smçíçðana

Aizsāka vipsis 

smçíçðana
10.05.2008 23:31
Nezinu, vai tas ir jâpostç ðeit, vai "îstajâ" forumâ, liekas, ka ðeit. Jautâjums ir par smçíçðanu dzçrumâ. Principâ es mutç neòemu (cigareti). Ja sanâk, tad TIKAI dzçrumâ. Saprotu, ka TAS VISPÂR ir slikti. Jautâjums: "vai nikotîns u.c. mçsli iedarbojas (lasi 'ir kaitîgi') vairâk, ja ir alkohols asinîs?"
Re: smçíçðana
11.05.2008 11:05
jâ, noteikti. alkohols palielina gïotâdas caurlaidîbu un daudz vairâk kaitîgo vielu (smçí. produktu) nonâk Tavâs asinîs. pat lîdz 10x
kaza
Re: smçíçðana
16.05.2008 11:18
Pûce, gribi teikt, ka alkohols palielina elpoðanas ceïu gïotâdu caurlaidîbu ?! Nç, es neòemos strîdçties, vienkârði nestâdos priekðâ, nav dzirdçts. Es domâju, ka “visi mçsli” kopâ vienkârði pastiprina intoksikâciju kâ tâdu un tâdçjâdi lielâks ïaunums tiek.
Re: smçíçðana
27.05.2008 21:14
Ja aknâm ir jâcînâs ar vienu indi,tâm ir grûti. Ja aknâm ir jâcînâs ar divâm indçm ,tad ir vçl grûtâk. Tas ir tik vienkârði.
Smçíçðana ir multipu inþu ievadîðana organismâ.
Nikotîns,zilskâbe,tvana gâze,darvvielas,kas veicina vçzi.Râdioaktîvais polonijs,kas arî veicina ïaundabîgo ðûnu aktivitâti.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 10?
Ziņa: