Kurss

Aizsāka Mopēds 

Kurss
30.04.2011 18:31
Sveiki. Ir tāda lieta, ka pēdējos divus mēnešus neesmu apmeklējis svaru zāli, jo nejutos īsti labi, biju aizgājis pie ārsta, veica analīzes un noskaidroja, ka neesmu izslimojis parastu saaukstēšanos, temperatūru līdz galam un esmu novājinājis organismu. Simptomi bija Neliela temperatūra (-37,1), bezspēks, pie slodzēm augsts asinsspiediens. Teica, lai ēdu vitamīnus,daudz svaiga gaisa utt, jau mēnesi ēdu multivitamīnus un 2nedēļas magniju, itkā ir palicis nedaudz labāk, bet tomēr ne līdz galam. Pirms tam bija doma uzsākt pirmo ķīmijas kursu (vēl īsti neesmu izlēmis ar ko sākt), bet nezinu vai vispār tgd ieteicams apmeklēt svaru zāli, jo īsti neesmu atguvis visus spēkus un enerģiju. Kā tur īsti ir? Vai var sākt staigāt uz zāli un kā ar ķīmiju? Vai labāk vnk paņemt aminoskābes kādu mēnesi padzert? Dažreiz pa vakariem joprojām temperatūra 36,7, it īpaši pēc nakts maiņām.
Apnicis jau mājās sēdēt, esmu nometis 4kg :@
Iepriekš paldies!
Re: Kurss
30.04.2011 19:01
36,7 temp. jau nu buus norma...
Re: Kurss
01.05.2011 14:58
Prieks, ka tik daudz atsaucīgu cilvēku!
nah
Re: Kurss
01.05.2011 16:06
personīgi man šādos gadījumos risinājums viens - uz zāli. pietupieni, spiešanas, tjagas - ar vidējiem svariem, daudz reižu un piegājienu, mazas atpūtas starp piegājieniem. tā, lai viss tecētu. pēc viena tāda treniņa parasti jau viss ir ok.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 17?
Ziņa: