zobu kronīšu krāsas maiņa

Aizsāka samija 

zobu kronīšu krāsas maiņa
16.09.2009 11:20
Vai var nomainīt zobu kronīšu krāsu uz mazliet tumšākiem jau uz uzliktiem kronīšiem, jo ieliku diezgan gaišus varētu teikt baltus kronīšus.Jo zobārste man piedāvāja vai nu baltus vai iedzeltenus, pilnīgs sviests ar to zobārstu, ka nevar man piemeklēt toni,nu tipa doma tāda lai es pati izvēlos, bet es taču ar nekāda speciāliste neesmu,un malējie zobi atšķirās, domāju ka varēšu izbalināt, balinu jau , bet tik un tā izskatās, ka nedabūšu tik baltus, dabīgie vairāk caurspīdīgi. Ko lai dara?Vai arī kā var iegūt sniega baltus savus zobus?



Edited 1 time(s). Last edit at 16.09.2009 11:48 by samija.
Re: zobu kronīšu krāsas maiņa
16.09.2009 15:34
a ko tad piekriti likt uz īstā cementa uzreiz, ja nepatika?
tagad vari tikai mēģināt dabūt gaišākus savus zobus...
Re: zobu kronīšu krāsas maiņa
16.09.2009 16:21
Nu protams ka patiik tie baltie zobi. Nu mēģināšu balināt vēl, esmu tikai uzsākusi balināšanu. Gribētos zināt vai vispār var izbalināt līdz sniega baltumam zobus? Es balinu ar zobārstniecībā dabūjamo balinātāju - gēlu, ko kapē ieliek.
Re: zobu kronīšu krāsas maiņa
16.09.2009 16:44
tas, cik ļoti izdosies izbalināt zobus, ir atkarīgs no konkrētā cilvēka zobu individuālām īpatnībām. cerams, ka tavējie izvalināsies labi. lai veicas:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 19?
Ziņa: