Vajag palidzibu saistitu ar tusiem..

Aizsāka Spega 

Labvakar! Lieta tada ka es del savas slimibas kuru neatklasu biju spiests skolas laika distanceties no tusiem utt. jo ja es aizietu es ciestu un par mani nirgatos pa istam..tagad ta slimiba ir kautcik kontrolejama bet trukstosais gabals joprojam ir jutams..nav problemu ad ir apzistami cilveki apkart bet ko darit konci piem ja esi viens? Kautrigs neesmu vnk zinu ka ar slima paveida cilvekiem cilveki izvairas..vardsakot es zinu ka es sviestu uzrakstiju..tas ko es gribeju paprasit ir dodiet padomu jaunietim lai pat kad esi viens vari satuset!
Re: Vajag palidzibu saistitu ar tusiem..
07.04.2009 20:10
Ko darīt koncī, ja esi viens? To pašu, ko barā, klausīties mūziku... Lai gan ne tika jaunieši, arī pieaugušie reti kurš var pats ar sevi kaut kur aiziet...
Re: Vajag palidzibu saistitu ar tusiem..
07.04.2009 23:30
Koncī? Ek, ja apkārtējie izvairītos, varētu labāk saredzēt, kas notiek uz skatuves :D Ne ļoti gariem cilvēkiem tas ir gana aktuāli.
Re: Vajag palidzibu saistitu ar tusiem..
08.04.2009 13:16
Tu atrodi citus tādus cilvēkus, kam ir problēmas ar veselību, satusē netā, satusē citur! Ne jau Tu vienīgais pasaulē, kam ir problēmas ar veselību.
Personīgi pazīstu vairākus cilvēkus, kuriem ir acīm redzama invaliditāte- "slima paveida cilvēks", kā saki. Neviens uz viņiem ar pirkstu nerāda, kopā strādā, tusē, iet pēc darba uz krogu. Galvenais ir nevis slimība vai izskats, bet tas, kāds cilvēks ir, ko dara.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 4?
Ziņa: