Zobu balināšana

Aizsāka Eee 

Zobu balināšana
03.09.2013 19:21
Sveiki!
Gribēju lūgt kāda zobārsta/higiēnista viedokli par zobu balināšanu. Jau sen gribu baltākus zobus, ikdienā lietoju Blank un Supersmile zobu pastas, bet tās manus zobus nepadara baltākus, par balināšanu pie speciālistiem esmu dzirdējusi daudz sliktas atsauksmes (zobi pēc tam bojājas, jo tiek balināti ar kaitīgām vielām utt.). Šodien "kuponos" atradu izdevīgu piedāvājumu, kur zobi tiekot balināti izmantojot īpašu sistēmu, kas zobus nebojā. Citāts no teksta: "Atšķirībā no vairuma sistēmu, kuras tiek pielietotas zobu balināšanai stomatoloģijā un kosmetoloģijā, mūsu sistēma nesatur ūdeņraža pārskābi, kas padara to absolūti nekaitīgu gan zobiem, gan smaganām." un "Tās darbības mehānisms ir ārkārtīgi vienkāršs: uz zobiem uzklāj speciālu gēlu, kas aktivizējas īpašas lampas iedarbībā. Zobu balināšana notiek izspiežot pigmentu no virsmas vai ar aktīvā skābekļa palīdzību. Šāda procedūra kombinē maigu attieksmi un kvalitatīvu rezultātu." Vai šī tiešām ir nekaitīga procedūra? Vai pēc tam ik pēc kāda konkrēta laika ir nepieciešams atkārtot procedūras? Saprotu, ka efekts nebūs mūžīgs, bet reizi pusgadā arī to negribētos darīt.
Balinātājs
Re: Zobu balināšana
10.09.2013 21:33
...ar aktīvā skābekļa palīdzību... :))
-------------------------

Arī ūdeņraža pārskābe (peroksīds) un citi peroksīdi darbojas tā pat, ar to pašu skābekli!

Tā lampa, iespējams, vēl papildus karsē un traumē. Saudzīgāk ir ņemt mazas koncentrācijas (10% karbamida, jeb 3% ūdeņraža peroksīda), process vizmaz nedēļu ilgs.
Re: Zobu balināšana
10.09.2013 22:58
tieši tā :)

__________________
dr.puce@gmail.com
Re: Zobu balināšana
13.09.2013 22:21
Kamdēļ īsti ir jabalina zobus? Tas ir tad ja zobi baigi dzelteni, jeb ja gribās lai zobi par acīm baltāki?
Nē nu vnk interesē...

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Zobu balināšana
12.12.2013 23:30
Mateus, tas ir tad, ja zobi ir baigi dzelteni (varbūt nevarētu teikt, ka baigi, bet "dabiski" balti gluži nav). Nē kur nu baltāki par acīm... Nedabisks baltums ir nedabisks baltums, manuprāt, neizskatās ne skaisti, ne labi, kur nu vēl, ja "dimantiņu" pieliek klāt.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 4?
Ziņa: