SĀRMAINIE PRODUKTI

Aizsāka l-a-i-l-a 

SĀRMAINIE PRODUKTI
24.10.2011 16:00
Man ir problēmas ar kuņģi jau 4 gadus, skābe par daudz, kuņģa ģļotāda iekaisusi, zarnu sindroms, barības vads nenoslēdzas, bet padzirdēju, ka pie šādām problēmām ir jāatsakās no skābi izraisošiem produktiem un jāēd pēc iespējas vairāk sārmainie. Internetā atradu tabulu ar produktiem un to skābumu vai sārmainumu. Bet vai dārzeņus cepjot olīveļļā, kas arī skaitās pie sārmainajiem produktiem, nepārvērtīsies par skābo, kā tas ir ar citronu, kas ir kā izrādās ļoti sārmains, bet taspats citrons ar cukuru ir skābs. Varbūt varat ieteikt kādus ēdienus, sautējumus, putras, kuras varētu būtu pēc iespējas sārmainākas? Skatos, ka manna atkrīt, jo esot skāba un auzu pārslas arī esot skābas, bet vai auzu pārslu putra arī būtu skāba?
Esmu neizpratnē no kā lai tagad pārtiek, ja jātsakās no miltu produktiem, saldumiem un visiem makaroniem, kartupeļiem bez mizas, rīsiem un griķiem?
Re: SĀRMAINIE PRODUKTI
26.10.2011 01:34
omeprazols nelīdz?

__________________
dr.puce@gmail.com
Re: SĀRMAINIE PRODUKTI
26.10.2011 09:46
diemžēl nelīdz nekādas zāles, jau 4 gadus esmu uz zālēm, kad rudeņos/pavasaros saasinās skābes, bet nekā! jāsakārto organisms, jo visu mūžu tabletes dzert ļoti negribās!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 6?
Ziņa: