Sieva negrib mîlçties

Aizsāka gatis_gatis 

gatis_gatis
Sieva negrib mîlçties
06.08.2008 06:53
Mçs ar sievu esam kopâ desmit gadus, mums ir piecus gadus vecs dçls. Esam materiâli nodroðinâti, pat pârtikuði. Viss ir ok., attiecîbas, mçs dodamies kopçjos pasâkumos, izbraukumos, no malas liekas ideâla ìimene. Bet mâjâs ir pazudis mîïums, es pat nemâku to sajûtu pastâstît. Bet liela problçma ir tâ, ka sieva negrib mîlçties, nu tâ nav, ka viòa paziòo, ka nekad, nekad, bet katru vakaru ir kaut kas cits, grâmata, þurnâls, miegs, varçtu uzskatît vçl desmit iemeslus. Un brîþiem sanâk, ka mîlçjamies divos mçneðos reizi, es sâku apdomât variantu par krâpðanu. Es esmu diezgan koncervatîvs, un krâpðana man nav pieòemama, tas ir tâpat ar dzerðanu, man nepatîk iedzert vienu glâzi vîna un viss, priekðkam smçrçt muti, ja dzer tad dzer. Es ar sievu esmu par to simtâm reiþu runâjis, viòa tik apgalvo, ka mani mîl viss ir ok, bet viòa redz nevarot mîlçties kâ pçc grafika. Ko nozîmç grafiks, reizi pusgadâ, es ar nav no koka. Principâ man ir liela doma, ieviest sev mîïâko, jo es neredzu variantu, bet sksu vajag. Man pat ir radusies doma, ka mana sieva ar kâdu citu guï, cik varçju tad pârbaudîju, tâ nav. Tâ kâ nav man atbildes, varbût kâds zin kas tas par murgu, mçs esam ap 30 gadus veci.
Re: Sieva negrib mîlçties
06.08.2008 10:10
Sievieteem meedz negribeeties ;) Un ilgstoshi.
Bet pagaidi vel kaadus 5 gadinjus~ un tad pats liidzi netiksi. ai kaa tur bij taas biologjiskaas shkjeeres vai kaa vinjas tur deeveeja.

Kraapshana nav cool. Ja jau tik taal esi nodomaajies tad piedaavaa to sievai - sak negribi sexu mosh citur to driixt njemt. 99% ka tev pateiks ka esi pilniigs kretiins, bet tas buutu taisniigak ;)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Moljers
Re: Sieva negrib mîlçties
06.08.2008 16:19
Teiktu tâ - sûdîgi mîlçjies
Padomâ par ðo tçmu.
gatis_gatis
Re: Sieva negrib mîlçties
06.08.2008 17:16
Moljers.......iespçjams, kaut negribçtu piekrist, domâju, ka daru visu, lai sievai bûtu labi. Un viòa arî apgalvo, ka viss ir labi. Par to krâpðanu biki pârspîlçju, pârâk daudz riski, lai viena sexiòa dçï visu sagrautu. Iepçjams, ka es par daudz gribu un man jâiet ârstçties. Mûki tak iztiek bez sexiòa, vajadzçs stâties kaut kâdâ ordenî :))
Re: Sieva negrib mîlçties
06.08.2008 20:26
toè nejçga.

Piekrîtu Moljeram.
emma
Re: Sieva negrib mîlçties
06.08.2008 20:58
tâ ir rutîna. sekss viòai, iespçjams, nekad nav paticis.
fishmens
Re: Sieva negrib mîlçties
23.08.2008 18:55
Tas ir taapat kaa ar skolaa ieshanu, pirmajaa klasee tu juusmo par jaunu paveersienu tavaa dziivee, treshajaa klasee tu jau esi pieradis, bet piektajaa-tev jau ir apnicis. Taa ir rutiina- visu laiku viens un tas pats. Vai esi meegjinaajis savaa seksa dziivee ieviest kautko pikantaaku? Negaidot tradicionaalo gultas vakaru, meegjinaat turpat pie vakarinju galda:D Vai piedaavaat kopiigi ieiet dushaa? Filmas vakars ar porno vareetu izdoties, nopeerc uzkodas un kaadu interesantu paliigu juusu miilas rotaljaas...ehh, ku pikanti. Un nav jaasamierinaas ar sekaam, bet jaameklee ceelonji, interesanti ir tikai tad, kad notiek kautkas interesants... Lauliibas ir sveets pasaaciens un gjimeniskaas kopaa palikshanas veertiibas sabiedriibai ir svariigaakas, nekaa juutas. Iespeejams vienu un to pashu dziives biedru 10 gadus sev blakus psihologjiski gruuti ir paciest, un smadzenes saak breekt peec kautko svaigu, saak tiities pagaatne, njaa, kur toreiz pirms 10 gadiem bija forshi, sapnjos uzmaacas sveshas, sexiigas sievietes, un saak pietruukt taas izjuutas, ko izraisa iemiileeshanaas faaze. Cilveeks nav robots, bet savu beernu deelj vinjam ar sho statusu ir jaasamierinaas...
nu
Re: Sieva negrib mîlçties
25.08.2008 22:14
Esmu kaa Tava sieva un taadu ir daudz. Svarigaks par seksu ir miegs. Un vel pec tik ilgas kopdzives.
mad no kautkurienes
Re: Sieva negrib mîlçties
26.08.2008 21:25
...vçl viena...:)
mmm
Re: Sieva negrib mîlçties
27.08.2008 19:46
Mums tas pats variants... Tikai es esmu sieviete, kas uztraucas, ka sekss ir reta parâdîba.
gatis_gatis
Re: Sieva negrib mîlçties
29.08.2008 11:06
Principâ varbût pat tik ïoti tas seks tâ neuztrauc, bet tas, ka pazudis mîïums, tas gan. Bet laikam ir taisnîba, rutîna, dabs, nogurums, bçrnam laiks, tas viss paòem daudz gan spçku, gan enerìiju. Laikamam jâsâk pierast pie tâ, ka nav vairs divdesmit gadi. Iespçjams, ka no otras puses, sievas, ir tieði tâpat, kad viòa grib, tad es no darba esmu, diezgan pârguris, ka pâr lûpu pârspïaut nevar. Bet laikam cilvçks ir tâds dîvains meþa zvçrs, ar prâtu gribâs vairâk, nekâ reâli var pacelt. Jâòem atvaïinâjums un jâbrauc uz siltâm zemçm, tur viss izdodas, pçc divu dienu atrabona, sâkas jauns medusmçnesis. Tâ ir katru gadu :) Tad var iedzît gada normu :))
palabs_
Re: Sieva negrib mîlçties
19.09.2008 14:28
Priekðspçle seksam sâkas jau no paða rîta ar mîïu buèu ... un tâ lîdz vakaram ... kâds SMS ... vakarâ apskâviens, glâsts ....

====================================
Koks nekïûs mîïð, ja nenoglâstîsi.
kaza
Re: Sieva negrib mîlçties
19.09.2008 21:18
Es nekad nekad nedomâju, ka man jebkad dzîvç bûs slinkums seksoties, bet nu jau kâdu laiku vakaros esmu tâ nogurusi, ka ir gan slinkums. Nav vîrs vainîgs, man ar jebkuru bûtu slinkums, vispâr slinkums, man pat ir slinkums uz tualeti iet pirms gulçtieðanas. Labi, ka svçtdienas ir bieþâk kâ reizi pusgadâ -;). Mîïums turpretî nekâdu enerìiju neprasa. Piemçram, pieskarðanâs garâmejot, mazâs buèiòas, viens otra lîkumâ cauru nakti u.t.t. Ja ar to saprot mîïumu. Ja tas sâktu zust, tad es satrauktos.
Re: Sieva negrib mîlçties
20.09.2008 00:23
smaga tçma,bet ja vîrietim nav seksa,tad ar laiku tâpat viòð sâk laist pa kreisi!vîrieði seksa trûkumu izjût vairâk ka sievietes!no vienas puses,jums jau nav 45 vai 50 gadi,30 gadi tas nav daudz!pamçìinât kko jaunu,nebijuðu,vai arî kârtîgi jâizrunâjas un jâatrod kur ir problçma!saku no personîgâs pieredzes!
Re: Sieva negrib mîlçties
20.09.2008 16:23
...kazai...no Rîgas puses braucot uz Daugavpili, uzreiz pçc Lîvâniem, praktiski aiz pilsçtas ðiltes, ganâs Âzis...ne velti rakstu ar lielo burtu...:)
Vai vai
Re: Sieva negrib mîlçties
24.09.2008 13:09
Mja. Es, piemçram, neesmu spçjîga pamîlçties pçc tam, kad viena taisu vakariòas, palîdzu bçrnam izmâcîties, visu nokopju un eju vçl mazo iemidzinât, kamçr vecis dirn vienlaicîgi pie TV un datora, ap 18.00 atnâcis no darba, paçdis un relaksçjas. Manis it kâ nemaz nav. Un tad, kad esmu jau iemigusi, viòa online spçle ir beigusies un Discavery raidîjums arî-tad nâk un prasa sex. Kad esmu piekritusi, tas man sâpîgi ir atmaksâjies, jo viòð aizmieg uzreiz, bet mans miegs ir iztraucçts lîdz rîtam. Un ko tas nozîmç-negulçta nakts strâdâjoðai 2 bçrnu mâtei ar datoratkarîgu vîrieti, man nav vairs jâpaskaidro. Un tâds vîrietis arî lai iet pa kreisi....man po.
Re: Sieva negrib mīlēties
24.09.2008 18:45
Vai vai.
Kādēļ tad pati pieļauj shādu situāciju??? Pashas vainīgas, bet pec tam bļaustās.A Tu netaisi viņam tās vakariņas, tikai bērniem un sev, arī pusdienas tāpat, nemazgā viņa netīrās drēbes un nevāc visu vakarā, bet paņem kadu vīna glāzi un palasi grāmatu, vai sapucējies un aizej kkur, kut pie draudzenes. Vecais sāks virināt tuksho katliņu vākus, meklet savas tīrās apenes un zeķes, rakties pa netīro truku kalnu meklejot kādu tīru krūzi...Un ja pēc tā visa (sho darbību ilgums-individuāls),viņsh nesāks domāt ka zudē Tevi un centīsies kko labot savā attieksmē, tad nafig Tev vispār tāds vajadzīgs.Iegādājies mīļako-un dzīve kļūs rozhaināka (vismaz Tev):))
mad uzjautrinâs
Re: Sieva negrib mīlēties
24.09.2008 19:00
...jobvaðmantelît, kas par runâm!!!...mîïajam kustonim kârtîgas dzîvesbiedres pamasç pçdas, kamçr blagovernijs spçlç spçlîtes...vai nemanâmi atvilkuðas raiferi(ja tâds iraid) vai pavilkuðas trennuðkâm gumiju, lutina mîïo ar blovdþobu, vispirmiò pienesot no darba izvârguðajâm vîrieða cilvçka miesâm kâdu glâzi grand reserva (kur ðî te nesaprotamâ dzçriena cienîtâja palikusi?), vai sûdîgâkajâ gadîjumâ - aukstu bairîti, lai mîïais varçtu svçtlaimç izbaudît atsûkðanas procedûru...:0)
Vai vai
Re:mad
25.09.2008 12:56
Bûtu smieklîgi, ja nebûtu traìiski... tik traki nav, kâ esi iztçlojies. Bet pilnîgais IGNORE vienam uz otru arî uzliek savu stresiòu un spriedzi mâjâs. Kaut gan-tavs aprakstîtais laikam bûtu katra veèa sapnis, kuru viòi, atðíirîbâ no sievietçm, prot piepildît.
Vai vai
Re: vijolîte
25.09.2008 12:58
Es jau nebïaustos, izteicu savu viedokli autoram:D Un jâ, situâcija ir tâda, kâda tâ ir. Zini, un pçc visa tâ man ir ïoti lielas ðaubas, ka mîïâkais var izlabot situâciju, jo visi viòi ir vienâdi.
mad uzjautrinâs
Re: Re:mad
25.09.2008 13:15
...nja...:)
...dots devçjam...:)
...saprotu, ka pie spçlîtâm vârgstoðajam svçtlaime nespîd...

...tâ pasaulç notiek...:)
Manai sievai arî katru vakaru gribas gulçt utt. sex nav esmu no tðdiem cilvçkiem ka esmu mîlçjies arî starpilsçtas autobusâ. betas tâ . mana sâkuma kad iepazinâmies piekritas sexam visur un vienmçr un pati to gribçja pati ierosinâja un es nekad nateicu tagat viòu pat duðâ kopâ nevar dabût un principâ tas vis mainijâs pçc bçrna piedzimðanas . tagat ir tâ ja ir sex tad gûltâ un tikai mûsu guïam istabâ un arî tad tiko viòa tuvojas baudas virsotnei viòa saka ka ir par traku un liek man âtrâk beigt. Sviests. Es viòu milu bet esmu pârâk seksuâli aktîvs un smieklîgâkais ir tas ka esam precçjuðies 3 gadus un mums ir 25 g. Nezinu vairs kâ viòu ieinteresçt atpakaï n u jau kautvaij parastam mîïam un gribçtam sexam. :(
2 vajag
Re: Sieva negrib mîlçties
25.10.2008 18:15
nevajadzçja tik âtri bçrnus taisisît un precçties. paði vainîgi tie fikstaisîtâji un pçc tam paði brçc.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 20?
Ziņa: