pilniigi ne par teemu,bet izlasiet:))

Aizsāka dita222 

dita222
pilniigi ne par teemu,bet izlasiet:))
16.05.2009 11:50
uzmanieties no chigaanu tautiibas trijotnes Agenskalna tirgus rajonaa,tik virtuozi izmakshkeree macinju no somas.Pabriidiniet savas maaminas un omiites,jo vecaaka gadagaajuma cilveekus vinji iemiiljojushi visvairaak!!!
Re: pilniigi ne par teemu,bet izlasiet:))
17.05.2009 01:26
Ja jau, tad jau:
čigāni makšķerē maciņus visur, kur ir daudz cilvēku. Man zināmās vietas: VISAS gājēju pārejas centrālās stacijas rajonā. Autoostas tunelis. Autoosta. Pieturas 13.janvāra ielā (iekāpšana!), pilnā sabiedriskajā transportā. Gan jau, ka ir vēl vietas... Man maciņu ir mēģinājuši nočiept arī nečigāni.
Reiz biju lieciniece fantastiskam skatam: vakars,autoostas tunelis, pretī man nāk vīrietis, kuram kāds pieliecies knibinās pa jakas sānu kabatu. Otrs zaglis iet mazliet pa priekšu. Tunelis TUKŠS un upuris neko nemana. Tam,ka tur tiešām zog, es noticēju, tikai tad,kad biju jau ārā no tuneļa.
Re: pilniigi ne par teemu,bet izlasiet:))
18.05.2009 13:29
Varu apstiprināt kachenite teikto. Autoostas pazemes eja.... Tās ir šausmas cik virtuozi viņi aptīra neuzmanīgos. Vai tiešām tos lopus neviens nevar apstādināt?
Man bija atvēruši mugursomas ārējo nodalījumu.
Sieviete un puisis vai strādā vēl divi puiši. Laikam maksā nodokļus Rīgas policijai.
Kā citādi lai skaidro,ka neskatoties uz regulārām sūdzībam,novērošanas kamerām,šis" Rīgas melnais mēris" turpina terorizēt Rīdziniekus un viesus.
Re: pilniigi ne par teemu,bet izlasiet:))
18.05.2009 13:50
Mazdakteri, neviens specnazs nav tik trenēts kā čigānēni, kas to sāka darīt vēl tad, kad čurāja biksēs... Tās nav tikai anekdotes, kad stāsta, ka viņi runājas ar izmeklētāju (tais retajās reizēs, kad viņus noķer) un vienlaicīgi nosper izmeklētājam visu, ko tik var: cigas, maku utt.

Vienkārši tautai tas ir jāņem vērā.

Tantes slāj pa tirgu ar milzīgu maku rokā, skaļā balsī spriež, kur kuras Vaņa vakar dzēris, kur kapusta lētāka. Kā lai turas pretī kārdinājumam... Tagad taču sieviešu virsdrēbēm arī šuj iekškabatas. Mugursomu bīstamākajās vietās var nest pie rokas.

TV vienreiz intervēja vienu arestētu čigānmeitēnu un jautāja, vai tad nav žēl vecu cilvēku. Šā attrauca, ka katram esot savs liktenis dzīvē, ka viņa neko nevarot palīdzēt... samērā labā latviešu valodā. Patiesībā viņas seja pauda mulsumu, ka viņa nesaprot, kur problēma. Ne tikai izliekas, bet tiešām nesaprot.
Re: pilniigi ne par teemu,bet izlasiet:))
18.05.2009 14:31
1) pa 13.janvāra ielu iet robeža starp Centra rajonu un Latgales priekšpilsētu. Atkarībā no tā, kurā autoostas tuneļa galā apzog, ar lietu nodarbojas attiecīgā rajona policijas nodaļa. Kā lai noskaidro, kurā tuneļa galā apzaga,ja upuris neko nejuta? :) Neviena nodaļa nevēlas vēl vienu tumšo lietu sliktākai statistikai. Zagļi šo lietu labi zina.
2) likums nosaka, ka jābūt cietušās personas iesniegumam, lai varētu saukt pie atbildības par zādzību. Nav iesnieguma, nav krimināllietas. Ja Mazdakteris aizgāja mājās un nerakstīja policijai iesniegumu, viņa apzadzēji var dzīvot mierīgi. Tas nekas,ka zādzība fiksēta videoierakstā un ir liecinieki.
3)gan autoostas, gan stacijas tuneļos tagad ir uzstādītas policijas videokameras- ja zādzību pamanāt vēlāk, ir vērts sūdzēties. Varbūt, ka ir nofilmēts.
4) domāju, ka daudzus kabatzagļus policija ir nofilmējusi un zina, tikai- nav iesnieguma, nav lietas.
Re: pilniigi ne par teemu,bet izlasiet:))
18.05.2009 21:33
Man jau nebija par ko sūdzēties. Es sajutu rāvējslēdža gaitu un strauju pagriezos. Čigāniem līdzīgie cītīgi tēloja, ka meklē kurā pusē ir stacija un aizčāpoja.
Mani jau agrāk kolēģi brīdināja, ka ar viņiem labāk neiesaistīties.
Ja nemaldos viņi varētu būt savu lak padzītie no Indijas slepkavnieku tautiņa,kas pielūdz Kali-nāves dievieti.
Laikam no :Nepieskaitāmo" kastas.Citi avoti stāsta ,ka otrādi dzīvojuši tuvu brahmaņiem-Indijas augstākās kastas pārstāvjiem.Viņi ir dejotāji un dziedātāji bet Indijā dejoja un dziedāja ne jau brahmaņu kastas pārstāvji.
Cita teorija runā par padzītajiem no Ēģiptes...Arī par grēkiem.



Edited 1 time(s). Last edit at 18.05.2009 22:14 by Mazdakteris1.
Re: pilniigi ne par teemu,bet izlasiet:))
19.05.2009 19:05
Kāda starpība, kas no kurienes ir padzīts? Tie kurus padzina, sen jau ir miruši :)
Es esmu pāris reizes pagriezusies un iemaukusi šiem pa ausi. Pretī nesita, tik pajautāja, ko es tā kaujos :) No čigānietēm gan man būtu vairāk bail. Reiz redzēju, kā čigāniete konduktorei kaut ko nesaprotamā valodā pateica un konduktorei momentā kļuva slikti (ar sirdi?). Labi, ka kāda pasažiere zināja vārdus, ko pateikt pretī. Neredzētu, neticētu, ka tā var.
Re: pilniigi ne par teemu,bet izlasiet:))
13.06.2009 22:06
Vienu vakaru pienak pie manis ciganiete, paprasa, lai es vinai iedodot roku - paziles... Nu, es neko sliktu nedomadama, iedevu. Velak si negaja prom, kamer izdiedeleja naudu. Iedevu vinai 1Ls, bet si saka man stastit, ka man esot uzlikta launa acs, pa pieciti nonemsot :) Protams, uz to es neparakstijos, vina dusmiga aizgaja. Tagad man katru nakti sapni radas, ka mani kads sit...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 5?
Ziņa: