Muguras trauma

Aizsāka Ieva 41 

Muguras trauma
08.06.2010 20:57
Lūdzu iesakiet ko darīt, vīrs guļ slimnīcā, ne Rīgā, uz Stradiņiem netiekam, viņam svaru zālē taisot pietupienus kaut kas nopietns notika mugurā, atteicās kājas, tagad lēnām sāk attiet, diska trūce ir bijusi 5 gadus atpakaļ, bet ne tik smagi kā tagad, ārsti neko nedara, pec 3 dienam uztaisīja tikai kompjūteru, atbildes nav..iesakiet kādu speciālistu vai slimnīcu?
Re: Muguras trauma
08.06.2010 21:08
Ne Rīgā un speciālistu? :)

cilveku idiotisms... ja ir bijusi truuce un taa ir aarsteeta, parasti lieto zem jostas vel Rehband neopreena jostu, kas kaa korsete visu satur... i to SMAGI jaaseko tehnikai.

Es varu Riigaa ieteikt kur griezties, bet tikai Riigaa. ja vien neesi ljoti bagaata, tad spec var aizbraukt apskatiit klaatienee, kas gan neko nedos iisti, jo izmekleeshanu uz vietas Tev neveiks.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Muguras trauma
16.06.2010 22:32
Mateuss foršs džeks.

Uz 2. slimnīcu varbūt pazvanat. Manam draugam bija trauma, tur it kā ātri palīdzēja. Nezinu, vajag apzvanīt visas iespējamās vietas- slimnīcas, Duntes ielu, cerams ka kāds atradīsies.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 2?
Ziņa: