis nestrâdâtu saki man! Padomâ, muskuïi saraujas un atbrîvojas, tâtad viòi darbojas, tâtad kaut kâdam efektam bûtu jâbût. Vienîga problçma, manuprât, ir tas, ka sirdij tas varçtu kaitçt, bet citâdi taurentiòa un ab gymnic shçma izklausâs loìiska un darbotspçjîga. Vai tomçr nç? Un kâpçc?
Re: Fat Burneri
22.08.2006 14:46
:DDDDDDDDDDDDDDD
labs...
vai tieshaam Tu domaa, ka muskuljus trenee vienkaarshi tas, ka tie saraujas??? :D
Muskulju darbs reaali ir LJOTI sarezhgjiits biokjiimisks process.
Ja taureniitis straadaatu, tad laikaa, kad man bija paralizeeta labaa roka, tai vajadzeeja uzkachaaties 5x lielaakai par reaalo izmeeru, jo man katru dienu veica elektrofareezes terapiju ar prozariinu. Elektrofareeze ir tas ko tautaa tirgo kaa taureniiti, tikai stipri vienkaarshotu.

Taurenisti un LIDAisti ir vienkaarshi slinki taukaino veederu kasiitaaji ;)

Es esmu gatavs nosleegt deriibas: viens "treneesies" tikai ar taureniiti (to deevee arii par pasiivo treninju) ( :DDD ), bet es tradicionaali. Un saliidzinaasim rezultaatus! Der? :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 18?
Ziņa: