priekðlikums

Aizsāka linna 

priekðlikums
08.08.2007 09:28
Lasu visâdus interneta portâlus un secinu, ka cilvçki gari un plaði un neapnikdami ir gatavi spriest tikai un vienîgi par sexu un ar to saistîtâm tçmâm. Ierosinu arî ðajâ forumâ atseviðíu sadaïu tikai sexam. Tâ daþi varçtu ekonomçt laiku , daþiem bûtu îsti kur izvçrsties.
Re: priekðlikums
08.08.2007 09:31
cietos forumos ðîs sadaïas nosaukums ir beztçma, vai kas cits.

domâju, ka paliks kâ ir - Forumieðu pïâpas, kas ietver ari sarunas par seksu un citâm,tam tuvâm tçmâm, tikai vajadzçtu atcerçties,ka nevajadzçtu gluþi apvainot vienam otru. tad jau bus ok.

Un, protams, likt nedaudz aprakstoðâku nosaukumu sarunas tçmai.

edit:

unn protams buutu labi ja viens otrs forumietis nebrauktu nost no teemas.



Edited 1 time(s). Last edit at 08.08.2007 09:33 by osis.
Re: priekðlikums
08.08.2007 09:46
Es vçl gribçtu pajautât tiem, kas lasa citâs valodâs tieði forumos, tur tâpat viens otru noliek un apliek ? Cik es kaut ko esmu paskatîjusies, neesmu ievçrojusi, bet es tikai kaut ko konkrçtu kâdreiz palasu.
Re: priekðlikums
08.08.2007 10:07
Forumos krievu valodâ notiek tieði tâpat.
Angliskajos forumos neko tâdu neesmu redzçjusi. Ja tur kâdas domstarpîbas gadâs, tad nekad tas neaiziet lîdz personîgiem apvainojumiem.
pp
Re: priekðlikums
08.08.2007 10:12
daþi visu dzîvi nodzîvo forumos.....
Re: priekðlikums
08.08.2007 10:21
...daþi pie alus kausa...daþi sexojot vai fantazçjot par to...daþi gultâ pie TV...daþi lasot grâmatas...daþi darba vietâ...daþi apmeklçjot seminârus un kursus... ...kâds ir labâkais variants?
Es par to, ka ir brîva izvçle.
Lai dzîvo forumi visâs valodâs, kas ïauj pilnveidot valodu, apmainîties zinâðanâm un iegût draugus visâs pasaules malâs!:)
Re: priekðlikums
08.08.2007 10:51
osi, Tu juuras malaa smiltis arii nemeegini sakaartot, lai nav tik izkaisiitas? :)
Re: priekðlikums
08.08.2007 11:31
...ha. linna laikam pârtiek tikai no maoralizçðanas par slikto sexu...:)
Re: priekðlikums
08.08.2007 12:03
ak mad , es pârtieku no veselîgas pârtikas un ðobrîd sex man ir tikai svaigâ gaisâ - tâtad îpaði veselîgs, ja ir vçjains vakars, tad forði, bet ja bezvçjð, kâ vakar piemçram, tad nevar pamîlçties, jo koþ odi
Re: priekðlikums
08.08.2007 12:17
Re: priekðlikums
08.08.2007 13:14
linna, sekojot Tevis pasas instrukcijaam Tev tagad vajadzeeja atveert teemu "sekss svaigaa gaisaa", lai > daþi varçtu ekonomçt laiku , daþiem bûtu îsti kur izvçrsties.. :)
Re: priekðlikums
08.08.2007 15:01
paarsvaaraa visos forumos ir noteikumi, un tur ir rakstiits, ka nedriikst aizskart personas cienju un godu, atteiciigi, visaada izraadiishanaas un kjengas tiek izsleegtas.

tas ka juus te reizeem izbraucat aarpus noteikumiem ir pieljaujams, ja tas notiks regulaari, tad dazhiem indiviidiem tiks liegta pieej, kas te ta vairâk "cepjâs".

Vieniigais kas tiek prasiits - esiet iecietiigaaki viens pret otru, ja gribat klaigaat, tad darieto to privataas zinjaas vai vispaar aarpus shiis virtuaalaas vides vai arii iekljaujoties noteikumos risinaat tepat.

un par smilshu kaartoshanu juurmalaa - diemzheel man ir taadas tiesiibas te sho un to te korigjeet, liidz neatradisies kaads cits, kas to dariis, bet liidz tam briidim buus jaasadziivo ar mani.

Protams, veelos atgaadinaat, ka es esmu tikai cilveeks un mans leemums noteikti nav galiigs. Pirms kaadaam nebuut darbiibaam tiskiet briidinaati.
Re: priekðlikums
08.08.2007 15:03
un veeleetos, lai te buut kaa pie cilveekiem, nevis kaa "dazhos krievu forumos"
plants no cita PC
Re: priekðlikums
08.08.2007 15:05
Re: priekðlikums
08.08.2007 15:06
atbalsti jaudas sadaljas veidoshanu vai ko citu?
Re: priekðlikums
08.08.2007 15:19
osis Wrote:
-------------------------------------------------------
> ...diemzheel man ir taadas tiesiibas te sho un to te korigjeet...

kruta! :) rebjata, davaike zikj druzno.. :)
Re: priekðlikums
08.08.2007 15:20
...O... kâ man patîk ðâdi oði...
plants no cita PC
Re: priekðlikums
08.08.2007 15:28
Nedomâju, ka vajag jaunu sadaïu. Viss, kas saistîts ar cilvçka instinktiem tik un tâ bûs visâs sadaïâs.
Apnika lasît uzbraucienus. Interesanti, rupjîbas ir sarunâtas ïoti daudziem vecajiem un jaunajiem dalîbniekiem, kâ saka, saòçmçju saraksts ir visai plaðs, bet sûtîtâju, pa manam, daudz trûcîgâks. nezinu, iespçjams, vajag vispirms privâti nosûtît kâdu brîdinâjumu, ja nepielec, tad pieòemt mçrus. Cik atceros, savâ laikâ dr. asistents Raimonds gribçja te ieviest pârmaiòas, toreiz es iedomâjos, ka viòâ runâ jaunîbas maksimâlisms. Tagad savas domas mainîju. Viòam bija taisnîba. Gan attiecîbâ uz kârtîbu forumâ, gan attiecîbâ uz daþu tâ dalîbnieku novçrtçjumu. Negribçtos ticçt, ka ðis forums ir neatgriezeniski zaudçjis savu "rozînîti"
Re: priekðlikums
08.08.2007 15:38
...:)...

...un visam pie vainas esmu es...nu ja...:)
Re: priekðlikums
08.08.2007 15:41
protams, ka Tu un ku arî !
plants no cita PC
Re: priekðlikums
08.08.2007 15:52
Ciniíi, kâpçc Tu domâ, ka varçtu bût mana posta varonis? Vai tad Tu esi kâdreiz kâdu aizskâris? Kâdam pateicis ko rupju? Un kur vçl Tu esi pie vainas?
Re: priekðlikums
08.08.2007 15:54
ku jau tikai peedeejaa laikaa saacis maazoties ar suliigajiem vaardiniem.. diesvienzin kaa ietekmee.. :)) 5 c klaases liimenis - jaanis nosplaavaas, man ar jaasplaj, zeel tik ka man nav tik liela skirba starp priekszobiem..

un vai tad osis nevar "iekorigeet" kaadu programminu, kas "miilvaardinus" nomaina, teiksim uz "pii"?
Re: priekðlikums
08.08.2007 15:58
linna,
nav taisnîba - ja mad ðad tad pa rupjîbai arî izmet, tad ku! izsakâs pilnîgi pieòemamâ formâ. cita lieta, ka viòa paustajâm domâm ne vienmçr piekrîtu, bet tâpçc jau nav jâcenzç.
Re: priekðlikums
08.08.2007 16:02
...plant, redz, ka linniòa taisni tâ domâ...:)
...par rupjîbâm...jau paudu savu nostâju - kas un kapçc...
Re: priekðlikums
08.08.2007 16:07
tu glumais mads - lielâkais rupeklis esi pa visiem latviski rakstoðajiem forumiem kopumâ òemot , un tagad te izlocîsies !? , nekâ nebij, pie kauna staba tevi un stâvçt visu dienu ! vaïâ tiksi tikai, kad apsolîsies vairs nekad neko rupju nerakstît !
nu ku ir gan ïoti rupjð , un pie tam viòð ar tâm kakâm cenðâs sabojât cilvçkiem noskaòojumu un vispâr priekðstatus par pasauli, tas ir liels grçks , manuprât , jâ un vçl viòð mani nosauca par stulbu vienreiz:(
plants no cita PC
Re: priekðlikums
08.08.2007 16:20
Es varu nostâties sçtas mieta pozîcijâ un turpinât ðo diskusiju. Rupjîbâm nav attaisnojuma. Bet tâ nav Tava lielâkâ bçda. Un tas nav tas, kas man personîgi ðíiet nepatîkams. Man nepatîk tas, ka Tu neatdali vienu sarunu no otras, un ja kaut kur pagadâs cilvçks, kas izsaka viedokli, kas neatbilst Tavçjam, tad Tu viòam bliez pie katras iespçjas. Un tad, izskatâs, nav svarîgs viedoklis, ko tas cilvçks katrâ atseviðíâ vietâ izsaka, mçríis ir viens - izteikt savu nostâju pret autoru, nevis tçmu. Tâ bija ar asistentu, ar komatiem, ar Noelu, linnu, alsteri, waldeku, ðodien narkoloìe, da kurð viòus visus tagad spçs saskaitît. Es saprotu, Tu sevi pozicionç, kâ spçcîgu personîbu, lai tâ bûtu, bet visi pârçjie arî IR personîbas. Viòi nav peramie bçrni. Mums viesiem ir tiesîbas izteikt savas domas - pareizas un nepareizas un nesaòemt par to nievas. Manâ uztverç, puse no forumâ esoðajiem, bieþi vien pârtrauc piedalîðanos daþâ labâ diskusijâ tikai tâpçc, ka saprot, ka tâ kïûst bezmçríîga un nepatîkama. Padomâ, kâpçc tâs dâmu jautâjumu sesijas velkas tik bezgalîgi? Var bût tâpçc, ka tur nav vçrtçjumu un atzîmju.
Tâs ir manas domas un es saprotu, ka kâds domâ savâdâk, apsolos, ka par to viòu neapsaukâðu.:-)
!
Re: priekðlikums
08.08.2007 16:32
Tieshi taa , kaa punkts uz i.
Re: priekðlikums
08.08.2007 16:33
...vot, vot...ðit's jau man patîk...plant, kam ogles ber uz manâm vâtim...:)
...starp citu, darbîba rada pretdarbibu...tas par ðodienas narkoloìi...Tev izvilkt laukâ textu, ar ko sâkâs???...tikai - nezin kâpec ierauga madcynics...:)
...raugi, arî linnina, saldumiòð, sodien norâvâs no striía...tikai...es jau vizualizeju, ka ðî te jumprava pierîti saraukusi grumbâs, lûpiòas saspiedusi, taisnîgâs dusmâs pietvîkuðu sejinu drudþaini raksta nopçluma pilnas rindas...:)

...un ka komatiòð blieþ!!!...maz neliekas...:)
Re: priekðlikums
08.08.2007 16:33
Piekrîtu Plantam... pareizs foruma un arî linnas novçrtçjums.
Protams, ka ku! brîþiem izsakâs rupji, bet viòð vismaz dod arî noderîgus padomus un ieteikumus. No personas linnas puses gan îpaði daudz padomu neesmu manîjusi, ja nu vienîgi apvainojumus, kad kâds nepiekrît viòas viedoklim.
Re: priekðlikums
08.08.2007 16:37
osis Wrote:
-------------------------------------------------------
> un veeleetos, lai te buut kaa pie cilveekiem,
> nevis kaa "dazhos krievu forumos"

kurð tad nevçlçtos, bet tâ ir utopija. brîvo tçmu forumi ir sabiedrîbas spoguïi un emocionâlâs miskastes. Paskaties, kâ cilvçki pa Rîgu ar maðînâm brauc, kâ komunicç veikalos, kâ viens otru pagrûþ malâ, rauðoties iekðâ sabtransâ, ko bçrni viens otram skolâs nodara, lai tikai mazliet paceltos sabiedrîbâ (tas nekas, ka uz kâda cita galvas jâpakâpjas), kâ vispâr viens pret otru izturas, kâ cenðas atbilst stereotipiem u.t.t.... Forumos tas arî redzams, turklât forumos savas emocijas izgâþ arî tie, kam reâlajâ dzîvç drosmes nepietiek, bet ir daudz, ko izgâzt :(
Morâle: LV forumos bûs kâ pie cilvçkiem, kad LV dzîve bûs kâ cilvçkiem starp cilvçkiem, ne âtrâk :(
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 1?
Ziņa: