Liela problēma ar ēšanu! :/

Aizsāka Lounge1899 

Liela problēma ar ēšanu! :/
05.05.2010 19:17
Sveiki!

Man ir tada problēma, kura jau ir iesēdusies ļoti ilgi, DAŽREIZ - pēc maltītas aptuveni 40-60 min vai ari pat 1.5-2 h ka kuro reizi, sāku apēsto vemt kopā ar kaut kādām taka skābēm. Un tai pat laikā svars ceļās liekas, ka ar dienām vairāk, pat manot, un dabūt nost vairs nevar. Kas tas varētu būt? Kā arī mocos, ar to ka, paēdu pusdienas, un pēc aptuveni 10-15 min. atkal siekala jau parādās mutē un ir izsalkuma sajūta, ta it ka es nemaz pirms 10 vai 15 min. nebutu neko vispār ēdusi.
Ļoti negribas iet pie Dokteriem, jo ne vienmēr tie visi pareizi saprot, un izraksta lērumu ar zālēm, kas, manuprat, manai veselībai tikai kaitē, varbūt kāds varētu ieteikt, kādu dabas produktu, kuru palietot, tējas, ķiploki utt. priekš kuņģa.. vai nezinu kā. Vai ari nekas nav jālieto, ta ir vnk psihologiska problēma, it kā nemieriga dzive man naw. Esmu lielā neizpratnē par savas ēšanas probl. :/?? Vrb nekas naw jaeed.. tikai ūdens?
Liels palldies jau iepriekš.
Tas rakstītājs ir galīgs analfabēts
Pie daktera pa taisno!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 13?
Ziņa: