Pēc raušanas sapampis!

Aizsāka Zane1 

Decembrī laboja zobu, kam sen tīrīti kanāli (6 zobs), un garantiju nedeva, ka stāvēs ilgi, jo zem saknes mazs "furunkuls" iekapsulējies stāvēja. Teica, ka tad, ja sāks sāpēt - būs jārauj. Nu lūk.....jau sestdien sāka (pēc mēneša)! Vakar zobu izrāva, tas furunkulīts smuki iznāca neskarts līdzi. Teica, ka a-biotikas pat nevajadzēšot, jo it kā strutu kā tādu tur nav. Šorīt pamodos, bet vaigs sapampis....izskatos pēc Frankenšteina. Sāpes it kā tikai tik cik "pēc izļurkātas" smaganas. Mana dr. slima! Vai tas sapampums ir normāla parādība, vai tomēr jāuzmeklē ārsts, kas rāva man to štruntu ārā un jādzer a-biotikas???
Re: Pēc raušanas sapampis!
04.02.2009 12:11
pēc raušanas samērā neliela tūska var būt. tai ir pilnībā jāpāriet dienas-divu laikā. pietūkusī vieta šādā variantā ir mīksta, nav karsta, apsārtusi un sāpīga. ja tomēr ir šaubas, labāk atrādies jebkuram citam zobārstam, ja jau tava ir slima.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 5?
Ziņa: