Iemesli kâpçc sievietes pacieð krâpðanu un pâridarîjumus

Aizsāka .. 

(c) psiholoìes komentârs:

«Kad dzîvnieks ir nobijies, viòð laiþas lapâs. Sievietes nez kâpçc gadiem ilgi piecieð, ka tiek krâptas, sistas, morâli pazemotas, kâ nu kurâ pârî. Tas nozîmç, ka ir kâds spçcîgs izdevîgums kopâ palikðanai. Nemaz nerunâjot par materiâlajiem apsvçrumiem un stâvokli sabiedrîbâ. Nereti sieviete emocionâli barojas no apziòas, ka kârtçjo reizi, kad viòð piekrâps vai citâdi nodarîs pâri, viòa kâdu brîdi bûs sodîtâja un situâcijas noteicçja.

Viòai patîk, ka vîrietis jût vainas apziòu, jo ðajâ brîdî dzîvo ar ilûziju, ka ir tâ, kâ viòa vçlas. Ja viòð ir vainîgs, darîs visu: dos naudu, dâvâs romantiku, teiks, ka mîl, pievçrs acis uz viòas sliktajâm îpaðîbâm. Viòa labi zina, ka tas ir tikai lîdz nâkamajai reizei, bet ir atkarîga no ðâdâm situâcijâm, tâpçc ïaujas pazemojumiem. Visi apkârtçjie redz, ka ðâdas attiecîbas ir noþçlojamas, izòemot viòu paðu. Ja arî pati redz, tad kauns atzît, ka tâ tas ir.

Ja par piemçru îstai mîlestîbai liekam mâtes mîlestîbu, tad redzam, ka mçs lolojam un sargâjam no pâridarîjumiem tos, kurus mîlam. Arî vîrieða un sievietes pâra attiecîbâs vajadzçtu bût tâ, ka cilvçkam, kuru mîli, tu negribi darît pâri. Katrs taèu ïoti labi apzinâs, ar ko otram var nodarît pâri. Ja tâ nenotiek, pareizâk ir aiziet no attiecîbâm, un pçc tam mçìinât tikt galâ ar savu aizvainojumu, mâcoties domâs piedot.»
Trapits 10niekaa!!!!
Nu nekâdi nesaprotu, kapçc tiek runâts, ka vîri krâpj sievas !!!!!!!!!!
Dzîves laikâ neesmu saskâries ne ar vienu sievieti, kurai vîra esmamîba bûtu radîjusi problçmas.
Un jo tâlâk jo trakâk.
Re: Iemesli kâpçc sievietes pacieð krâpðanu un pâridarîjumus
22.09.2007 22:30
...nu ja...
Re: Iemesli kâpçc sievietes pacieð krâpðanu un pâridarîjumus
22.09.2007 22:38
Patiesîbâ sanâk, ka arî ðim vîrietim- pâridarîtâjam ðî sieviete ir vajadzîga, ja jau jût vainas apziòu un pielabinâs. Sadista- mazohista savienîba, kas palaikam mainâs lomâm, jo patîk ðâda spçle?
Îsta mîlestîba jau vispâr ir reta parâdîba, parasti cilvçki ir kopâ kaut kâdu apsvçrumu pçc. Vîrieða un sievietes attiecîbas arî nekâdi nevar salîdzinât ar mâtes mîlestîbu pret bçrniem.
Re: Iemesli kâpçc sievietes pacieð krâpðanu un pâridarîjumus
23.09.2007 22:00
to sauc mar sm
man ðitais liekas pilnîgs sviests: ""Viòai patîk, ka vîrietis jût vainas apziòu, jo ðajâ brîdî dzîvo ar ilûziju, ka ir tâ, kâ viòa vçlas. Ja viòð ir vainîgs, darîs visu: dos naudu, dâvâs romantiku, teiks, ka mîl, pievçrs acis uz viòas sliktajâm îpaðîbâm" --- cik esmu dzirdçjusi un saskârusies ar atkarîbâm, tas NAV motîvs kopâ palikðanai. un wtf tas par vîrieti, kurð '' jût vainas apziòu, jo ðajâ brîdî dzîvo ar ilûziju, ka ir tâ, kâ viòa vçlas. Ja viòð ir vainîgs, darîs visu: dos naudu, dâvâs romantiku, teiks, ka mîl, pievçrs acis uz viòas sliktajâm îpaðîbâm''

ai nezinu, mans vîrs pavisam savâdâks. nopietns, uzticîgs. bet, ja piegriezîðos, aizies 1x (un tâ bûs viena reize, nopietna) un viss. nevis kaut kur regulâri ðïûks pa lçto un par saviem grçkiem apdâvinâs, stulbi un smieklîgi. un teiks, ka mîl?
lçtums. kaut kâda tirliòu bûðana, vç;/
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 9?
Ziņa: