kaa samazinaat svaru? kur njemt gribas speeku???

Aizsāka keila 

Labdien!!!! Luudzu luudzu iekasiet man kaut ko , kas vareetu paliidzet samzinaat svaru!!!! Esmu veel jauna, bet ir liels liekais svars, un nevaru sanjemties dieetas, meenesi-divus noturos, un atkal nekaa!!!! vai kaads var padaliuities pieredzee. luudzu!!!! Vai ir kaada korpulenta sieviete ap 30, kam ir arii liekis svars????????
Re: kaa samazinaat svaru? kur njemt gribas speeku???
05.10.2010 06:51
nav liela problēma samazināt svaru - "tehnoloģijas" sen jau ir atstrādātas. sākumā jāsaprot, dēļ kā tas svars rodas (piem. hormonālās lietas utt). kamēr nesapratīsi, tikmēr cīnīsies ar sekām.
Domāju, ka Tev pietrūkst motivācijas.

Varu Tev ieteikt sākt kaut vai šādi: ieliec youtube.com meklētājā, piem. vārdu 'training' un ņem visus video pēc kārtas un iedvesmojies no tiem, pēc tam meklē sev piemērotākos vingrinājumus.

Lūk viens video: http://www.youtube.com/watch?v=eaWVNYRQXSk

Noskaties, uzgriez mājās skaļu mūziku un aiziet, dari kā tur rāda.

Protams, iesildies pirms tam.

Un tā katru dienu un nemaz nedomā apstāties. Labojums- sākumā trīs reizes nedēļā, pēc mēneša var visas piecas un sešas dienas. Svētdiena- diena bez režīma. Regulāri maini vingrojumus un neaizmirsti par diētu, un ka pēc nodarbībām nevajag pieēsties. Tur tie video ir tik daudz, ka pietiks līdz ideālas formas sasniegšanai ;)

Padomi par veselīgu uzturu šeit: http://www.ploome.com/

Lai veicas!

Ja ir jautājumi, varam tēmu turpināt.
Re: kaa samazinaat svaru? kur njemt gribas speeku???
13.10.2010 22:34
diētas neko nelīdzēs un no kā tas svars ir? nav jau tā, ka pamodies un svars klāt pēkšņi:)
viss sākas galvā.. sakumā jāsakārto sava domāšana, tad jāiemācās pareizi un pilnvērtīgi ēst un visam klāt jāpieliek fiziskā slodze. un plikas vēderpreses te nederēs.
esmu nometusi 25kg pirms 2gadiem, un svars turās, jo tas ir mans dzīvesveids-nevis īslaicīga diēta. ir jābūtgatavai strādāt ar sevi un savu augumu :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 5?
Ziņa: