ortodonts, no kura jaizvairaas

Aizsāka Iln 

Iln
ortodonts, no kura jaizvairaas
10.12.2007 15:48
Esmu nobriedusi breketeem, pa forumiem izlasooju krustaam skersaam par ortodontiju, bet joprojaam nezinu, kurs tad un kur buutu tas labakais. Taa kaa to lai kam ieteeikt gruuti, tad varbuut kaads var daliities pieredzee pie kura noteikti nevajadzeetu iet?..
NatalijaJ
Re: ortodonts, no kura jaizvairaas
10.12.2007 21:28
Nu man ir negatiiva pieredze Stabu ielaa :(
Bet gribeetos zinaat uzvaardu. Vairaak kaa 600 ls samaksaat un sanemt ne to labaako negribeeetos tomeer
NatalijaJ
Re: ortodonts, no kura jaizvairaas
11.12.2007 14:57
Visi kaa viens vienojaas galiigi nepareizaa diagnozee un aarsteeshanas plaanaa :( Tur viss standartaa - rauj 4.zobus vieiem peec kaartas :( Bet izraadiijaas ka nevis augsheejais zhoklis bija jaabiida uz iekshu, bet apaksheejais uz aaru :)
Tur nav aparatuuras lai to noteiktu :(
Paldies par info! Laikam jaadodas uz Dzirzciema ielu
Dzirciema ielā protams neviens ārsts nekļudās, visi balti pūkaini un `ūberkrutie speciālisti....:))))))))))
Vai tad, ja publiski šeit, forumā, nosauc kāda ārsta vārdu un uzvārdu, kura ārstēšanas dēļ bijušas problēmas, vai tam, kurš to nosauc, pēc tam kaut ko "piešūt" nevar? Tas laikam ir jautājums Pūcei vai kādam juristam, ja te tādi vispār apgrozās.

Pāris reižu esmu "grēkojusi" un nosaukusi.
Re: ortodonts, no kura jaizvairaas
22.03.2009 13:05
Medicīna, ieskaitot zobārstniecību, bieži ir neprognozējama. Ja kāds nepatika, tad tas nozīmē, ka konkrētam cilvēkam kaut kas nogāja greizi. Vai tāpēc citam arī tā bus? Ļoti iespējams, ka nebūs. Vai ārsts obligāti slikts? Ne vienmēr...

Šajā forumā visās sadaļās to var lasīt visu laiku – to pašu ārstu viens lamā, otrs ceļ debesīs. Tas pats notiek calis.lv, sap.lv – jebkurā vietā, kur ļaudis spriež par medicīnu un ārstiem. Tas tikai liecina, ka viss ir subjektīvs.
Tas parādās jo spilgti diskusijās par dzemdību iestādēm. Nedod Dievs, ja tur bērniņš ir miris... Noslaucīs no zemes. Protams, sāpes ir sāpes – tas ir šausmīgs zaudējums, bet, stingri ņemot, godīga tāda lamāšana nav. Jo mirst arī bērni pēc pilnīgi normālas grūtniecības, un viss notiek zibens ātrumā.

Man arī ir bijuši piedzīvojumi ar zobārstniecību, jo savulaik deguna blakusdobumi taisīja lielus cundurus. Es pieņemu, ka mana zobārste neko tādu nebija piedzīvojusi. Es vienkārši palasīju intensīvāk par šīm lietām, pakonsultējos ar ģimenes ārstu, loru un vēl citiem, kas varēja viest lielāku skaidrību, un mēs tikām galā. Būtu bijusi liela muļķība, ja es būtu aiznesusies pie cita ārsta: sāktos visa minēšana no jauna.

Un ir vēl viena lieta, ko bieži piemin tikai saistībā ar psihoterapiju un citiem "galvas" ārstiem, bet tas ir attiecināms uz visiem dokiem, ar kuriem veidojas un ir nepieciešama ilgstoša sadarbība – jāmeklē tāds, kur jūt, ka var uzticēties: problēmu būs krietni mazāk. Cilvēciskā "ķīmija" ir ļoti svarīga. Mēs visi esam dažādi, un mums vajag atšķirīgus palīgus atkarībā no tā, kādi paši esam. Bet to bieži nezina un neapzinās paši ārsti, jo to viņiem nemāca, bet tas glābējprofesijās ir svarīgi. Reizēm "toksisks" pacients var pilnīgi nobeigt, bet darba slodze ārstam ir milzīga, un viņš nejūt, kas notiek. Būtu lieki piebilst, ka ārstēšana var beigties ar lamāšanos dr.lv.
vovo
Re: ortodonts, no kura jaizvairaas
23.03.2009 13:48
Rīgā viss ir dārgāk, pie mums vizīte pie ortodonta Ls 5, brekete 1 gb - Ls 250. It kā jau liekas, ka Rīgā visi gudrāki..bet tajā pašā laikā tas pats ārsts brauc pie mums un prasa mazāku cenu nekā savā kabinetā Rīgā. Vai tas ir tāpēc, ka Rīgā bagātāki cilvēki?
Viesis
Re: ortodonts, no kura jaizvairaas
23.03.2009 19:09
Vovo - kura LV pilseta ir tadas cenas, ka Tu mineji?
Vovo
Re: ortodonts, no kura jaizvairaas
24.03.2009 21:38
Valmierā.
Mania
Re: ortodonts, no kura jaizvairaas
26.04.2009 00:27
A cik tad sanaak par tiem breketiem? Vairaak nekaa 300 ls par vienu??? nevar buut... tik daudz. Bet tie kuri ir bezkrasainie, gandriiz kuri ir neredzaamie tie veel dargaak ir? :(( Cik ilgi tad man vajadzees kraat naudinju?!
Re: ortodonts, no kura jaizvairaas
26.04.2009 13:18
Mania:

par vienu žokli, ne par vienu breketi...
Re: ortodonts, no kura jaizvairaas
16.01.2010 15:20
vai Valmieraa ir kaads labs ortodonts???
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 3?
Ziņa: