Patērēto kaloriju "uzsūkšanās" laiks

Aizsāka jautaajums 

jautaajums
Patērēto kaloriju "uzsūkšanās" laiks
21.09.2010 16:32
Daudzās vietās var izlasīt par diētām, uzturu un sportiskām aktivitātēm, tomēr nevaru atrast vietu, kur būtu izskaidrots, kad uzņemtās kalorijas sāk uzsūkties organismā. Piemēram, ja nemīlu ēst no rīta, bet pēc 18.00 tiek minēts, ka ēst ir slikti (man pēdējā maltīte ir ap 2300. un reizēm 01.00), man sanāktu ēst tikai pusdienas. Ja no rīta (ja tā skaitās svarīgākā ēdienreize) uzņem sātīgas brokastis, tad tās kad tiek patērētas? Nesaprotu šito te, kad man organismā "sadalās" ēdiens, kad sāk uzsūkties, kad tiek izvadītas ārā brokastis? Varat smieties, bet nesaprotu neko no šitā.

Mazliet par sevi. puisis 27 gadi.augums 1.75. bij svars 78(lēkāja) mēneša laikā ieturot diētu un vingrojot mājas apstākļos, ejot uz darbu ar kājām( ~`90 min), nomainīju svaru uz 70. Tagad nav spēka vairs vingrot, salstu un prasās pēc kārumiem. Uz dārzeņiem paskatīties vairs nevaru. Tāda sajūta, ka pietrūkst spēka/enerģijas. Jālieto ogļhidrāti? Kuri ir "liesie"? kādus izvēlēties svara dzīšanai? gribētu nodzīt uz 74-75 un uzturēt visu mūžu, ja tas būtu iespējams.

Reizēm es noraujos un paēdu ļoti sātīgi, bet tad nodomāju - vēlāk to visu varētu izvingrot, bet kā zināt, kad ir īstais laiks pēc cik stundām to " nelabo" ēdienu dedzināt?
Re: Patērēto kaloriju "uzsūkšanās" laiks
21.09.2010 18:20
ko lai saka - dabiskā atlase visā krāšņumā... tas, ko tu panāci ar savu "diētu" - izdzini ūdeni / iztīrīji zarnas un samazināji muskuļu masu (vienkārši noārdīji muskuļus). visi tavi tauki palika tur pat kur bija. samazināt ēdienu reižu skaitu - tipiska kļūda. tieši otrādi, jāēd 4-5 reizes dienā (ik pēc 3 stundām), nelielām porcijām, pareizo paiku. visas atmazkas par to, ka nav laika utt - nahuj. ja ir gribēšana, iespējas vienmēr var atrast. ļoti ļoti vienkāršoti - taukus nafig (vienalga tu viņus dabūsi kopā ar gaļu, pienu utt), atstāt lēnos ogļhidrātus un proteīnus. edienus jāsaplāno tā, lai dienas pirmajā pusē būtu vairāk oglhidrāti, dienas otrajā pusē mazāk vai vispār nebūtu. par konkrētām lietām - aizej uz kādu normālu kačoku forumu un palasi. kaut vai uz bodybuilding.com, fitsport.ru/fm, sportfarma.ru. vēl labāk - ja jau ej uz zāli, tad samaksā trenerim par konsultāciju, viņš tev visu izstāstīs un sarakstīs. tikai sākumā apskaties uz viņa rezultātiem - vai ir vērts ar viņu runāt. ja treneris ir galīgs botāniķis, aizej pie dietologa.
Paldies par atbildi.
Mazliet pārrakstījos gribētu nodzīt uz 64-65.

Dabiskā atlase? Jā, laikam dzīvoju maldos.

Es nenodarbojos ar fitnesu, tāpēc man akcents ir uz tievēšanu, vingrošana ir tikai kā palīdzlīdzeklis šim procesam. Pārsvarā vingrojumi/pilates mājas apstākļos.(mans mērķis nav uzaudzēt muskuļu masu, vien nostiprināt + taukus nodzīt. Ūdeni zaudēt neietilpa plānos.)
Problēmzona - vēders
Re: Patērēto kaloriju "uzsūkšanās" laiks
22.09.2010 20:37
bļāviens, vecis, 65 kg, nodarbojas ar pilates. es esmu galīgi atpalicis no dzīves. nu nah, iešu iemetīšu kādu metānu un uz zāli.
Jā, bet es negribu būt masīvs kultūrists. Tas nav mans dzīves stils un ne pašmērķis. Pilates ir viens no vingrinājumiem, jo varu uzlabot ķermeni, strādāt ar vēderu/vidukli. Esmu no provinces pilsētas, te mums nopietnu sporta klubu nav, kā piemēram Rīgā.
Man nav tik nopietni kā jums - fitnesistiem vai bodybilderiem u.c., man vienkārši vajadzētu notievēt + nedaudz atlētisku ķermeni.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 24?
Ziņa: