Farmācijas bizness.

Aizsāka kachenite 

Farmācijas bizness.
16.12.2014 00:02
Varbūt, tas nav nekas jauns, bet man sagribējās ierakstīt:
https://www.youtube.com/watch?v=2mg7z4GmR8I
Re: Farmācijas bizness.
16.12.2014 11:00
Ļoti normāls video. +/- tas viss tieši tā arī ir. Un tā kā pa medicīnu grozos ne pirmo gadu desmitu tad es arvien vairāk pārlicinos medicīnas bezspēcīgumā un nespējā iedziļināties problēmas būtībā. Protams, nav tā, ka ārsti nekad neko neizārstē, bet vairumā gadijumu tā ir fakta konstatācija bez izskaidrojuma un družaina, empīriski noteikta seku likvidācija. Labākā situācija ķirurģiskajās disciplīnās bet daudzas citas nozares vispār nekam nav derīgas.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Farmācijas bizness.
16.12.2014 13:26
Kad parādījās pirmie medikamenti, tad bija citādi, bet nu ir pī.

Tai pašā šajā un līdzīgos tekstos allaž pieminētajā psihiatrijā taču galvenā problēma ir audzināšana. Ja vecākiem pašiem daudz problēmu, valstij laikus jāpiedalās un jāatbalsta, nevis jāriktē virsū uz zālēm.

Agrāk ārsti izglītoja cilvēkus, bet kopš farmindustrijas ienākšanas ārstus pašus vairs gandrīz neizglīto par to, kāds cilvēks īstenībā ir. Mums tagad vīrieši un sievietes esot vienādi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 12?
Ziņa: