glutamīns

Aizsāka hanteļējevičš 

hanteļējevičš
glutamīns
11.01.2012 23:19
Kur varētu pa normālām naudām sabīdīt glutamīnskābi?
tests
Re: glutamīns
12.01.2012 16:51
glutamiinskaabi vai glutamiinu? tas nav gluzhi viens un tas pac. ja glutamiinu, tad healthdesigns.com vai iherb.com. lielaakaa dalja no taa, ko tagad pie mums tirgo privaati, naak tieshi no turienes.
Re: glutamīns
13.01.2012 17:51
nutrition discount glutamīns ir ok cenā
Re: glutamīns
04.02.2012 11:24
labakais no glutaminiem ir sitas MHP Glutamin-sr 12

http://www.fitnesspower.eu/shop/lv/amino-bcaa-glutamine/48-mhp-glutamine-sr-1kg.html

sporta uzturs www.FitnessPower.eu
Re: glutamīns
04.02.2012 11:25
Izcils glutamīns,kurš uzsūcas līdz pat divpadsmit stundām.

Efektīvākais un spēcīgākais glutamīns pasaulē.

60% muskuļu audu sastāv no glutamīna. Nopietna fiziska slodze novājina glutamīna krājumus ātrāk nekā tie var tikt atjaunoti. 70% parastā glutamīna, kuru Jūs lietojat, utilizē kuņģis un zarnu trakts, un tikai 30% nonāk muskuļos. 90% uzņemtā glutamīna uzsūcas 1 stundas laikā, atstājot Jūs katabolisma stāvoklī (muskuļaudu sairšana). Pamatojoties uz šiem faktiem, glutamīns, kuru Jūs tagad uzņemat, nespēj pilnībā nodrošināt Jūsu muskuļiem pietiekošu būvniecības materiālu augšanai, attīstībai un atjaunošanās uzlabošanai. 70% Jūsu parastā glutamīna nesasniedz Jūsu muskuļaudus un 90% sairst stundas laikā, atstājot Jūs bez glutamīna krājumiem. Rezultātā Jūsu anaboliskie procesi norit lēni, kā arī tiek iedarbināts muskuļaudu sairšanas process, glutamīna trūkuma dēļ. Tas viss notiek tādēļ, ka Jūs pārāk paļaujaties uz savu parasto glutamīnu un domājat, ka uzņemšana ar pārtiku un uzsūkšanās organismā ir viens un tas pats.

Risinājums:

Ekskluzīva formula pakāpeniskai atbrīvošanai un prolongētai (ilgstošai) darbībai:

Uzsūkšanās augstāka par 300%!

Ekskluzīva Glutamine-SR formula ar Mikroatbrīvošanās tehnoloģiju sniedz Jums iespēju uzsūkt L-Glutamīnu uz 100% ! Jūs saņemat maksimālu anabolisku /antikatabolisku efektu un muskuļu augšanas un atjaunošanās procesu optimizāciju. Ekskluzīva patentēta Mikroatbrīvošanās tehnoloģija, kura izmantota Glutamine-SR produktā, radīta glutamīna aizsargāšanai no sairšanas gremošanas sistēmā, pilnas uzsūkšanās un 100% piegādei muskuļaudos.

Glutamīns muskuļaudiem pieejams 12 stundu garumā pēc uzņemšanas!

Mikroatbrīvošanās tehnoloģija palielina glutamīna biopieeju un utilizāciju, pateicoties kontrolējamai atbrīvošanai asinīs 12 stundu garumā. Pastāvīgi asinīs nonākušais glutamīns piesātinās Jūsu organismu ar muskuļaudu augšanas materiālu un novērsīs katabolismu. Mikroatbrīvošanās tehnoloģija 12 stundu garumā, kura izmantota Glutamine-SR produktā kļuva par jaunu zelta standartu visām glutamīna piedevām un padarīja Glutamine-SR no МНР par pašu efektīvāko un spēcīgāko glutamīnu pasaulē!

Lietot: Samaisiet 1 devu (1 mērkaroti) ar 300 ml auksta ūdens vai cita dzēriena un lietot vienu vai divas reizes dienā. Var lietot arī kopā ar proteīnu vai uztura aizvietotājiem.

sporta uzturs www.FitnessPower.eu
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 4?
Ziņa: