priekðlikums

Aizsāka linna 

Re: priekðlikums
08.08.2007 16:44
restîte , tâ ir , vakar piemçram, sçþu maðînâ un redzu sekojoðo: pie smilðkastes 3-5 gadîgs bçrns dzenâ bumbu, mammux drukâ avîzi ar kaimiòiençm, turpat blakus vecâks vîrietis izvedis savu vilksuni svaigâ gaisâ; viòð met sprunguli un suns íer to un nes saimniekam, vienâ brîdî tas koks nokrît pavisam tuvu pie tâ bçrna, un suns tur pieskrien paíer koku un aiznes saimniekam, burtiski mirklis un bçrns netîðâm paòemtu to koku un tas suns saplosîtu to bçrnu; es no uztraukuma gandrîz izlçcu no maðînas un gribçju pateikt gan tam suòsaimniekam, gan mammukam , ko es par to visu domâju - nu bet vai nav ðausmîga tâ mûsu sabiedrîba? !
Re: priekðlikums
08.08.2007 16:48
...starp citu, vai tad tieðâm cilvçko ir iedzîta tik liela vainas apziòa, ka jebkurð texts tiek uztverts ka personisks apvainojums???...kvai ðodienas narkoloìe...izvelc manu nievâjoðo attieksmu pret konkrçtu cilvçku...tad turpinâsim...jeb tomçr ir nievâjoða attieksme pret vispârpieòemtajâm un mazefektîvajâm metodçm, kuras te tiek bieþi vien proponetas???...
plants no cita PC
Re: priekðlikums
08.08.2007 16:49
Tieði tâ, darbîba izraisa pretdarbîbu.
Pieòemsim, ka Tev ir sâpîga pieredze ar atkarîbas ârstçðanu. Tâ ir Tava, viena cilvçka pieredze. Ja tâ ir narkoloìe, viòa katru dienu redz desmit tâdus Ciniíus un viòai ir savs skatîjums uz ðo lietu. Pat, ja palîdz katram treðajam - daudz. Viòa iestâjâs pret neprofesionâlu viedokli. Jâdomâ, ka ðajâ dzîvç ir kâds arods, kurâ Tu esi specs. Kâ Tu uztver neprofesionâïu spriedumus tajâ lauciòâ?
Komata tekstus lasu no citniku laikiem. Viòa pçc profesijas mediíis, kas darbâ saskârâs ne tikai ar enciklopçdiju faniem. Viòai ir profesionâla pacietîba un iecietîba. Tu viòai neatstâji citu iespçju. Viòas viedoklis ar medicînu saistîtos jautâjumos noteikti ir daudz kompetentâks par Tavu un manu.
Linna. Viòa Tev atbild Tavâ valodâ.
Tu esi vecis. Nemeklç attaisnojumus. kas bija par daudz, tas bija.
Re: priekðlikums
08.08.2007 16:54
...attaisnojumus nekad neesmu meklçjis...uzjautrinos par - komatiòiem nav izvçles...izvçle ir vienmçr...:)
Re: priekðlikums
08.08.2007 16:56
paga, paga, tur gan plantam taisnîba, ka no medicînas foruma nevajadzçtu aizbaidît pçdçjos te vçl palikuðos mediíus. Kâ nekâ viòu palîdzîba mums, nemediíiem, vçl var noderçt >:)
Re: priekšlikums
08.08.2007 16:59
Arī mediķi ir pofesionāli un ne tik...un, viens medicīnu studējis cilvēks,nav spējīgs būt kompetents visās med.nozarēs,jo teorija ir viena lieta,bet prakse pavisam cita un visu par visu zināt vnk nav iespējams...tieshi tā katram ir tiesības uz savu viedokli.
plants no cita PC
Re: priekðlikums
08.08.2007 17:00
Ciniíi, es protams, saprotu, ka var bût kïûdos, bet komats ðajâ sadaïâ atnâk atvien retâk. Tev neliekas, ka tâ IR izvçle?
plants no cita PC
Re: priekðlikums
08.08.2007 17:02
Cilvçku profesionalitâti nenosaka katra no mums attieksme pret viòu. Un ir tâdas sfçras, kurâs profesionalitâti noteikt ne katram lemts.
Re: priekðlikums
08.08.2007 17:05
...restît, gribu zinât vienu lietu - kapçc tad ðie te mediíi brîþam uzskata ðeit klâtesoðos nemediíus par lohiem???...da tie mediíi, kurus te Plants uzskaitija, biezi vien nevis mçginaja argumentçt savus textus, bet íçrâs krûteþâ - vo, tu neko nesaproti, losi..:)
...starp citu, srwbry te pârîtis knâba nost ne pa jokam...:)...pie tam - bez argumentâcijas...

...nekas tâ nespçj nokaitinât, kâ strîds ar gudru cilveku, kurð nebaidâs pateikt muïíîbu...:)
Re: priekðlikums
08.08.2007 17:05
plants no cita PC Wrote:
-------------------------------------------------------
> ja kaut kur
> pagadâs cilvçks, kas izsaka viedokli, kas
> neatbilst Tavçjam, tad Tu viòam bliez pie katras
> iespçjas. Un tad, izskatâs, nav svarîgs viedoklis,
> ko tas cilvçks katrâ atseviðíâ vietâ izsaka,
> mçríis ir viens - izteikt savu nostâju pret
> autoru, nevis tçmu.

Visai interesanti Plant. Tu paðlaik uzstâjies pret madcynics, bet pamçìini atcerçties, ka pats/i neesi bez grçka. Tavi nosauktie Noela, Komats un dr. as. Raimonds arî.
Mani rupji vârdi neaizskar (varbût tâpçc, ka esmu strâdâjusi Krievijâ un zinu, ka patiesîbâ rupji vârdi nenozîmç neko), bet saruna kïûst neiespçjama, ja notiek vienkârði òirgðana.
Re: priekðlikums
08.08.2007 17:07
nu man savu med. problçmu sakarâ tomçr vairâk gribçtos mediíu viedokïus lasît. Taisnîba, ka katram var bût sava taisnîba, bet neviens jau nepârbaudîs, vai tos ieteikumus arî pildat. ja nu kâds tieðâm ðíiet nekompetents, nepieòemams u.t.t., var taèu tam neklausît :)
Re: priekšlikums
08.08.2007 17:10
...par ko ar paudu, she esoshie mediķi brīzham pashi uzvedas kā gaiļi uz sūdu kaudzes...acis ciet un tik bļauj-citas taisnības vai viedokļa nav...Man arī bija daudz ko teikt par med.jautājumiem,bet tādi kā ,,, atsita visu gribēshanu,jo citas taisnības tachu nav... Kā sauc, tā atskan.
Re: priekðlikums
08.08.2007 17:11
...Plant, paseko lîdzi kaut vai tiem paðiem komatiem...ðî meitene iekoþ papçdî kâ kranèelis un pati priecâjâs...nevis pauþ par tçmu..râdîtâjs???...

...daïai ðeit klâtesoso liekas nepieòemamas manas domas par vienu vai otru problçmu...un ja pietrûkst argumentâcijas, lai atspçkotu manis teikto???...
Re: priekðlikums
08.08.2007 17:12
Visâdâ ziòâ ðeit esoðie mediíi (vai kas to ir darîjuði zinâmu, ka ir mediíi) ar profesionalitâti neizceïas.
Re: priekšlikums
08.08.2007 17:14
Tas gan tiesa.
Re: priekðlikums
08.08.2007 17:16
Es ðeit esmu piefiksçjusi tikai vienu mediíi Mazdakteri un man ïoti patîk viòa komentâri. Neko îpaði profesionâli taèu nevar pateikt, ja slimnieks pasaka, ko grib teikt un dr viòu nevar izjautât. Vairâk esmu iedomâjusies, ka te varçtu slimnieki, vai vienkârði sasirguðie viens otram savu pieredzi un informâciju nodot, nevis bezmakasas ârstçðanu dabût.
Re: priekðlikums
08.08.2007 17:16
Vakar es pastâstîju ( un biju spiesta dzçst), ka mani atkal laikam piemeklçjusi helikobaktçrija.
Jauki komentâri no medicînas spîdekïiem:

Re: Helicobacter pylori IgG
Iesûtîjis: ,,, ()
Datums: 07-08-2007 22:15

...buus jaaiet pie dziednieka... vai ljauno garu izdzineeja...

Imunoglobuliinu trakteetaaji ibio ;-) Par klaseem palasiet...


Re: Helicobacter pylori IgG
Iesûtîjis: ,,, ()
Datums: 07-08-2007 22:20

...ceriiba muljkja mierinaajums... jebshu mirst peedeejaa... kaa labaak tiik...

Re: Helicobacter pylori IgG
Iesûtîjis: Noela ()
Datums: 07-08-2007 22:37

zintniekâ nekas par ðito nav rakstîts?

Re: Helicobacter pylori IgG
Iesûtîjis: Noela ()
Datums: 07-08-2007 22:45

barabaðku uzbrukums.

Re: Helicobacter pylori IgG
Iesûtîjis: ,,, ()
Datums: 07-08-2007 22:46

Noela, izbeidz... citaadi man kramji piemetiisies...
Re: priekðlikums
08.08.2007 17:16
...uhh, ka ieskrçjos...
...plant, es sakumâ izsaku viedokli par problemu, nevis par personu...un tad kâds uzbrauc man personîgi...un tad es priecâjos, ka ir uz pasaules duraki uz kuriem varu noliet spriedzi...:)
Re: priekðlikums
08.08.2007 17:18
madcyniki , Tev nav izvçles - padodies un kïûsti labâks !
Re: priekðlikums
08.08.2007 17:19
...o, dvînîðu stulbuma paraugdemonstrçjums...kâ ta ir, Plant un osi...poboròiki za prava èeloveka...:)
Re: priekðlikums
08.08.2007 17:20
..linniò, vçjð augstâkâs priedes...:)
Re: priekðlikums
08.08.2007 17:20
madcynics Wrote:
-------------------------------------------------------
> ...restît, gribu zinât vienu lietu - kapçc tad ðie
> te mediíi brîþam uzskata ðeit klâtesoðos nemediíus
> par lohiem???...da tie mediíi, kurus te Plants
> uzskaitija, biezi vien nevis mçginaja argumentçt
> savus textus, bet íçrâs krûteþâ - vo, tu neko
> nesaproti, losi..:)
> ...starp citu, srwbry te pârîtis knâba nost ne pa
> jokam...:)...pie tam - bez argumentâcijas...
>
> ...nekas tâ nespçj nokaitinât, kâ strîds ar gudru
> cilveku, kurð nebaidâs pateikt muïíîbu...:)

a mediíim nevar bût vnk riebîga diena, sâpoðs zobs vai kaðíîgs reâlais pacients? un kaut kur taèu tas jâizgâþ :( Piekrîtu, ka vispâr mediíiem arî ârpus foruma vajadzçtu vairâk pamatot savus nozîmçjumus (kad tam ir kaut nedaudz laika...), pastâstît plaðâk par turpmâko ârstçðanu u.t.t.
Ir jau sava deva ðarlatânisma psihologos u.tml. Ne tikai tradicionâlâ medicîna spçj palîdzçt atseviðíos gadîjumos. Bet nu viens otrs nemediíu padoms arî ir kukû :( Un kas varbût ir derçjis vienam pie kâdas kaites, var piebeigt otru, kam tâda pati kaite :(

par pçdçjo teikumu bonuss :)



Edited 1 time(s). Last edit at 08.08.2007 17:22 by #1.
Re: priekðlikums
08.08.2007 17:21
...kkur izlasîju - ïoti iepatikâs...:)
Re: priekšlikums
08.08.2007 17:23
...hm,hm..:)
plants no cita PC
Re: priekðlikums
08.08.2007 17:34
Strawberry
man personîgi bija vajadzîgs laiks, lai aprastu ar Tavu diskutçðanas manieri. Man ðíiet, ka Tu vairâk tendçta uz formu nevis saturu. Vismaz tajâs pâris reizçs, ko es ar Tevi diskutçju, mani nokaitinâja tas, ka Tu "piekasies" vârdiem, palaiþot garâm domu, ko gribçju teikt. 'Pçc tam padomâju, ka vaina manî, ja nevaru skaidri izteikties. Un toreiz es sapratu, ka Tu VARI nokaitinât lîdz pumpâm uz muguras. Ja abstrahçjâs no Jûsu diskusiju toreizçjâm tçmâm, tad shematiski bija tâ: vairâki vienas profesijas pârstâvji ar ðîs profesijas neapmierinâtu galaprodukta lietotâju mçìinâja apspriest specifiskus jautâjumus. Tipa: tâds, kas mâcâs angïu valodu, dzimuðam Seram teiktu, a man nepatîk jûsu artikli, davai opredeïitesj, vai nu a vai nu the un ja nç, tad es Jûs iemâcîðu. Novelc paralçles ar savu specialitâti.
PRET ciniíi es neuzstâjos. Nav man nekâdu "pret" Es nedalos un neèupojos.
Un bezjçgâ izstiept ðo diskusiju, izskaidrojot katru savu zilbi, es arî negrasos. Es pateicu savas domas, kas gribçs sapratîs.
Re: priekðlikums
08.08.2007 17:38
...plant, neviens ne pret ko neuzstâjas...un te jau ir tâ problema, ka sâk domât, ka uzstâjas...nekâ personiska...:)
Re: priekðlikums
08.08.2007 17:44
Plant, mieru tikai mieru:)
Vispâr es pieturos pie uzskata, jo cilvçks gudrâks, jo vairâk ieklausâs cita argumentos. Varbût tâ izskatâs kâ piekasîðanâs vârdiem, bet man parasti ir vçlçðanâs noskaidrot visu lîdz niansçm. Ja cilvçks kat ko tieðâm zina, viòam nav problçmu to apstâstît. Pie tam, viòð var atïauties atzîties, ka kaut ko nezina, vai kaut kas nav lîdz galam izpçtîts, vai pat nestrâdâ. Bet parasti tad sâkas uzbrukums jautâtâja personai...un tas par kaut ko liecina:)
,,,,,,,,
Re: priekðlikums
08.08.2007 18:39
revoluucija beidzaas taa iisti nesaakusies.
pp
Re: priekðlikums
08.08.2007 18:44
kârtçjâ tumsas spçku uzvara.
,,,,,,,,,,
Re: priekðlikums
08.08.2007 18:46
...pateicoties Linnai un restiitei....
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 10?
Ziņa: