Problemas ar gudribas zobu!

Aizsāka zobaproblema 

zobaproblema
Problemas ar gudribas zobu!
31.05.2009 11:19
Labdien!
Man labais, apaksejais gudribas zobs ir sacis augt. Vakar pamodos ar iekaisushu smaganu. Iekaisums izpauzhas neliela, pusmiiksta bumbula veidaa, kas ir vairaak virziits uz vaiga pusi. Mazliet saap, ja ar meeli pabaksta, bet nekas traks. Iekaisums nav ari parak liels.

Domaju sakontaktet ar savu zobaarsti, bet principa mani interese, vai shitos iekaisumus var izarstet un ka to labak darit. Lasiju, ka arsti izraksta antibiotikas, bet citi man teica, ka ir izdevies maajaas ar alkoholu skalojot dabut nost uzpampumu.

Nevelos del sita nieka raut aaraa gudribas zobu. Starp citu, vai, ja vins man mazliet jau ir izliidis, vinu raus aaraa vai arii grieziis smaganu un operees aaraa? Un vai tad tas bus uz pilno narkozi.

Kaut ka negribas raut man to zobu, varbut jums kadi labi padomi, ka tikt gala ar shitadiem iekaisumiem.
Re: Problemas ar gudribas zobu!
31.05.2009 13:44
skalo ar sālsūdeni vai kumelītēm, vai ozolmizu novārījumu, vai kādu dezinficējošu mutes skalojamo šķīdumu.
vai vajadzēs to zobu raut - ja sagādās regulāri problēmas, tad jā.
kādā veidā viņu ņems ārā, atkarīgs no zoba pozīcijas žokļa kaulā. pilno narkozi taisīs, ja Tu to gribēsi un par to maksāsi.
sdfds
Re: Problemas ar gudribas zobu!
01.06.2009 01:42
Es ar alkoholu un mutes skalojamo liidzekli skaloju. buus ok?

Biezhi man negadas. Taa pirma reize. Vaigi ir iekaisushi dazadas vietas gan pabiezhi, bet parasti tie ir tadi balti plankuminji, kas saap. Shitais ari sap ka tads plankuminsh, bet lielaks un nav balts.
Re: Problemas ar gudribas zobu!
01.06.2009 11:24
vai būs ok, jutīsi pats :) ja k-kas pasliktinās, dodies pie doka...
Re: Problemas ar gudribas zobu!
01.06.2009 20:40
Ja godīgi, šim murgam ir iets cauri. Ja sagādā problēmas, labāk lai izrauj un būs miers. Ja man tagad atkal to vajadzētu un ja būtu lieka naudiņa, ietu tikai uz vispārējo narkozi.
Es negribeju taisit jaunu temu par to pasu , tapec jautajumu uzrakstisu te- Man jau gadu aug gudribas zobs, bet izlidis ir tikai mazs sturitis. Aug periodiski un ar arvien lielakam sapeem (uzdoto bridi nevaru pat zokli pilnigi atvert bez sapem). Pedejo reizi kad biju pie zobarsta vina teica ka man bus jarauj visi ara, jo zokli nav vietas- stumj zobus kopa. Bet-man esot japagaida kamer cik tur milimetri vel izlidis. Vai man tiesam jagaida un jamokas, vai ari ir iespejams to zobu dabut ara jau tagad??
Re: Problemas ar gudribas zobu!
11.07.2009 12:33
Hmm, nedomāju vis. Ko tad Tu sagaidīsi, kad kārtīgi sastums zobus apakšžoklī?
Man arī bija izlīdis tikai mazmazliet, kad operēja ārā. Aizkāp pie cita dr. pakonsultēties. Varu ieteikt dr. Andrijevski Rīgā.
Re: Problemas ar gudribas zobu!
11.07.2009 22:22
Corsodyl ir arī ļoti labs skalojamais.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 19?
Ziņa: